תשובה לעדן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לעדן
    קרן עמית
    28/04/2007

עדן שלום. מעניין אותי לדעת כיצד לנערה כה צעירה ישנו כזה עבר של דיאטות. הגעת כבר בעצמך למסקנה שהאכילה שלך היא רגשית. אין לי את הנתונים שלך ואינני יודעת על מה את מתבססת בקביעת עודף המשקל שלך, האם דיאטנית קבעה זאת? בכל אופן אני חושבת , על סמך דברייך, שכדאי לפנות לטיפול נפשי . תוכלי לגשת לאבחון במרפאה שעוסקת בהפרעות אכילה ושם יבחרו לך טיפול מתאים. אשמח לענות לך על עוד שאלות. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה לעדן

הוספת תגובה

• המשך

קשת
    29/04/2007

תודה על התשובה.

מהתבוננות בתמונות, רב חיי סבלתי מעודף משקל ותמיד הרגשתי מגושמת. רק בתקופה שלא חייתי בבית [שנה] הייתי במשקל תקין והאכילה שלי התייצבה בלי שאפילו שמתי לב לכך.. לראשונה ביקרתי אצל דיאטנית בגיל 12. בעבר שקלתי יותר אך כיום המשקל שלי הוא 57 ק"ג, 1.57 המבנה שלי די צר אני חושבת.
    איך אני יכולה למצוא מרפאה כזו?
    אולי השאלה לא ממש מתאימה לכאן אבל מהן בערך העלויות? אני שואלת את זה מכיוון שאני מעדיפה לא לשתף את ההורים שלי. .תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

קשת
    02/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעדן

קרן עמית
    02/05/2007

עדן שלום. אם את מאיזור השרון תוכלי לנסות ולפנות לנופית (פרטים בכותרת), טלפון=09-7447111. לגבי עלויות בנופית או בכל מרפאה אחרת , עלייך לברר זאת טלפונית. בהצלחה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

קשת
    02/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו