בולמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמיה
    כרמית
    09/12/2007

אתמול גילתי לחבר שלי ולמשפחה שלי שאני בולמית כבר שנה פלוס.נסיתי להלחם בעצמי במחלה ופעם הייתי מקיאה על בסיס יומי כל מה שהיתי אוכלת.כבר חצי שנה אני הפחתתי בכמויות ההקאות ואני מקיאה רק פעם בה. אני בת 20 וחצי עשיתי דיאטה לפני 6 שנים וירדתי 18 קילו היום אני שוקלת 46 ואני 1.64 ס"מ
    היום אני מבינה שאני צריכה עזרה ואני לא יודעת לאן לפנות ולמי
    אני מרגישה שכל התקופה הזאת הייתה לי מעוקה בלב ונכנסתי לדכאון ולמצבי רוח משנים
    אני תמיד הכחשתי ששאלו אותי כי לא היה לי את האומץ לספר
    עכשיו שהאנשים הקרובים אליי יודעים אני שמחה שירד לי אבן מהלב
    אני רוצה מאוד לסיים אם זה ולהחלים
    לאן אני צריכה לפנות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמיה

הוספת תגובה

• לכרמית

ד''ר סיגל אלון
    09/12/2007

שלום כרמית,
    ישנן מרפאות ציבוריות וישנן מרפאות פרטיות. היכן את גרה?
    דר' סיגל אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

כרמית
    10/12/2007

אני גרה בקדימה,קבעתי תור ביום רביעי בבוקר לפסכולוג..זה בסדר?וכבר 3 ימים אני לא הקאתי ואכלתי כמו שצריך כי אני באמת רוצה להבריא ויש לי את הכוח הרצון הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכרמית

ד''ר סיגל אלון
    10/12/2007

שלום כרמית,
    טיפול פסיכולוגי הוא רצוי בהחלט, רצוי שיהיה בגישה קוגניטיבית התנהגותית. כמו כן רצוי לשלב מעקב דיאטני אצל דיאטנית שמטפלת בהפרעות אכילה. בהצלחה. דר' סיגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

כרמית
    10/12/2007

סיגל תודה רבה שאת נמצאת פה בשבילנו...אני מאמינה ורוצה מאוד לנצח ולהבריא
    את חושבת שפסיכיאטר לא צריך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו