מה קורה לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי?
    ניצן
    20/03/2011

כותבת ובוכה...
    אני בכלל לא יודעת אם שייכת לנושא הפורום או לא. בת 24, המשקל התחיל להעסיק אותי באובססיביות לפני כשלוש שנים. מאז ומתמיד הייתי מלאה מעט, תמיד אהבתי ספורט ויחד עם זאת גם מתוק. מאד. בשנה האחרונה ירדתי 16 ק"ג (עליתי הכל שוב) אחרי שעברתי טיפול גמילה מגלוטן וסוכר. אין לי שליטה על מה שאני אוכלת. אני יודעת שזה לא טוב, אני יודעת שזה לא בריא לי, שזה לא הגיוני הכמויות האלה!!! ובכ"ז, לא מצליחה לעצור את עצמי. אני עצובה ומדוכאת, יושבת בבית במקום ללכת לשיעור אירובי (שכ"כ אוהבת), שונאת את עצמי, לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה... עצבנית כל הזמן ולא מצליחה לשבור את המעגל הנוראי הזה. אני ממוטטת, הולכת לישון בוכה כל ערב, אין לי אנרגיות לזה וה"פתרון" הוא לסתום הכל. אני מתביישת בעצמי, אחרי תק' שבה רזיתי, לא מבינה למה הצורך הנוראי הזה לפגוע בעצמי......
    אני חשה שצריכה טיפול, אבל אני לא יודעת לאן לפנות והאם בכלל הבעיה היא הפרעת אכילה? אינני מקיאה/משתמשת בשום כדורים ... ובכ"ז - בלופ וצוללת למטה.....

:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי?

הוספת תגובה

• מה קורה לי? - תגובה

עדי מילר
    20/03/2011

שלום ניצן

ראשית עלי לציין שרק חלק מהסובלות מהפרעות אכילה נמצאות במצב בו הן משתמשות במשלשלים, מקיאות וכו'... והאמונה הנפוצה שמי שלא נמצאת במצב כזה אינה יכולה לסבול מהפרעת אכילה אינה נכונה כלל!!! טורדנות מחשבתית סביב אוכל ומשקל, דפוסים בלתי יעילים ומצוקה נלוות "מספיקים" כדי להבין שמשהו לא בסדר ויש לבקש עזרה.
    תחושותיך לגבי הטיפול הן בהחלט נכונות ומצדקות ולכן אני ממליצה לך בחום לפנות למקום טיפול אשר יסייע לך לייצור הרגלי אכילה נכונים שיאפשרו לך לווסת את האכילה, להבין את הצורך בפגיעה העצמית שאת מתארת ובעיקר כדי לעזור לך לצאת מהלופ כמה שיותר מהר.

בהצלחה רבה ואל ייאוש
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

ניצן
    20/03/2011

היכן אני יכולה למצוא טיפול מתאים? איזה תחום עליי לחפש?

ושוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

עדי מילר
    20/03/2011

הטיפול המתאים ביותר הינו טיפול המשלב טיפול תזונתי ופסיכולוגי עם מטפלים המתמחים כמובן בהפרעות אכילה.
    את יכולה למצוא לכך מענה באמצעות קופת חולים דרך הפנייה מרופא המשפחה או באופן פרטי כמובן.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו