מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בבטןיעל26/11/2010
האם יש קשר בין נפיחות בבטן לבין זה שלא אוכלים הרבה שעות?
ואם כן אז למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מקצוענית אבל..
מאי26/11/2010אני יודעת שכשלא אוכלים הרבה זמן יש בצקת שזה נפיחות בבטן המהווה רק מים, שום דבר מעבר.
(זה אותו דבר כמו לאתיופים באתיופיה ובאפריקה, הם חיים ברעב ושמת לב שהם כולם כמו עצמות אב עדיין יש להם בטן עגולה כזאת? זה מים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוכלת אבל...
יעל26/11/2010רוב היום אני לא אוכלת ורק בערב אוכלת ארוחה עיקרית ומלאה.
רוב היום אני ניזונה מפירות,ירקות,ויוגורט....שותה כל היום בערך 10-12 כוסות מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה, אני מציעה לך
מאי27/11/2010לאכול בבוקר ארוחה גדולה ובערב לא לאכול אם את רוצה לוותר על ארוחות (אין לי מושג אם זה קשור לנפיחות)
ארוחת בוקר זה אנגיה לכל היום ארוחת ערב זה סתם (לדעתי) .
אני אישית אוכלת ארוחת בוקר גדולה ואז ארוחת צהריים רגילה ואני שבעה במשך רוב שעות היום (ולפעמים יש לי בולמוסים .. פעם פעמיים בשבוע).
בכל מקרה תחכי ותראי כבר את התשובה שיענה לך פה האיש מקצועת, הוא יענה לך יותר מדויק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
יעל28/11/2010למשל היום ואתמול [שישבת] אני אוכלת מאוד מסודר בוקר,צהריים וערב וגם כן הבטן מתנפחת לה....אומנם לא כמו בדר"כ אבל ההרגשה היא כמו נפיחות של אויר ונוזלים....
אגב נבדקתי אצל רופא גסטרו ויצא שיש לי הליקובקטור שחיסלתי אותו עם אנטיביוטיקה
ומעבר לכך הכל היה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
עדי מילר30/11/2010שלום יעל
בהחלט קיים קשר בין תבנית האכילה שאת מתארת לבטן תפוחה.
את מתארת תזונה לא מספקת הכוללת מרווחים גדולים בין ארוחה לארוחה המובילים להאטה בקצב ריקון הקיבה, להצטברות גזים במערכת העיכול, לשינוי רמות האלקטרוליטים וההורמונים בגוף וכו' כול אותן סיבות שציינתי ועוד מובילות בסופו של דבר לנפיחות בטנית לא נעימה.
ממליצה מאוד להתחיל להעשיר את התפריט היומי שלך וכמובן להוסיף לפחות ארוחה עיקרית אחת עד ארוחת הערב בשלב ראשון.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)