רעבה תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעבה תמידית
    איריס
    29/04/2007

אני לא שמנה אבל בקרוב מאוד אני אהיה אם אני אמשיך ככה...אנ כל הזמן רעבה! אני קמה בבוקר עם קרקורי בטן...אני אוכלת 8 ארוחות ביום, קטנות אמנם, אבל אוכלת....
    ובסוף היום אני מרגישה רע עם עצמי.

התחלתי לשתות תה טיבטי בשביל להקל על המטבוליזם...אבל הוא לא משמ עוזר. חוץ כאבי בטן הוא לא עושה לי כלום....

מה גורם לזה?

אגב, אני בת 25 וזה פעם ראשונה שאני בכלל מתמודדת עם נושאי משקל. תמיד הייתי רזה.
    ואף פעם לא הייתי כל כך רעבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעבה תמידית

הוספת תגובה

• תשובה לאיריס.

קרן עמית
    29/04/2007

איריס. בכדי לעשות את הדברים בצורה בריאה ,נכונה, ולא מוטעית , עלייך לגשת לדיאטנית קלינית. שימוש בתרופות פלא האינו הדרך , ובמקרים רבים אף מזיק. ברצוני להבהיר נקודה חשובה. המשמעות של מטבוליזם, קרי חילוף חומרים, אינו מספר היציאות ביום , אלא כמות האנרגיה שגופינו שורף ביממה. חומר משלשל בפירוש לא יכול להשפיע על מטבוליזם, ועל אחת כמה וכמה לא עוזר בהרזיה. שילשול גורם לאיבוד נוזלים ומינרלים (התייבשות) , מעיים עצלים ועוד... , ואינוגורם לאיבוד שומן. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו