מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור מורכב...חסוי...29/11/2010
שלום רב,
הגעתי לפורום הזה כדי להתייעץ..
המצב הוא כזה, פחות או יותר:
אני החלמתי (מותר לומר "לגמרי"?) מאנורקסיה ובולמיה. אובחנתי בגיל 16.5-17 והצלחתי לצאת מזה תודה לאל.
בזמן האחרון אני רואה את אחותי, בערך באותו גיל כמו שזה התחיל אצלי, מרזה ומתעסקת עם הנושא כמו שזה התחיל אצלי פחות או יותר (התעסקות בקלוריות ובספורט). היום אני לא גרה איתה כבר ואני לא רואה אותה ביום-יום אבל אני מאוד דואגת לה ולא יודעת מה לעשות וממי אפשר לקבל עזרה כי אני לא יכולה לתת לה להתדרדר, אני הייתי שם! אני יודעת מה זה שכואב לשבת/ לשכב ומעייף מידיי לעמוד, אני יודעת מה זה להיות בדיכאון רק כי "מתקרב זמן ארוחה"... אני מכירה את המחלה הזאת.
עכשיו, ברור שכל זה מחזיר אותי אחורה מבחינת המחשבה על כל זה ואני חושבת שאני חזקה מספיק כדי לא ליפול לשם בעצמי, אבל אני חייבת, פשוט חייבת לעזור לה! אני לא רוצה שהיא תסבול מזה גם. ומה הסיכויים שאם היא תיכנס לזה גם היא תצליח לצאת? אף אחד לא מבטיח את זה. כבר רצים לי סרטים בראש לאן זה יכול להגיע והדמעות מציפות..
אתם יכולים לעזור? להפנות למישהו שיכול לייעץ מה לעשות וכיצד להתחיל לפתוח את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור מורכב... - תגובה
עדי מילר02/12/2010שלום
ראשית אני שמחה לשמוע שהחלמת מהפרעת האכילה, על כך מגיעה לך הערכה רבה!!!
אני מבינה מדבריך שאחותך מתחת לגיל 18 ולכן אני מניחה שהיא עדיין גרה עם הוריך ולכן הוריך האחראים לה, ובעלי הסמכות צריכים לדאוג לאחותך לטיפול מתאים.
למרות הניסיון שלך והמקום בו הייתי בעבר חשוב שתביני שאינך יכולה לטפל באחותך לבד ובעצם העזרה הטובה ביותר שאת יכולה להעניק לה היא ע"י כך שתשתפי את הוריך בחששותיך כי הדרך הנכונה ביותר לעזור לאחותך היא להביא אותה לטיפול מתאים.
במידה והוריך זקוקים לעזרה ותמיכה כיצד לעשות את הצעד הזה הם יכולים כמובן להיעזר בפורום זה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)