אחותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחותי
    מודאג
    14/10/2010

אחותי בת 28 במשך השנה האחרונה ירדה כ 10 קג מ 63 ל 53(היא 1.74) ,לא אוכלת שום דבר שמכיל קמח מטעמי דיאטה, חברים אומרים לה היא רזה מדי והיא אומרת שפשוט היא לא מוצאת מה לאכול
    איך אני יכול לדעת עם יש בעיה אמיתית או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחותי

הוספת תגובה

• למודאג

לירן רוגב
    01/11/2010

מבחינה משקלית גרידא אחותך אכן נמצאת בתת משקל. עם זאת, כדי להבין אם באמת קיימת בעיה יש לשקול מספר גורמים: האם יש עיסוק טורדני מוגזם סביב האכילה, האם יש פחד מעלייה במשקל, עיוות בדימוי הגוף, מחירים גופניים, רגשיים וחברתיים נוספים שהצמצום התזונתי גובה. על השאלות האלו צריכה אחותך לענות בעצמה, אבל ייתכן שכדאי להעביר לה מסר בנוגע לדאגה שלך, לומר שהתייעצת בפורום הזה, ושבמידה והיא חושבת שאולי בשלב מסוים מתחילה להיווצר בעיה, היא יכולה לפנות לפה ולהתייעץ בעצמה, או לפנות אליך ולבקש את עזרתך. פעמים רבות עצם המסר ש"שמתי לב שיש בעיה, אני פה במידה ואת צריכה אותי" הוא משמעותי מאד ומאפשר במוקדם או במאוחר לעשות צעד כדי להתמודד עם הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו