אכלנית כפייתית מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכלנית כפייתית מיואשת
    סנדי
    27/10/2010

האם קיימת מסגרת הוליסטית לטיפול באכלנות הכפייתית המזוויעה שלי. אני לא שמנה מדי, מווסתת את בולמוסי האכילה עם צומות. אבל... הכולסטרול שלי מרקיע שחקים, הגוף אמר את דברו. הדיאטנית אליה הופניתי היתה מודעת בריש גלי לבעייתי, אבל בלשון עדינה "she kicked me in the but" - אמרה לי לחזור אליה אחרי שאשוחח עם מישהו.
    האם יש טיפול במסגרת קופת חולים מכבי? באזור השרון?
    מי המועמדים? איך פונים?
    תודה
    המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכלנית כפייתית מיואשת

הוספת תגובה

• לסנדי

לירן רוגב
    01/11/2010

באזור השרון פועלת מרפאת הנוטרים, אך איני זוכר בדיוק עם איזה קופת חולים היא עובדת. בכל מקרה, כיום קיימים בכל קופות החולים צוותים המטפלים בהפרעות אכילה, ואפשר להתייעץ עם רופא המשפחה, לספר לו את פרטי הבעיה המלאים, ולבקש הפניה לטיפול כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סנדי
    02/11/2010

תודה רבה -כבר מתקשרת לקבוע תור לרופאת המשפחה :-) מקווה שיהיה מענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• o.a.

אלה
    09/11/2010

רק ליידעך כי קיימת תוכנית שנקראת או.אי. המיועדת לאכלני יתר כפייתים. ישנן קבוצות בכל הארץ. ההשתפות היא כמעט בחינם [תשלום רשות סימלי של 15 ש"ח לפגישה]. אלה קבוצות תמיכה שעזורות גם מבחינת התפתחות רוחנית.אני ירדתי 20 קילו ושומרת על זה 3.5 שנים. רשימת הפגישות והטלפונים נמצאת באינטרנט. אשמח גם לעזור. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו