מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיה נרבוזה?רעות26/03/2011
כתבתי פה כבר לפני מספר שבועות אבל יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי .
בזמני החפשי אני תמיד נכנסת לאתרים שיש בהם כתבות על אנורקסיה ובולביה ,
בקשר לבולמיה היה כתוב שהחולים בבלומיה זוללים ההמון [בולמוס]ואז מקיאים .
אני גם מקיאה תקופה של איזה 4 חודשים וזה עלה לי בתדירות זאת אומרת הייתי מקיאה בחודש הראשון פעם לשבוע ,ובחודש האחרון [מרס]אני מקיאה כל יום ואפילו מספר פעמים ביום ,הבעיה וזאת שאלתי גם ,אני לא זוללת ,אין לי בולמוסים ,אני אוכלת תפריט מאוד דל קלוריות [עד 150-200 קל' ליום ]שגם אותן אני מקיאה .
מה יש לי בולמיה ,הפרעות אכילה ,כי באנורקסיה אני לא ,המשקל שלי תקין [59קילו ,על160],..
קיבלתי הפנייה ב-4.4,למרכז להפרעות אכילה בבית חולים רמב"ם בחיפה ,יש בכלל מקום לטיפול למישהי כמוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב27/03/2011לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט ולקבוע מה יש לך, אבל נשמע שאת סובלת מבעיה על הספקטרום של הפרעות האכילה ומה שחשוב זה לעזור לך להתמודד עם הבעיה הזו. טוב שהופנית למרכז טיפול בהפרעות אכילה, מאחר ובפגישה עם אנשי המקצוע במקום אפשר יהיה גם לאבחן ולהבין טוב יותר את מצבך, וגם להמליץ לך על הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)