תפריט תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט תזונה
    ניסן
    12/01/2011

שלום רב אני סטודנט שהגיע בזכות כל הידע הרב בתזונה שיש לו למצב שהוא אנורקס {40 קילו} מיותר לומר שנמאס לי מהתקפי הבולמיה ומהכאבים הנוראיים שפוקדים אותי בעצמות הבעיה היא שירדתי למשקל הזה ממשקל של 80 קילו כלומר יש לו פוביה משומן בעת האחרונה בעקבות הידע שיש לי החלטתי לאכול אחרת אני אשתגע - זה גורם לדכאונות רציתי לדעת האם התפריט הבא נכון לי מבחינה שאני אהיה תקין מבחינה נפשית כי התת משקל דפק לי המוח מהבחינה הזו בתפריט הזה שאני אוכל כבר שבוע אני מרגיש ממש טוב ומאושר השאלה האם אני אשמין ממנו או לא בוקר: 70 גרם פייבר 1 ויוגורט 3% צהריים: 200 גרם פסטה+ 100 גרם חזה הודו ביניים: לחמניה {150 גרם}+ 40 גרם חמאת בוטנים ערב: לחמניה {150 גרם} + 100 גרם גבינה לבנה 5% לפי החישוב שלי ארוחת הבוקר יוצאת 300 קלוריות בערך צהריים=600 קלוריות ביניים=450 ללחמניה +200 לחמאת בוטנים ערב =450 ללחמניה +100 לגבינה לבנה יש לי איפה שהוא טעות בחישובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט תזונה

הוספת תגובה

• תפריט תזונה - תגובה

עדי מילר
    13/01/2011

שלום

ראשית אני רוצה לברך אותך על הנכונות לשאול את השאלות ולהחליט לא להשאיר את המצב כפי שהוא ולהיכנע להפרעת האכילה.
    לשאלתך, החישובים שלך פחות או יותר נכונים (למרות שאתה נוטה לחשב יותר קלוריות מהמציאות ברוב המקרים), האם תעלה מכך במשקל לזה אין לי תשובה חד משמעית כיוון שזה תלוי בהמון דברים נוספים כמו ההוצאה האנרגטית שלך, אנמנזה תזונתית קודמת וכו'...
    בכל מקרה נשמע שבחרת לא להמשיך לחיות עם הפרעת האכילה ולכן אני מציעה לך לפנות לעזרה מקצועית ולקבל טיפול. ללא טיפול זה ללא ספק הרבה יותר קשה, ולצערי לעיתים אף בלתי אפשרי!
    במידה ואתה זקוק לסיוע למציאת מקום טיפול אשמח כמובן לעזור.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו