לכל הבנות שכותבות כאן-הודעה בשבילכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל הבנות שכותבות כאן-הודעה בשבילכן
    סופי אדמתי
    29/04/2007

בנות ונשים מקסימות
    קוראת ורצה לבכות
    אני לומדת צילום ומחפשת נשים שסובלות מהפרעת אכילה, שאולי יהיה מעוניינות להשתתף איתי בפרוייקט צילום אישי וקרוב...
    אם מישהי מכן מרגישה שהיא רוצה לשתף בסיפור שלה, כדי לעזור לאחרות, כדי שאולי שלא יהיו אחרות, כדי שהן לא יהיו לבד...כדי לעזור לעצמכן...
    אני עושה פרוייקט שמדבר על הכל,על עולם עם דימויים מעוותים, על כאב ובדידות... על המחיר שבנות ונשים משלמות על זה, וכולי תקווה שמי שיראה את הצילומים ירצה לעזור או למנוע או להבין, שיהיה אכפת לו! הייית עוזרת בדרך אחרת אבל כל אחד והמתת שלו ושלי זה לצלם. דעו לכן שאני קוראת את המילים שלכן וכואב לי הלב, פיזית. ואני כועסת על הגורמים לזה.
    אני בת 23 וגרה בדרום, ואם יש מישהי שתהיה מעוניינת להכניס אותי רק קצת לחיים שלה ורק לקצת זמן.... האי מייל שלי כאן ותרגישו חופשי ליצור קשר. אפשר גם על-גבי הפורום.
    יום מקסים לכולן
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בכייף ושמחה....זאת שליחות

פיית הפרחים
    30/04/2007

אני רק רוצה לישמוע מה את מחפשת?.....כי אני כבר במשקל תקין.........(אחרי שהייתי שלד מזעזע)

פיית הפרחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו