נפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    יעל
    26/11/2010

האם יש קשר בין נפיחות בבטן לבין זה שלא אוכלים הרבה שעות?
    ואם כן אז למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

• אני לא מקצוענית אבל..

מאי
    26/11/2010

אני יודעת שכשלא אוכלים הרבה זמן יש בצקת שזה נפיחות בבטן המהווה רק מים, שום דבר מעבר.
    (זה אותו דבר כמו לאתיופים באתיופיה ובאפריקה, הם חיים ברעב ושמת לב שהם כולם כמו עצמות אב עדיין יש להם בטן עגולה כזאת? זה מים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אוכלת אבל...

יעל
    26/11/2010

רוב היום אני לא אוכלת ורק בערב אוכלת ארוחה עיקרית ומלאה.
    רוב היום אני ניזונה מפירות,ירקות,ויוגורט....שותה כל היום בערך 10-12 כוסות מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, אני מציעה לך

מאי
    27/11/2010

לאכול בבוקר ארוחה גדולה ובערב לא לאכול אם את רוצה לוותר על ארוחות (אין לי מושג אם זה קשור לנפיחות)
    ארוחת בוקר זה אנגיה לכל היום ארוחת ערב זה סתם (לדעתי) .
    אני אישית אוכלת ארוחת בוקר גדולה ואז ארוחת צהריים רגילה ואני שבעה במשך רוב שעות היום (ולפעמים יש לי בולמוסים .. פעם פעמיים בשבוע).
    בכל מקרה תחכי ותראי כבר את התשובה שיענה לך פה האיש מקצועת, הוא יענה לך יותר מדויק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

יעל
    28/11/2010

למשל היום ואתמול [שישבת] אני אוכלת מאוד מסודר בוקר,צהריים וערב וגם כן הבטן מתנפחת לה....אומנם לא כמו בדר"כ אבל ההרגשה היא כמו נפיחות של אויר ונוזלים....
    אגב נבדקתי אצל רופא גסטרו ויצא שיש לי הליקובקטור שחיסלתי אותו עם אנטיביוטיקה
    ומעבר לכך הכל היה תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

עדי מילר
    30/11/2010

שלום יעל

בהחלט קיים קשר בין תבנית האכילה שאת מתארת לבטן תפוחה.
    את מתארת תזונה לא מספקת הכוללת מרווחים גדולים בין ארוחה לארוחה המובילים להאטה בקצב ריקון הקיבה, להצטברות גזים במערכת העיכול, לשינוי רמות האלקטרוליטים וההורמונים בגוף וכו' כול אותן סיבות שציינתי ועוד מובילות בסופו של דבר לנפיחות בטנית לא נעימה.
    ממליצה מאוד להתחיל להעשיר את התפריט היומי שלך וכמובן להוסיף לפחות ארוחה עיקרית אחת עד ארוחת הערב בשלב ראשון.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו