בולימיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה
    ליאל
    09/12/2007

שלום ,כתבתי פה כמה פעמים אבל הפעם אני רוצה לשאול מספר שאלות ,אני בולימית מזה 3 שנים תחילה היא הייתה מאוד קשה ,הקאות של כמה פעמים ביום ואז ירדתי לפעם פעמיים בשבוע ,בשבוע האחרון חלה הדרדרות בגלל נסיבות מהעבר שהחזירו אותי להמון עצב וכאב ,יש לי המון בעיות בחיים ואני לא רואה את עצמי הולכת לטיפול או מספרת על זה למשהו בתחום הצבא [כרגע אני חיילת ] ויש מספר דברים שרציתי לשאול כי פשוט אין לי את מי
    כל הזמן שאני נכנעת למחלה אני מנסה למצוא פתרון שזה לא יקרה שוב מה שקורה שאני כל פעם נשברת מחדש ,יש מצבים שאני ממש מתמודדת יפה ומשכנעת את עצמי שאני יכולה לבד ויש מצבים שאני פשוט מיואשת ,רציתי לשאול האם אני יכולה להגיע לריפוי עצמי על ידי כתיבה ,הבנה של הסיבה שבגללה אני בוחרת בדרך הזו ,לחשוב לפני הצעד הבא ,לזאת מצבים בהם אני נשברת וכדו" ,ועל ידי כך להגיע למצב שאני יוצאת מזה לגמרי?
    עכשיו בנושא הבריאות ,אני שוקלת 52 ק"ג ואני 1.68 לא ממש תת משקל ,חשוב לי לציין שתמיד אני מקפידה על תפריט מאוד בריא ,פירות ,ירקות מכל הסוגים לחמים מלאים גבינות ,ביצים ברנפלקס מעדנים בריאים שבולת שועל אורז מלא ועוד הרבה דברים מזינים ,אני קורא מדי פעם כל מיני מאמרים על בולימיה ואפילו כל מיני כתבי עת שבולימיות כותבות ואני פשוט לט מוצאת את עצמי שם ז"א שאין לי שיניים רקובות יש לי שיניים ממש לבנות ללא חורים ,אני מרגישה בריאה לא חלשה או עיפה ,יש לי תמיד לחיים סמוקות ואני לא חיוורת אין לי נשירה או כל בעיה שעליה קראתי שבנות בולימיות בד"כ סובלות ,עוד דבר שרציתי לציין אני לא סובלת מקלפטומניה או מתרנות מינית סמים או אלכוהול ,ממש לא ,אני בחורה יציבה עם ראש על הכתפיים חיילת גם עובדת מתעמלת פעמיים בשבוע מעולם לא התעלפתי או הרגשתי סחרחורות [אולי בתקופה שהבולימיה הייתה קשה ] את כל זה אני רושמת כיוון שאני לא מבינה איך זה שמצבי הוא כזה גם בדיקות דם שלי תקינות ,אני פשוט מפחדת שיום אחד המציאות תטפח לי על הפנים ואז יהיה מאוחר מדי ,רציתי לדעת כשמדברים על הרס לשיניים מה הכוונה בדיוק ?
    סתם חורים ,התרקבות של השיניים הקדמיות ?
    אומנם מכתבי ארוך אך כל אנפורמציה תתקבל בברכה אין דרך אחרת להשיג אינפורמציה דרך איש מקצוע אחר
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה

הוספת תגובה

• תשובה לליאל

קרן עמית
    10/12/2007

ליאל שלום.אל תקלי ראש בסיבוכים הרפואיים. בבבולימיה הההשפעות הקליניות לעתים לא קורות מהר או ליתר דיוק לא באות לידי ביטוי מהר בבדיקות דם, אך זו אחת הבעיות שזה עלול להגיע פתאום ללא התראה!
    ליאל , אין תחליף לטיפול, וגם אם את חיילת זה לא תירוץ לא לטפל בעצמך , כי בריאותך חשובה מכל.
    פני לטיפול.
    קרן עמית
    מרפאת נופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו