מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימית וטבחית איך יוצאם מזה?פלונית13/11/2010
אני בולימית כבר 15 שנים מצד אחת המחלה הזאת הורגת אותי אני מרגישה את כל ההשפעות שלה השיער השיניים הגוף החולשה דפיקות הלב
ומצד שני אני מקיאה כ5 פעמים ביום
אבל למה אני ממשיכה?? זה כאילו מחלה ששואבת אותי אני בתוך זה
התחלתי טיפול אבל כבר קשה לי להאמין שאני יצא מזה
אני נשואה אבל לא רוצה ילדים כי אני בבעיה אני לא מרגישה בטוחה
ובנוסף לכל אני עוד שפית ואני טובה בזה אני טובה באוכל אבל מצד שני אני כל הזמן עם אוכל
איך אני פשוט מעלימה את הבעיה הזאת
אני עייפה ממנה ומצד שני אני נותנת לה קיום
איך יוצאים מזה אני מרגישה לפעמים שאני פשוט ישאר עם זה עד שזה יגמור אותי
איפה מוצאים את האור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב16/11/2010את מתארת כיצד יש בך חלק אחד שמתבונן על המחירים של הבולימיה בחייך, מבין שמדובר בפגיעה קריטית באיכות חייך ובבריאותך, ושואף לבריאות והתנהלות נורמלית יותר,
וחלק אחר שנשאב לתוך הדפוסים שאת יודעת שמזיקים, ומתפתה לאפשר להם קיום מתמשך. העמדה האמיבוולנטית או המבולבלת הזו שאת מתארת, אופיינית מאד להפרעות אכילה. למעשה, היא אחד הסימפטומים הבולטים שלה. לכן חשוב קודם כל להבין, שמחשבות ותחושות של תקיעות וייאוש באות לא פעם מהחלק שנשאב למחלה. חשוב לזכור שניתן לטפל ולהיפטר בבולימיה, ולכן טוב מאד שאת נמצאת בטיפול, ואני מקווה שזה אכן טיפול הממוקד בהפרעה ותואם לצרכייך (שניתן על ידי אנשי מקצוע מומחים בתחום) . אחרי חמש עשרה שנים בצל ההפרעה את ודאי יודעת שאין פתרונות מהירים, והטיפול דורש זמן ומאמץ, אבל הניסיון מראה שגם אחרי פרק זמן ממושך שכזה ניתן לעשות שינויים מדהימים ולהיפטר מההפרעה. הרבה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)