מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכלנית כפייתית מיואשתסנדי27/10/2010
האם קיימת מסגרת הוליסטית לטיפול באכלנות הכפייתית המזוויעה שלי. אני לא שמנה מדי, מווסתת את בולמוסי האכילה עם צומות. אבל... הכולסטרול שלי מרקיע שחקים, הגוף אמר את דברו. הדיאטנית אליה הופניתי היתה מודעת בריש גלי לבעייתי, אבל בלשון עדינה "she kicked me in the but" - אמרה לי לחזור אליה אחרי שאשוחח עם מישהו.
האם יש טיפול במסגרת קופת חולים מכבי? באזור השרון?
מי המועמדים? איך פונים?
תודה
המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסנדי
לירן רוגב01/11/2010באזור השרון פועלת מרפאת הנוטרים, אך איני זוכר בדיוק עם איזה קופת חולים היא עובדת. בכל מקרה, כיום קיימים בכל קופות החולים צוותים המטפלים בהפרעות אכילה, ואפשר להתייעץ עם רופא המשפחה, לספר לו את פרטי הבעיה המלאים, ולבקש הפניה לטיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סנדי02/11/2010תודה רבה -כבר מתקשרת לקבוע תור לרופאת המשפחה :-) מקווה שיהיה מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהo.a.
אלה09/11/2010רק ליידעך כי קיימת תוכנית שנקראת או.אי. המיועדת לאכלני יתר כפייתים. ישנן קבוצות בכל הארץ. ההשתפות היא כמעט בחינם [תשלום רשות סימלי של 15 ש"ח לפגישה]. אלה קבוצות תמיכה שעזורות גם מבחינת התפתחות רוחנית.אני ירדתי 20 קילו ושומרת על זה 3.5 שנים. רשימת הפגישות והטלפונים נמצאת באינטרנט. אשמח גם לעזור. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)