מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מחייבת-אל28/02/2011
ערב טוב אני כבר מיואשת מהחיים שלי ומהמצב שבא אני נמצאת
אני בת 27 שוקלת 37 קילו נמאס לי ואני לא יודעת מה לעשות המצב רוח שלי ירוד בקושי
שאני מצליחה לצחוק אין לי חשק לחיות אני אפילו חושבת לעצמי בלילה אם לפגוע בעצמי או לאעשות לעצמי משהו כבר קשה לי לחיות ככה עם כול המצב הזה
לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות הודה לכם מראש אם תוכלו להגיד לי מה לעשות ולמי לפנות לעזרה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
בת-אל02/03/2011למה אני לא מקבלת שום מענה אני במצב לא כול כך טוב ואני לא יודעת למי לפנות עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירן רוגב03/03/2011שלום בת אל. ציינת את המשקל הנמוך, את מצב הרוח הירוד ואת המחשבות של פגיעה עצמית כביטויים של המצב הגרוע בו את נמצאת. אלו אכן סימפטומים קשים ומדאיגים, ואין ספק שיש צורך בעזרה, אך כדי לעשות זאת חשוב להבין יותר לעומק את הבעיה. האם אובחנת וטופלת בעבר בבעיות אלו? אם כן, חשוב לדעת מה הייתה האבחנה - האם מדובר באנורקסיה, בבעיה בריאותית, או בהפרעה אחרת? אבחון כזה לא ניתן לעשות דרך האינטרנט, לכן חשוב לפנות לגורם מקצועי שיוכל לעשות זאת. לאחר שהתמונה תתבהר, ניתן יהיה לתת גם מענה מתאים. אם טופלת בעבר, ויש פסיכיאטר, פסיכולוג או רופא שכבר יש לך איתו קשר, זה הזמן לפנות אליו שוב. אם לא, בשלב הראשון כדאי לפנות לרופא המשפחה ולשתף אותו בתמונה המדויקת של מה שעובר עלייך - כולל דפוסי אכילה וצמצום תזונתי, המחשבות והתחושות שעוברות בראשך, הסימפטומים הגופניים וכדומה. במידה ואכן מדובר בהפרעת אכילה, קיימות מספר אפשרויות טיפול, החל מאשפוז במחלקות מיוחדות בבתי חולים מסוימים, וכלה במגוון טיפולים פרטיים וציבוריים ברמות אינטנסיביות שונות. אך ההחלטה צריכה להתקבל מתוך אבחנה מדויקת של מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)