תוצאת בדיקת דם חשובה למצבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת בדיקת דם חשובה למצבי
    שני
    24/02/2011

שלום רבאני בת 24 יש בידי תוצאת בדיקת דם בשם IRON ויצא לי 258 שתווך הנורלמה הוא 37 עד 145 ויצא לי 258 שזה לא תקין אבקש הסבר למה זה יצא גבוה ובדיקת המוגלוביון שלי יצא תקין 13.2 ובדיקת מחסני הברזל יצא גם תקין אבקש הסבר מקצועי ברשותך ומה הטיפלו לזה מהצד המקצועי והרפאוי שאתה מכיר תודה חשוב לי תשובתך אז התיחס בקשה לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה כי אכלת לא נכון?!??

moti
    26/02/2011

ממה הבעיה הזו באמת נובעת? זה מאכילה לא נכונה או אולי הרגל לאכות בכל מיני מטבחים שאינם נקיים ואוכל פאסט פוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת בדיקת דם חשובה למצבי - תגובה

עדי מילר
    26/02/2011

שלום דפנה

הסיבות לעודף ברזל בדם (המוכרומטוסיס) הן שונות ומגוונות החל מהרס של תאי דם עקב חוסר בוויטמינים ועד לפגם גנטי ולכן עליך לגשת עם התוצאות לרופא המשפחה שלך ולהתייעץ עמו לגבי בדיקות נוספות על מנת לאבחן את הסיבה.

בברכה,
    עדי מילר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו