מרכז להפרעות אכילה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרכז להפרעות אכילה .
    רעות
    11/02/2011

אני בת 17 [ב-22.02].גובה 160,משקל 59.לפני כשנתיים הייתי שוקלת 87 קילו ,משם ירדתי ל 70 עקב טראומה שעברתי , בפסח שנה שעברה נכנסתי חזק לדיאטה ומאז ירדתי מ-70 ל-59....הבית ספר נכנס ללחץ ואמרתי שירדתי יותר מידי וכ'ו .
    מפסח שעבר אני מנהלת מלחמה מתמדת בדיאטה ,אני אוכלת בין 200-350 קלוריות ליום ,ולא עושה ספט כי אין לי כוחות .מבערך אוגוסט נעצרתי במשקל של 59.ואני לא מצליחה לרדת מאז.התחלתי בזמן האחרון לשתות יותר מים ,לעשות ספורט כגון:הליכות ,כפיפות בטן ,אופני כושר .
    התייעצתי עם היועצת שלי בבית הספר ביחד עם הפסיכולוג ,והם דיברו עם רופאת המשפחה,והיא אמרה שהייתי במעקב ושיש לי הפנייה פתוחה למרכז להפרעות אכילה .
    כולם אומרים לי שכדאי לי ללכת לשם כי יעזרו לי להתמודד עם הכל .
    אבל אני לא רוצה ללכת !!!הולכות לשם בנות שהמשקל שלהן בהרבה יותר נמוך משלי ,שהם באמת בהפרעות אכילה ,ואני בכלל לא ..!אני יעשה מעצמי צחוק שאני יגיע לשם במשקל של 59 .כולם שם דקיקות ורזות .אין לי שום בעיה אני לא צריכה להיות שם .אשמח ליעוץ מצידכם .
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרכז להפרעות אכילה .

הוספת תגובה

• מרכז להפרעות אכילה . - תגובה

עדי מילר
    12/02/2011

שלום רעות

רק חלק מהסובלות מהפרעות אכילה נמצאות במצב של תת משקל קיצוני כפי שמוצג בתקשורת. האמונה הנפוצה שמי שלא נמצאת במצב כזה אינה חולה, רק מחמירה את מצבן של בנות בדיוק כמוך שמרגישות שהן לא "מספיק חולות" כדי לקבל עזרה וזו כמובן הנחת יסוד מוטעת שרק מחמירה את הפרעת האכילה.
    הפרעת אכילה היא הרבה יותר ממשקל ומראה וכוללת טורדנות מחשבתית, דפוסים בלתי יעילים שמצאים ברקע, הנחות ייסוד מוטעות, ומצוקות נלוות.
    ממליצה לך בחום להשתמש בהפניה שקבלת ולפנות לטיפול המתמחה בהפרעות אכילה בהקדם.

בברכה,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זאת אומרת

רעות
    12/02/2011

אז זאת אומרת שאני בהפרעת אכילה ,וכדאי לי להשתמש במה שיש לי ביד כדי שזה לא יחמיר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זאת אומרת - תגובה

עדי מילר
    13/02/2011

שלום רעות

כדי לאבחן שאכן מדובר בוודאות בהפרעות אכילה, סוג ההפרעה וכו'.. נדרשת פגישת אבחון עם איש מקצוע המתמחה בהפרעות אכילה, אך מדבריך נשמע בהחלט שקיימת התעסקות מוגברת סביב אוכל ומראה ולכן אני ממליצה בחום לפנות למקום המטפל בהפרעות אכילה לשם אבחון ובמידת הצורך לטיפול.

בברכה,
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו