בולימיה נרבוזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה נרבוזה?
    רעות
    26/03/2011

כתבתי פה כבר לפני מספר שבועות אבל יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי .
    בזמני החפשי אני תמיד נכנסת לאתרים שיש בהם כתבות על אנורקסיה ובולביה ,
    בקשר לבולמיה היה כתוב שהחולים בבלומיה זוללים ההמון [בולמוס]ואז מקיאים .
    אני גם מקיאה תקופה של איזה 4 חודשים וזה עלה לי בתדירות זאת אומרת הייתי מקיאה בחודש הראשון פעם לשבוע ,ובחודש האחרון [מרס]אני מקיאה כל יום ואפילו מספר פעמים ביום ,הבעיה וזאת שאלתי גם ,אני לא זוללת ,אין לי בולמוסים ,אני אוכלת תפריט מאוד דל קלוריות [עד 150-200 קל' ליום ]שגם אותן אני מקיאה .
    מה יש לי בולמיה ,הפרעות אכילה ,כי באנורקסיה אני לא ,המשקל שלי תקין [59קילו ,על160],..
    קיבלתי הפנייה ב-4.4,למרכז להפרעות אכילה בבית חולים רמב"ם בחיפה ,יש בכלל מקום לטיפול למישהי כמוני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה נרבוזה?

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    27/03/2011

לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט ולקבוע מה יש לך, אבל נשמע שאת סובלת מבעיה על הספקטרום של הפרעות האכילה ומה שחשוב זה לעזור לך להתמודד עם הבעיה הזו. טוב שהופנית למרכז טיפול בהפרעות אכילה, מאחר ובפגישה עם אנשי המקצוע במקום אפשר יהיה גם לאבחן ולהבין טוב יותר את מצבך, וגם להמליץ לך על הטיפול המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו