הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה
    נעמה
    25/10/2010

היי,
    מה עושים כשלבן/בת הזוג יש , בוא נאמר, "רגרסיה" בהפרעת האכילה שהופיעה בעבר, נכנסה למצב של שליטה ואיזון, אבל חזרה בצורה של אכילת כפייתית והשמנה.
    מה עושים? מה אומרים? איך מתמודדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה

הוספת תגובה

• לנעמה

לירן רוגב
    27/10/2010

השאלה היא איך הרגרסיה הזו משפיעה עלייך ועל היחסים. אם, למשל, התוצאה של הרגרסיה הזו היא ריחוק ביחסים, אפשר לומר ישירות: אני מרגישה את הריחוק בינינו בזמן האחרון, ואני תוהה האם זה קשור להחמרה או נסיגה מול הפרעת אכילה? או: בזמן האחרון אני מרגישה שיש כל הזמן מתיחות/כעס בינינו, ואני גם שמה לב לשינויים מול האוכל - זה קשור? ואם כן, מה אפשר לעשות כדי להתמודד ולהתגבר על התקופה הקשה הזו? (או כל ניסוח אחר במילים ובתחושות שלך, כמובן).
    חשוב לשים על השולחן את מה שהנסיגה הזו עושה ממקום אישי, רגשי, לא מאשים, שמוכן לתמוך ולסייע בהתמודדות אבל מבטא עמדה ברורה מול הבעיה ומחיריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה

נעמה
    27/10/2010

קיבלתי סוג של הכוונה מאיזה כיוון לגשת לדברים,
    הרבה הרבה תודה!
    אני חושבת שזו תהיה דרך טובה מבלי חלילה לפגוע ברגשות.

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו