איך להפסיק לאכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק לאכול?
    קורין
    04/02/2011

שלום,
    אני סטודנטית וכבר דיי הרבה זמן שאני לא מסוגלת לשלוט על עצמי ואני פשוט אוכלת כל דבר שאני רואה - ובכמויות גדולות.
    למשל אתמול אכלתי חצי קפסא של פיטנס , סיר גדול של אורז, 4 טבעולים, 2 פיתות עם גבינה, קצת בשר, 2 סנדוויצי'ם עם לבנה ו 8 ופלים עם שוקולד!!!
    זה קורה לפחות 3 פעמים בשבוע שאני לא מסוגלת לשלוט בעצמי ואני משמינה!
    אני בת 22, 167 שוקלת בנתיים 61. עליתי 5 קילו ב3 חודשים האחרונים.
    אני לא יודעת איך להפסיק לאכול??

יש לך פתרון?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להפסיק לאכול?

הוספת תגובה

• איך להפסיק לאכול? - תגובה

עדי מילר
    06/02/2011

שלום קורין

ראשית בהחלט יש פתרון !!!
    לא ציינת מה קדם לאכילה חסרת השליטה שאת מתארת האם חווית אירוע כלשהו, האם את נמצאת בתקופה לחוצה בחייך, מה הייתה תזונתך קודם לכן, כיצד את נוהגת לאכול ביומיום וכו'... שאלות אלו ואחרות צריכות לעלות בטיפול ויסייעו לך בבלימת האכילה חסרת השליטה.
    פתחתי את ההודעה עם העובדה שקיים פתרון לבעיה שאת מתארת אך הפתרון יגיע רק בעזרת טיפול מתאים.... ולכן, אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה וכמו כן גם לפסיכולוגי. הטיפול יעזור לך להבין את מקור הבולמוסים מהם את סובלת, בעזרת הדיאטנית תוכלי להבין איך התזונה שלך משפיעה ומובילה לבולמוסי אכילה וכמו כן הדיאטנית תסייע לך להתייצב על תפריט מאוזן שמכיל את כול מה שהגוף צריך כדי למנוע את האכילה חסרת השליטה ובעזרת הטיפול הנפשי
    לאט לאט תביני מה מקום הבולמוס בחייך אולי רגשות וכעסים שאת אוגרת או ניסיון לנחם ולהרגיע, אולי קושי בוויסות רגשות, אולי מצוקה אחרת שאת לא מצליחה לתקשר ולווסת וכו'...
    במידה ואת זקוקה לעזרה במציאת טיפול מתאים אני כמובן אשמח לסייע.

בהצלחה רבה ואל ייאוש
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסובך...

קורין
    08/02/2011

הרבה סיבות...
    תוכלי להגיד לי כמה מפגש כזה עולה?
    והאם זה מפגש חד פעמי..

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסובך... - תגובה

עדי מילר
    10/02/2011

שלום קרין

עלות המפגשים מאוד תלויה ישנה אופציה לפנות לטיפול דרך קופ"ח (תחילה יש לפנות לרופא המשפחה) ואז העלויות הן כמובן נמוכות או לפנות לטיפול באופן פרטי ואז העלויות יותר גבוהות (תלוי כמובן במטפל).
    המפגשים אינם חד פעמיים והיקף הטיפול מאוד תלוי בחומרת הבעיה ובהתקדמות.
    חשוב לי לציין שככל שפונים לטיפול מוקדם יותר הבעיה יותר קלה לטיפול וכפועל יוצא מכך מספר המפגשים הנדרשים הנו מצומצם יותר.

בהצלחה רבה
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו