מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזהרמירי20/12/2007
שלום!
לפני הגיוס שלי שקלתי בערך 67 קילו, אחרי שהתגייסתי התחלתי להתאמן ולאכול נכון והתחלתי לרזות אבל מהר מאד התייאשתי והדיאטה שלי הפכה לבולימיה חריפה. הייתי מקיאה בערך כל מה שהייתי אוכלת, הגעתי ל 41 קילו על 1.68 זה הגיע למצב שחברות איימו עלי באשפוז כפוי.
כשעברתי לגור עם חבר שלי לא יכולתי יותר להקיא בגלל שהבית לא גדול והוא היה שומע. וגם כי התחלתי לקחת גלולות ואני פוחדת שזה יבטל את ההשפעה שלהן.
עכשיו עליתי ל 48 קילו, ואני מבינה רעיונית שזה עדיין קצת מדי ושיהיה טוב יותר אם אני אעלה עוד. אבל העובדה שאני מבינה את זה בראש לא מונעת ממני להגעל כל פעם שאני מסתכלת במראה. אני פשוט שונאת כל גרם שומן בי ובכלל את עצמי שאני לא מצליחה לשלוט בעצמי עם האוכל וזה משליך על כל חלק אחר בעצמי כי זה גורם לי לא לאהוב את עצמי, לא להערי את עצמי ולא להאמין בעצמי.
אני יודעת שאני באמת רזה מאד בגלל מה שאחרים אומרים אבל מבחינתי אני הכי שמנה בעולם!
מי יוכל לעזור לי לשנות את קו המחשבה העקום הזה?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירי
קרן עמית21/12/2007מירי שלום. טיפול במרפאה להפרעות יוכל לעזור לך לראות את הדברים אחרת. אל תהססי , חבל שתמשיכי לסבול .תקבעי אבחון במרפאה כזאת באיזור מגורייך, ויתאימו לךוכנית טיפול.
בהצלחה קרן עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)