הפסקת משלשלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת משלשלים
    אני
    07/01/2011

ירדתי במשקל בעזרת דיאטה ולפני שנה הוספתי בשימוש יומיומי משלשלים בגלל יציאות של אולי פעמיים בשבוע.
    שנה אני בבדיקות ובביקורים אצל רופאים מדוע בטני מתנפחת למימדי ענק ולאף אחד לא היו תשובות...
    לבד חשבתי כבר לפני שבועיים להפסיק משלשלים וסוסוף ראיתי שיפור בבטן...אבל-
    מה אני עושה בכל זאת עם העצירויות שחזרו? זו בעיה שנותרה אותה הבעיה=עצירות.
    הדבר היחיד שאני מרשה לעצי זה פעם בשבוע נר גליצרין אחד וזהו
    מה בכל זאת הפתרון לעצירות? מבלי שימוש במשלשלים..
    בת 35 גובה 1.60 שוקלת 58 קילו
    פעילות גופנית 4-5 פעמים בשבוע,שותה 2 ליטר מים ביום ואוכלת ה מ ו ן ירקות,פירות,זרעים
    בנוסף לתפריט היומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת משלשלים

הוספת תגובה

• הפסקת משלשלים - תגובה

עדי מילר
    09/01/2011

שלום

שימוש במשלשלים מוביל למעיים עצלות ולירידה בתנועתיות של המעי ובכך בעצם קיים אבסורד כיוון ששימוש ממושך רק מעצים את העצירות וגורם להתמכרות לחומרים משלשלים.
    הבשורה המשמחת היא שבהחלט ניתן (בטח בגילך) לשקם לאט לאט את פעילות המעיים ולהיגמל לגמרי מכדורים משלשלים שלהם לא מעט תופעות שליליות מסוכנות החל מנפיחות וכאבי בטן ועד להתייבשות העשויים לגרום לעילפון.
    ממליצה לפנות לדיאטנית קלינית לשם הכוונה וייעוץ בנושא, כיוון שחשוב לבדוק את סדר הארוחות, כמות האוכל, סוג ועוד...שלצערי איני יכולה לעזור לך באמצעות פורום.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא פשוט-אין יציאות

אני
    11/01/2011

כאמור אני הפסקתי משלשלים ואין לי יציאות...לא היתה ברירה אז שמתי נר גליצרין וזאת לאחר שכמעט התפוצצתי...
    מה הפתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה

אני
    13/01/2011

פניתי לדיאטנית וקיבלתי תפריט אבל...
    אין לי יציאות בכלל,אני מבינה שזה עיניין של זמן אבל מצד שני זה נורא מכביד עליי שאין יציאות
    מצד שני עודף סיבים גם כן מנפחים את הבטן אז יש פה גלגל בעייתי.
    מה כן אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

עדי מילר
    13/01/2011

היי אני

את בהחלט צודקת בדברייך זה רק עניין של זמן !!! במידה ותקפידי על תזונה נכונה בשילוב עם שתייה מספקת המעיים לאט לאט ישתקמו.
    אני ממליצה לך להתייעץ עם הדיאטנית שלך לגבי תוספת סיביים טבעיים כגון בנפייבר העשויים לעזור בעצירות ולהקל על תחושת אי הנוחות במעיים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שותה.....

אני
    14/01/2011

אכן הומלץ לי על בנפייבר פעמיים ביום,אך לצערי גם זה לא ממש עוזר...
    להפך נראה לי שמגביר נפיחות בטנית יתכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שותה..... - תגובה

עדי מילר
    14/01/2011

תמיד ישנם מקרים יוצאי דופן... אך בכול זאת הייתי לוקחת פרק זמן של כ-שבועיים ומנסה לראות כיצד זה משפיע והאם זה עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה ממשלשלים

ט
    29/01/2011

הי,

מנסיון גם אני הייתי בגמילה ממשלשלים והיום אני כבר גמולה מאוגוסט האחרון שזה אומר

7 חודשים.

בהתחלה היו לי המון בעיות עם כך, הרגשתי נפוחה כי הגוף צובר את הנוזלים.

רופא המליץ לי על אבקה שנקראת פגלקס- זה בטעם תפוזים ומערבבים זאת עם מיים.

היא עזרה לי מאוד.

זה לוקח זמן עד שחוזרים לתפקד רגיל.

אבל חשוב גם להרגיל את הגוף לעבוד כלומר לאכול כל כמה שעות אפילו משהו קטן כדי שהמעיים יעבדו.

תהיי סבלנית. לי באופן אישי גם המליצו על אנזימי עיכול- רוקחת המליצה אבל שווה להתייעץ עם רופא פרוקטולוג.

בהצלחה.

אל תתייאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה ממשלשלים - תגובה

עדי מילר
    30/01/2011

תודה רבה על השיתוף וכמובן על היישגים !!!

בהצלחה רבה בהמשך
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל חוסר יציאות

אני
    30/01/2011

הרופאה נמליצה לי על על כדורי אלוה...
    שותה אותם 3-4 ]פעמים בשבוע לפני השינה כדור בודד
    מכירים?זה בסדר?
    ואגב אובחנתי כסובלת מהפרעת אכילה...גובה 1.60 משקל 58 שזה בסדר אב בחשיבה ובסדר היום שלי זה לא תקין בכלל.
    לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לאכול באופן סביר מינוס כלומר לא ממש מה שאמרו לי אלא עדיין פחות אבל יותר ממקודם.
    מה שקרה זה שעליתי 3-4 קילו והדבר מטריף אותי...
    הבטיחו לי שאם אני יעלה קצת אני יוריד את זה --וזה לא כך!ושיהיה ברור העלייה נוצרה מוספץ מועטה מאוד של אוכל לא בולמוסיפ או אטרף של מאכלים
    אוףףף....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל חוסר יציאות - תגובה

עדי מילר
    01/02/2011

שלום

כדורי אלוה ידועים כמעוררים את תנועתיות המעי, כלומר מובילים לפעילות מעיים.
    חשוב לציין ששימוש ממושך וקבוע עשוי לגרום למעיים עצלות בדיוק כמו שימוש בלקסדינים.
    ממליצה כמובן לטפל ביציאות ע"י שינוי תזונתי והתנהגותי.
    אני שמחה לשמוע שלקחת את עצמך בידיים אך מניסיון הרוב המכריע של המקרים דורש התערבות מקצועית.
    כמובן שככל שמקדימים את הטיפול יותר קל חזור לחשיבה וסדר יום תקינים.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו