ה"א בצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ה"א בצבא
    גל
    11/02/2011

יש לי הפרעות אכילה קשות כבר תקופה ובקשתי טיפול מהצבא ואין שום דרך. אני נואשת ולא מסוגלת לחיות ככה.

אפשר טלפון שיסביר לי מי יכול לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ה"א בצבא

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    11/02/2011

במקרים מסוימים הצבא מאשר לחיילים לקבל טיפול חיצוני, וכדאי לבדוק אפשרות כזו. מה שצריך לבקש הפניה לקב"ן, לשתף אותו בבעיה ובכך שאם אין כרגע פתרון שמוצע דרך המערכת הצבאית את מעוניינת לפנות לטיפול באזרחות. להערכתי לא יערימו עלייך קשיים. בשלב הבא כמובן עלייך למצוא טיפול פרטי מתאים (כל עוד את בצבא לא תוכלי למרבה הצער להשתמש בטיפולים המסובסדים של קופת החולים), ולוודא שהמטפל באזרחות נמצא גם בקשר עם הגורמים של בריאות הנפש בצה"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבא

גל
    04/03/2011

עברה כבר חצי שנה שאני מבקשת מהצבא עזרה והם שמים עלי פס! אני שנה עם בולמוסים ורק אחרי חצי שנה העזתי לבקש טיפול-ואז עוד חצי שנה של קשיים דרך המערכת הצבאית לקבלת טיפול-בחודש האחרון זה הדרדר והתחלתי גם להקיא הם לא מוכנים לעזור לי בא לי למות אני לבד בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו