הפרעות אכילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה?
    אני
    04/01/2011

שלום
    כל החיים נלחמתי במשקל עודף, היו לי תקופות בתיכון ובצבא שלא הייתי אוכלת כלום, או תקופה מקיאה, וכל מה שקשור לנושא אבל מעולם לא הייתי תת משקל.
    כמספר הדיאטות שעשיתי מספר הפעמים שהשמנתי וכפול השיא היה עד לפני חצי שנה שהייתי 40 קילו יותר ממה שהייתי בתיכון היום אני בת 23, רזיתי 20 קילו במכון מסויים והכל הלך יפה וטוב ונורא בריא, אבל לאחרונה אין לי זמן ללכת ואני נראה לי מתחילה קצת לאבד את זה שוב, הפכתי לטבעונית, שחשבתי שמטעמי מצפון אבל נראה לי שזה יותר בשביל למנוע מעצמי לאכול דברים, קשה לי לאכול ליד אנשים והערות על אוכל מכעיסות אותי מאוד, אני במהלך היום בקושי אוכלת ובערב אוכלת בעיקר, ואפילו העלתי 2 קילו לאחרונה. העניין הוא שאני עדיין בעודף משקל של 20 קילו גם מבחינת BMI אני 29.4
    אז אני מצד אחד מרגישה שאולי משהו נדפק אצלי אבל אני בעודף משקל מאוד גבוה אז איך זה יכול להיות, האם אני סתם מגזימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה?

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה? - תגובה

עדי מילר
    06/01/2011

שלום

ראשית עלי לציין שרק חלק מהסובלות מהפרעות אכילה נמצאות במצב של תת משקל והאמונה הנפוצה שמי שלא נמצאת במצב כזה אינה יכולה לסבול מהפרעת אכילה אינה נכונה כלל!!! טורדנות מחשבתית סביב אוכל ומשקל, דפוסים בלתי יעילים ומצוקה נלוות "מספיקים" כדי להבין שמשהו לא בסדר ויש לבקש עזרה.
    מדבריך אני מבינה שאמצת לעצמך דפוס של הימנעות מאכול במהלך היום והאכילה העיקרית נעשית בשעות הערב, איני יכולה להתעלם מדפוס לא יעיל זה שבסופו של דבר במקום לעזור לך לרדת במשקל רק מוביל לעליה נוספת.
    ממליצה לך בחום לפנות למקום טיפול אשר יסייע לך לייצור הרגלי אכילה נכונים שיאפשרו לך להגיע למשקל תקין וכמובן להבין ולהתמודד עם הקושי שאת חווה סביב האכילה מול אנשים והערות בנושא אוכל.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה?

אני
    07/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה? - תגובה

עדי מילר
    09/01/2011

שלום

ראי את תגובתי שנכתבה עבורך מהתאריך ה-6.1

עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו