פחד תמידי - אשמח לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד תמידי - אשמח לתשובה
    דנה
    22/10/2010

אני בבת משקל ויש לי פחד מהשמנה, פחד שמפריע לי ללמוד , ולהתרכז בדברים אחרים.
    אני מהבנות האלה שאוכלות הרבה ולא משמינות אבל אני עדיין מרגישה אשמה כשאני אוכלת יותר מ1300 קלוריות ביום.
    אני לא אוכלת בבית ספר מה שגם מקשה עליי להתרכז[במיוחד כשאני חוזרת הבייתה ב5 - אני בתיכון אגב]
    והחלטתי לפנות כנראה ליועצת משום שזה כבר שנה פוגע לי בציונים,
    [ אני לא רואה את זה כ"כ כהפרעות אכילה אלה יותר כאובססיה] . כי אני לא אוהבת לשתף את ההורים שלי בשום דבר ואני רוצה שזה יעבור אבל בלי ידיעתם השאלה שלי היא האם יש ליועצת חובת דיווח בנושא שכזה?
    תודה לעונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד תמידי - אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    24/10/2010

נדמה לי שאת נופלת בפח. את סובלת מבעיה, שבלי קשר לכותרתה או לשמה, פוגעת בלימודייך, בריכוז שלך, בציונים שלך, בשלווה וברוגע שלך ובאיכות חייך, ובמקום לעסוק בשאלה איך נפטרים ומתגברים על הבעיה הזו את עוסקת בשאלה איך מסתירים אותה מההורים. זו אינה השאלה הנכונה, ואת נופלת בפח משום שכל עוד את עוסקת בשאלה הזו, הבעיה ממשיכה להתקיים באין מפריע. השאלה שאני ממליץ לך בחום לשאול את עצמך (ואולי את היועצת) היא איך לגייס את התמיכה שאת זקוקה לה כרגע, גם ואולי בעיקר מההורים, על מנת לקבל את הטיפול שאת זקוקה לו כרגע. מניסיוני, אגב, בנות רבות שסבלו מבעיה דומה וחששו להיחשף בפני ההורים מסיבות שונות, גילו בדיעבד שזה היה פחות נורא ויותר משמעותי מכפי שדמיינו לעצמך מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו