מסטיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסטיק
    ליה
    04/03/2011

הי, יש לי מין מינהג כזה שכשאני רעבה בין הארוחות אני לועסת מסטיק וככה יוצא שאני לועסת המון מסטיק, ניראה לי שיש לי ביגלל זה טיפה נפיחות בפנים וזה מאוד מפריע לי איך נפטרים מהנפיחות? (זה לא ענק או בולט כ"כ אבל זה עדיין נורא מפריע לי)
    איזה עוד חיסרונות יש ללעיסת מסטיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסטיק

הוספת תגובה

• מסטיק - תגובה

עדי מילר
    05/03/2011

שלום ליה

כמו בכל דבר, גם כאן צריך לשמור על איזון ולא להגזים. לעיסת מסטיק לאורך זמן גורמת למאמץ של שרירי הלעיסה ופרקי הלסת. במקרים קיצונים יכולים אף להיגרם נזקים אשר מתבטאים בכאבים באזור הרקות (מעל פרקי הלסת) בכאבי אזניים, ובכאבי פנים וכפי שציינת נפיחות באזור הפנים עקב הפרשת רוק מוגברת.
    מסטיק אינו תחליף לאוכל !!! כיוון שציינת שאת נוהגת ללעוס לא מעט מסטיקים הייתי ממליצה לך לבדוק האם התפריט שלך מספק ? האם את מקשיבה לתחושות הרעב שלך? ועוד...

בברכה,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל איך נפטרים מהנפיחות?

ליה
    05/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל איך נפטרים מהנפיחות? - תגובה

עדי מילר
    05/03/2011

יש להפחית בכמות המסטיקים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו