מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמוסים.דחוף מאוד =<02/12/2007
בעבר הייתה לי הפרעת אכילה, לא רצינית, הייתי מודעת לכך וטיפלתי בזה..
הבעיה שבזמן האחרון אני נכנסת להמון בולמוסים, נהיה לי מן הרגל כזה, לחטוף בולמוס של יום יומיים ואני לא מצליחה לצאת ממנו..
אפילו סתם, סתם בלי סיבה..
תמיד כשאני מנסה לחשוב מאיפה זה בא אני אף פעם לא מוצאת סיבה מוצדקת.
נמאס לי, לקזז כל יום אחר כך באוכל כדי להגיע לשקילה ולא לעלות..
נמאס לי שאחרי בולמוס הבטן שלי נפוחה,
נמאס לי שזה נותן לי להרגיש כל כך רע..
והכי נמאס לי ש.. שאני לא מצליחה להתגבר על זה.
לא מצליחה..
ההורים שלי לא מסכימים לי ללכת לפסיכולוג הם חושבים שהתמיכה שלהם בהחלט מספיקה,
חשוב לי לציין שיש לי גם תמיכה מחברות..
אבל ברגע שמגיע הבולמוס, אני לבד.. אין אף אחד בבית ואין לי איך לקחת את הכוחות האלה,
מעצמי..
מחכה לתשובה.. /=
מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולמוסים
קרן עמית02/12/2007שלום לך. האם באמת ניסית לדבר עם הורייך בצורה רצינית? תנסי להסביר להם בדיוק את מה שהסברת לנו, ואפילו תראי להם את השאלה באתר. האם ידוע לך מדוע הורייך לא מעוניינים שתהיי בטיפול?
קרן עמית
[a href='http://' id='link']http://www.nofit.org[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה:
דחוף מאוד =<03/12/2007כן, ברצינות.
אמא שלי אומרת שהיא עברה בדיוק מה שאני עברתי, ושלא פלא שנכנסתי לעולם של הדיאטות.
אבא שלי נגד זה, הוא ממש נגד.. הוא אומר לי שאני נראת טוב, שאני צריכה להפסיק לחשוב כל הזמן על זה ושאם אני חוטאת פה ושם זאת לא הבעיה..
בפעם הראשונה שסיפרתי להם שהקאתי או הייתי אוכלת רק תפוח ממש בכיתי והם ביחד איתי..
ובהתחלה באמת רצו לשלוח אותי לפסיכולוג אבל לא רציתי..
ועכשיו שכבר הרגשתי שאני מאחורי זה, בכלל לא העלתי על דאטתי שבולמוס זה גם סוג של הפרעה..
והייסורי מצפון האלה אחרי שאני אוכלת הורגים אותי.
אני מוצאת את עצמי מתעוררת באמצע הלילה בודקת אם הבטן נפוחה או לא..
או מסתכלת שעות במראה..
את יכולה לעזור לי דרך הפורום?
אין מצב לפסיכלוג מהצד שלהם, באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
קרן עמית13/12/2007אור שלום. תסבירי להם שטיפול במרפאה להפרעות אכילה כוללת לא רק פסיכולוג, אלא צוות שלם-דיאטנית, מטפלים באמנויות, פסיכיאטר וכו', כך שהתוכניות טיפול הן מקיפות. לא קיים טפול דרך פורום.
קרן עמית
מרפאת נופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)