היפנוזה ובעיית אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה ובעיית אכילה
    דנה
    05/12/2010

שלןם אני בת 28 וסובלת מבעיית אכילה. אני בתת משקל ומקיאה מידי פעם. התחלתי טיפול לפני מספר חודשים אצל מטפלת ודיאטנית ומצבי הפיזי השתפר מעט. כמו עברתי מהפך בחשיבה ואני לחלוטין מוכנה ל"הפרד" מבעיית האכילה- כולל העלייה במשקל. לצערי אני עדיין לא מצליחה לשלוט בבולמוסים... האם טיפול היפנוטי במצב כזה יכול לעזור? אני כ'כ מוכנה לשינוי ורוצה להחזיר את השליטה לחיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה ובעיית אכילה

הוספת תגובה

• - תגובה

לירן רוגב
    06/12/2010

טוב מאד שהחלטת להיפטר מהבעיה, ושאת מצליחה להשתמש בטיפול מתאים באופן שמקרב אותך להשגת מטרותייך. מדברייך נשמע שחלק מהסימפטומים השתפרו, וחלק עדיין קיימים, וזה בהחלט מצב סביר לטיפול של חודשים ספורים. המלצתי היא לדבוק בטיפול שככל הנראה יעיל לך, גם אם השינויים לא קורים בן הלילה. אין לי שום דבר נגד טיפול היפנוטי, שבהחלט יכול להיות יעיל במצבים רבים, אבל עדיף להתמסר ולהשקיע את המאמצים בטיפול אחד, גם אם זה דורש זמן וסבלנות, ולא להתחיל לפצל טיפולים ומטפלים מתוך רצון לעשות "זבנג וגמרנו, לבעיה. מניסיוני, אם המחויבות שלך לטיפול בבעיה וההתעקשות שלך על חיים ללא ההפרעה יימשכו, במהרה תפטרי גם מהבולמוסים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו