אכילה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בלילה
    אור
    13/10/2010

אני עובדת בעבודה שיש בה הרבה מתח (כוחות הבטחון) כמו כן יש לי לפעמים סיוטים בלילה עוד מימי הצבא ואני מוצאת את עצמי כמעט כל לילה מתעוררת ורצה למקרר ואוכלת משהו ורק כך נרגעת וממשיכה לישון, אני חייבת להפסיק את זה אבל לא יודעת איך, אשמח לקבל עזרה דחוף..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בלילה

הוספת תגובה

• לאור

לירן רוגב
    18/10/2010

נשמע שאת משתמשת באוכל לצורכי הרגעה מול המתחים והמצוקות בחייך. פעמים רבות כאשר אוכל מתחיל למלא פונקציות רגשיות מסוג זה יש לכך לא מעט מחירים: גם גופנייים וגם נפשיים (שכן סביר להניח שההרגעה שאת מקבלת מאוכל היא רגעית מאד ואינה מסייעת לך להתמודד עם קשייך באופן יעיל לאורך זמן). לא פירטת יותר מדי לגבי מקור המתח, אך בהחלט כדאי לשקול אפשרות של טיפול משולב: טיפול תזונתי שיאפשר לך לארגן את דפוסי האכילה שלך ולהתנהל בצורה מווסתת יותר, וטיפול פסיכולוגי שיאפשר לך לגלות דפוסי התמודדות רגשית יעילים יותר עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו