לא רוצה אוכל רוצה וטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה אוכל רוצה וטמינים
    rivka
    26/11/2010

שלום.
    אני בת 24 אני גובה 162.מ' ומשקלי 53 קילו
    מגיל 14 הייתי מוגדרת אנורקסית (פרו אנה) וגם בולמית, התחתנתי בגיל 19, ובגיל 21 כבר ילדתי..
    היום אני לא אנורקסית אבל יש לי עדיין הפרעות אכילה אני אוכלת בין 500 ל700 קולוריות ליום. בבוקר אני אוכלת טוסט עם לחם קל או רבע בגט חביתה, ובערב אני אוכלת קורנפלקס עם חלב, וליפעמים אני אוכלת בצהריים 2שניצל תירס לייט במקום ארוחת ערב, זה מה שאני אוכלת, אני לא נוגעת בבשר או בדגים וגם לא בעוף היה תקופה שאכלתי עוף (אולי שנה,) ולפני 5 חודדשים אפסקתי לגמרי, ורק לאחרונה אני מרגישה סחרחורות וחולשות עד כדי כך שאני חייבת לשבת ולנוח(ניראה לי שזה אנמיה) אני אמא לשתיים אני רוצה להיות אמא בריאה, אני לא מסוגלת לאכול יותר מיזה, (אני רוצה לשקול 45 קילו אני יודעת שאני לא שמנה אבל ברור שגם לא רזה..)אני לא רוצה לפתח שוב אנורקסיה... פליזז
    ברצוני לדעת על ויטמינים שיחזקו אותי אני חייבת למען הילדים
    אשמח לתשובה תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה אוכל רוצה וטמינים

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה תודה

rivka
    26/11/2010

אין לי למי לפנות אני בח'ל כל המשפחה שלי בארץ והשפה שאני מדברת זה רק עברית
    בעלי כבר מיואש ממני ובצדק אבל עדיין תומך.. אני חייבת עזרה או הצעה
    נימאס לי אין לי עם מי לדבר אני לא רוצה לאכזב תמשפחה שלי לגבי ההפרעה שלי
    מה עלי לעשות תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת

יעל
    26/11/2010

אבל ההגדרה שלך היא בהחלט אנורקסיה ולא שום שם אחר.....
    אני גם נהגתי כך ומייד הוגדרתי כאנורקסית למרות שאני יותר נמוכה ממך ושוקלת יותר ממך,
    את אוכלת מעט מידי ובכלל לא נכון ובטח לא בצורה בריאה,חבל...אל תכנסי שוב למעגל הזה יש לך ילדים קטנים לגדל,בעל שבטח מאוד אוהב ויש לך בעיקר את עצמך ששום דבר בעולם לא שווה מצבים נפשיים שהאנורקסיה גורמת...
    תחשבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יעל...

rivka
    26/11/2010

שלום יעל.
    בעבר הייתי הרבה יותר גרוע הייתי מקיאה את כל מה שהיה ניכנס לי לפה אם זה שוקו או ירקות וכל דבר אחר, בקיצור היום אני הרבה יותר טוב, היה לי מאוד קשה להפסיק את הבולמיה ואני מאוד משתדלת לאכול מה שאני אוכלת היום
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    30/11/2010

זה מעורר הערכה שחשוב לך להתחזק למען ילדייך, ונשמע שזה לא פשוט או קל עבורך, לאחר שנים של התמודדות עם הפרעת אכילה. טוב שכיום את מצליחה לדאוג לעצמך יותר טוב בהשוואה לעבר, אך ניכר שעדיין יש לך דרך לעשות בתהליך ההבראה. אני מניח שאת יודעת שויטמנים אינם תחליף לאוכל ולאכילה בריאה, ושעצם המחשבה שניתן יהיה למצוא תחליף כזה הוא חלק מהבעיה ולא מהפתרון - בעיה הכוללת חשש משמנה ועיסוק טורדני בנושא של אכילה ותזונה. המלצתי החמה היא למצוא גורם טיפולי מתאים שבעזרתו תוכלי להמשיך להתחזק ולהבריא כמו שאת רוצה, מבלי לתת להפרעת האכילה לפגוע באיכות חייך ובאיכות חיי ילדייך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו