מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרתך דחוף ד"ר לירן!מחפשת קרן אור21/11/2010
אני בת 20 שנה.
הנני שוקלת 52 ק"ג, והגובה שלי הינו 1.625 מטר.
ברצוני להגיע למשקל של 45 דרך דיאטה טבעית ומהירה, למרות שהנני יודעת שאני נמצאת במצב של "משקל תקין", יש לי רצון גדול ומחפשת דרך להגיע למטרתי מבלי לפגוע בגוף שלי.
מחכה לתשובה מהירה, כלי תקווה שתעזור לי-תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב22/11/2010המשקל שאת שואפת להגיע אליו אינו מתאים לגובהך, הוא נמוך מדי ונמצא מתחת לטווח התקין. ירידה משקלית כזו טומנת בחובה מספר סכנות אפשריות: עלולים להתחיל בולמוסי זלילה, שבסופו של דבר יובילו לעלייה משקלית גבוהה יותר גם מהמשקל הנוכחי; העיסוק במשקל ובגוף עלול להפוך טורדני ולהשתלט על חייך; בתת משקל כזה מופיעות מצוקות נפשיות כגון חרדה, כפייתיות, אובדן עניין והנאה ברוב תחומי החיים, הסתגרות חברתית ודיכאון.
בכל מקרה, חשוב להימנע משינויים תזונתיים על דעת עצך, ללא ליווי ופיקוח של תזונאי/ת.
ברובד אחר, עולה השאלה מה עומד מאחורי הרצון הזה? מדוע ממשקל תקין את שואפת באופן כה עז להגיע לתת משקל? איזה משאלות ופנטזיות הרזון מבטיח לספק? אילו קשיים ומצוקות נמצאים אולי בבסיס ההתפתות לרזון? אלו שאלות שניתן לברר בתהליך של טיפול פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך על זה??
מחפשת קרן אור22/11/2010לפני כ-4 חודשים הצלחתי להגיע במשך של 5 חודשים למשקל של 38 ק"ג דרך דיאטה טבעית חזקה, אבל לא הייתי מרגישה כל כך בסדר מבחינה נפשית וגם כן פיזית, אבל ברצוני לחזור למשקל של 45 ק"ג למרות שהנני יודעת שאני נמצאת במשקל תקין ביחס לגובהי, אז איך ביכולתי להגיע למשקל זה?!
מחכה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירן רוגב22/11/2010המטרה של הפורום הזה לסייע לאנשים הסובלים ומתמודדים עם הפרעות אכילה ובעיות דומות להתגבר על הבעיה, ולא להעצים אותה. עצם העובדה שבעבר ניסיונות הרזיה לא מפוקחים הביאו אותך למקום בו הרגשת מעורערת פיזית ונפשית רק מחזקים את התחושה כי עלייך לפנות ולקבל ליווי ותמיכה מקצועיים, כדי שתוכלי לוודא כי בריאותך הגופנית והנפשית נשמרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)