בת 24 בי אם הי מעל 40

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 24 בי אם הי מעל 40
    2222
    24/02/2011

היי בת 24 אחרי לידה גובהי 157 משקלי 109 אחרי הלידה משקלי היה 90 היום בני בן שמונה חודשיים אני אוכלת כול הזמן גם בעמצא הלילה אני קמה משנתי ואוכלת עברתי קיצור קיבה לפני 5 שנים ואני אותו דבר היו לי הרבה ירידות במשקל ב 2009 ינואר ועד ספטמבר ירתי 110 ל87 קילו הייתי מרעיבה את עצמי עושה צומים לא שותה כלל ספורט בלי הפסקה באוקטובר נכנסתי להריון כול ההריון עליתי 7 קילו היום אני במצב שנחנקת בישנתי לא יכולה לישון הלב שלי דופק קשה לי לןלכת לעלות מדרגות אני אפילו לא מסוגלת להיות הם בן זוגי במצבים אינטימיים חיי נהיו קשים אני ובן זוגי נפרדנו אני מתביישת בעצמאי אפילו לצאת לרחוב הם בני שאני לא יכולה להתכופף אני רק משמינה וסוכלת תעזרו לי ותגידו הם יש טיפול לביעה הזאת שכול מה שאני עושה לא עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 24 בי אם הי מעל 40

הוספת תגובה

• בת 24 בי אם הי מעל 40 - תגובה

עדי מילר
    26/02/2011

שלום

ראשית הקרב אף פעם לא אבוד מראש !!!
    פעמים רבות אני נתקלת באנשים אשר משקיעים אנרגיה ומאמץ בלעשות דיאטה ולרזות אך מתקשים. הדחף לאכול חזק אנו והפניה לאוכל אינה נגרמת עקב רעב פיזי בלבד אלא עקב רגשות ומצבים מסוימים כמו למשל ברגעי חולשה, כאשר אנו מצוברחים, מדוכדכים, מתוסכלים, חרדים, חשים ריקנות, לפעמים כדרך לפרוק זעם ומתח ועוד ועוד. במצבים אלו ורבים נוספים הפתרון של שינוי תזונתי בלבד אינו יכול לתת מענה מספק בטח לא של שינוי תזונתי הכולל צומות ואכילה לא מאוזנת שבלתי אפשרי לשמור עליה לטווח הארוך.
    במצבים כאלו הכרחי להיעזר בטיפול פסיכולוגי לשם זיהוי אותם מצבים רגשיים שמובילים אותנו לאכול, ניתוחם ומתן כלים חילופים להתמודדות עם הבעיה, לצד כמובן טיפול תזונתי שמטרתו שיקום האכילה וחיזוק השליטה מול האוכל.
    אז לשאלתך, בהחלט יש טיפול לבעיה!!!

בהצלחה רבה ואל ייאוש
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו