אישפוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישפוז
    יעל
    02/11/2010

הגעתי למצוקה קשה מאוד כתוצאה מהפרעת האכילה..
    יש לי מחשבות אובדניות שמטרידות אותי יום יום
    התחלתי טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי במקביל
    וביקשו ממני להתחייב שלא אפגע בעצמי,היה לי קשה מאוד,היא ראתה את הקושי בעיינים שלי כשביקשה ממני לענות לה על כל מיני שאלות שקשורות לאובדנות..
    הייתה אופציה שעלתה אבל היא ממש אופציה האחרונה שהיא רצתה לגעת בה..לאשפז אותי.
    מה ההשלכות שיכולות להיות לנערה בגילי[בת 17] שמתאפשזת בבי"ח פסיכיאטרי עד שהאובדנות תרגע..
    מה קורה עם הבית ספר? צבא? החיים שאחרי?
    זה לא יכול להרוס לי את החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישפוז

הוספת תגובה

• ליעל

לירן רוגב
    02/11/2010

אנשים רבים (ובהם בני נוער) המגיעים למצב של מצוקה רגשית ונפשית כה עזה עד שטיפול בקהילה אינו עונה על הצורך שלהם, מתאשפזים, מתאוששים, וממשיכים את חייהם. זה ודאי לא תקופה קלה ונעימה עבורם, אבל זה גם לא סוף העולם, ובוודאי שלא הורס את החיים - פעמים רבות בדיוק להפך. אם הגעת למצב כזה, אם אינך יכולה להתחייב שלא תפגעי בעצמך, ואם מטפלייך מתרשמים שזהו פתרון מיטיב ומתאים עבורך כרגע, בהחלט כדאי לשקול את האופציה הזו ברצינות וללא חשש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישפוז

יעל
    02/11/2010

אני יודעת שבהווה זה יכול לעזור לי לשקם את המצב הרגשי.אבל מה עם הלימודים?
    אני בכיתה יא'-בגרויות,צו ראשון עוד חודש וכו'..
    מה יקרה עם כל זה?
    אם מתאשפזים הצבא יודע על זה נכון? אי אפשר להסתיר את זה ?

ואם נגיד אני מתאשפזת לתקופה קצרה עד שהאובדנות פוחתת ומנסתם אני יעדר מהלימודים לתקופה.. אני לא חושבת שאוכל לחזור לאותו בית הספר.. מה שאומר זה מצריך ממני שינוי בחיים..
    מה קורה עם הכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו