חייבת שתעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת שתעזרו לי
    ליאת גולן
    05/12/2010

אני בת 18 .. אני הפסקתי עם פחמימות כבר זמן מה .. אני מתאמנת כמעט כל יום הליכה \ ריצה \ סקי במכון כושר ...יש לי מסת שריר גבוהה ואני יחסית רזה ... אך לא שלמה עם הגוף שלי ... אני מצליחה רוב היום לשמור ובשעה שאני חוזרת מהעבודה אחריי 8 9 שעות שאני לא אוכת , ובעבודה אוכלת סלט ענקי עם טונה וגבינות רזות - בלי לחם ובלי רטבים .. גם אם אני שבעה לחלוטין .. אני מגיעה הביתה ואם אין אף אחד אני מתחילה פשוט לזלול מה שבא ליד , אם זה עוגות ואם זה שוקולדים אני אוכלת בלי הקרה ולא יודעת אפילו כמה באותו רגע פשוט וזללת וזווללת .. זה קרה לי כרגע ואני מרגישה כל כך נורא ומתוסכלת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי ואיך לעזור לעצמי ....
    אני מרגישה נורא ולא יודעת מה לעשות כבר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת שתעזרו לי

הוספת תגובה

• כ"כ מכירה את זה ..

מאי
    06/12/2010

גמלי יש את אותה בעיה ואמרו לי פה שאני צריכה לשלב הכל בתפריט ולא להמנע ממתוקים ודברים שאני אוהבת..
    את מודאגת מזה לא בעיקר בגלל שאת פוחדת להשמין אלא בגלל שאת לא סובלת תהרגשה שבאה אחרי הזלילה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    06/12/2010

הגוף האנושי "לא פראייר" - אם אנחנו חוסכים מעצמנו ומגופנו מרכיבים חיוניים, הגוף נלחם חזרה. וזה מה שקורה לך, למעשה: את נמנעת מפחמימות במשך היום, ובערב הגוף שלך משדר שהוא לא יכול בלי, ואם לא תתני לו בטוב הוא ייקח את זה בצורה אגרסיבית...
    בקיצור, כמו שקורה פעמים רבות, אם הוליכם רחוק מדי עם הניסיון לנהל אורח חיים "בריא"
    וספורטיבי, מגיעים למקומות קיצונים, מזיקים ומאמללים. הפתרון הוא כמובן להתייצב על תפריט מאוזן שמכיל את כל מה שהגוף שלך צריך, ומומלץ להתייעץ עם תזונאית כדי שתסייע לך בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו