אני לא בטוחה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא בטוחה...
    חסוי
    27/12/2010

היי אני לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון...
    אני לא יודעת אם ההגדרה המתאימה לי היא הפרעות אכילה...
    כולם אומרים לי שאני נורא רזה וזה יותר מידי וכו' (אני 167 ס"מ 50 ק"ג)
    בעיניי אין דבר כזה רזה מידי, כשאני מסתכלת על עצמי אני לא חושבת וואלה את רזה תהיי שמחה על מה שיש לך,אני מסתכלת על עצמי במראה ורואה בטן גדולה כי אצלי היא לעולם לא שטוחה עקב בעיות עיכול, רגליים ויריכיים ענקיות...
    הירכיים הם הבעיה המרכזית אצלי..
    כולם אומרים וואו איזה גוף יפה לך את "כוסית"
    אבל מתחת לבגדים יש סימני מתיחה שמפריעים לי מאוד לביטחון העצמי והם לא נובעים מהשמנה או הרזיה כי רוב חיי נחשבתי "רזה".
    אין לי בעיה לאכול אני אוכלת הכול בכול שעה של היום, ואם אני עולה קילו או שתיים אני מתעצבת ומנסה "לשמור" אבל לא עושה דיאטה באמת..
    אני רק רוצה טיפה לאהוב את הגוף שלי.
    השינאה התמידית הזו מונעת ממני להתלבש טיפה אחרת (חצאית זה אסון)
    ומונע ממני להיות ביחסים עם בני המין השני...
    אם יש מקום לעזרה אני אשמח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא בטוחה...

הוספת תגובה

• אני לא בטוחה... - תגובה

עדי מילר
    30/12/2010

שלום הדר

אני לא יודעת האם את ואני מגדירות באופן זהה תת משקל, אך עפי נתוני המשקל והגובה שמסרת משקלך נמצא מתחת לטווח התקין. אני מכירה לא מעט בנות אשר סובלות מהפרעת אכילה שמגיעות ב-BMI = 18 וחושבות שהן לא בתת משקל. זאת כמובן טעות או מה שנקרא עיוות בדימוי הגוף, סימפטום שכיח ביותר בהפרעות אכילה.
    עיוות בדימוי הגוף מתרחש כאשר התפיסה לא תואמת את המציאות, ובדר"כ התפיסה היא זאת שיותר חשובה ומשפיעה לעומת המציאות.
    דימוי גוף מעוות מוביל להערכה עצמית ירודה בדיוק כמו שאת מתארת.
    לשאלתך, בהחלט יש מקום לקבל עזרה !!! טיפול מתאים יסייע לך לשנות את החשיבה השלילית והאמונות ביחס לגופך, ילמד אותך להסתכל על עצמך באופן יותר אובייקטיבי וכמובן לאהוב את עצמך.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו