מסתכלת על דוגמניות ומתעצבנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתכלת על דוגמניות ומתעצבנת
    פיית הפרחים
    24/04/2007

שלום.

אני מחלימה מאנורקסיה קשה. אני בת 17 ואנ י מטופלת כבר שלוש שנים בצפת. כל פעם שאני מסתכלת על תמונה של דוגמנית אני ישר מתחילה לבחון אותה ולראות אם היא אוכלת או לא ואז תמיד נורא באלי לדבר איתה ולישאול אותה. אני גם קצת ........טוב נו.......מקנאה. כי איזה בת לא רוצה להיות דוגמנית מצליחה?..וכן אני רזה ואני יפה אבל עדין יש את החוסר סיפוק הזה והרצון להיות הכי טובה והכי יפה והכי מוצלחת ושכולם יסתכלו.....מישהו?.???........אני צריכה קצת תמיכה

פיית הפרחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפיית הפרחים.

קרן עמית
    25/04/2007

שלום לך.כמו שאמרת את בתהליך החלמה. אני בטוחה שיש בך צד ששמח על כך, וצד זה ילך ויתחזק ככל שתילחמי במחלה , והוא יתגבר אט אט על הצד הקנאי. מאחלת לך החלמה ואושר . קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיית הפרחים

קרן אור
    26/04/2007

פיית הפרחים שלום,

לפעמים המחיר שמשלמות הדוגמניות לא שווה את זה.החיים שווים שיחיו אותם-כאן,עכשיו..את אף פעם לא יכולה לדעת מה עובר עליהם מבפנים.
    הייתי בעולם הזה,בעולם הזוהר,כפי שמכנים אותו ואני רוצה להגיד לך שלא כל מה שנוצץ הוא זהב.הייתי כמו בובה על חוטים,כמעט ללא נשמה,כמעט ללא רוח...וככל שאת גדלה יותר,את מנסה להסתתר,למצוא את הפינה השקטה שלך,שבה אף אחד לא מבקר או בודד אותך.
    ויצאתי מהעולם הזה.הפסקתי לשקר לעצמי,ואני חיה טוב עם עצמי.יש לי ילדים בריאים בעל טוב עבודה יציבה,מה צריך יותר???
    מאחלת לך שתמצאי את היופי האמיתי-זה שקיים בתוכך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן או היקרה

פיית הפרחים
    27/04/2007

אני ממש מודה לך.
    אני לא יודעת למה אבל זה כייף לישמוע מישהו מהעולם הזה שבא ואומר את זה.
    אני מבינה שיש עכשיו נורא דגש על מניעת האנורקסיה או לפחות איתורה בקרב נערות שמגיעות לסוכנויות שונות ומבקשות להיכנס לעסק. אני יודעת שעדי ברקן מאוד חזק בעניין ואם רק הייתי יכולה להגיד לו כל הכבוד אז בכייף הייתי עושה את זה. אני פשוט מעריצה אותו ...מגיעה לו צל"ש

ואת קרן אור שיהיה לך הכי מדהים שבעולם, לך ולמשפחתך.

פיית הפרחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו