לאאאאאאאא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאאאאאאאא
    רני
    25/12/2007

שלום

אני בת 25, בולימית כבר 10 שנים בערך. הגובה שלי הוא 1.60 על 55 קילו.

אני מנסה עכשיו להפסיק עם ההקאות אחת ולתמיד בכוחות עצמי כי ניסיתי טיפול ואישפוז ומה לא וכלום לא עבד...

אני כבר 4 ימים שלמים שלא מקיאה וזה מרגיש כמו נצח. יש יותר עצבות, יותר ריקנות אבל בעיקר אני לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה, אני פשוט נגעלת, אני רואה את הירכיים העצומות שלי ואני ממש נכנסת לדיכאון מזה..

אני רוצה להתמיד בלא להקיא אבל זה קשה, האם מישהי פה יכולה לתת עצות איך לא לתת למראה שלי עד כדי כך לבאס אותי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאאאאאאאא

הוספת תגובה

• היי רני - תגובה לפנייתך

אני
    25/12/2007

מהנתונים הפיזיים שלך נשמע שאת נראית טוב. המשקל שלך מותאם לגובה שלך.
    בקשר לירכיים - זה בטוח רק בראש שלך אבל בטח את יודעת את זה ולא עוזר לך לדעת - שימי מכנסיים ואל תסתכלי כל הזמן על המראה.
    עשי ספורט ותרגישי מבפנים שהגוף שלך בריא ומוחזק.
    יוגה תרגיע אותך ותעשה אותך גמישה.
    פילטיס מצויין.
    המון הצלחה!
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתמר

קרן עמית
    29/12/2007

תמר שלום.לא נוכל לתת אבחון לפצעים שתיארת דרך הפורום. למרות שיש סבירות טובה שזה קשור לדיאטות הלא מאוזנות ולמצב ההורמונלי. ממליצה לך לגשת לרופא המטפל, ולאבחון אצל דיאטנית כצעד התחלתי.
    קרן עמית
    מרפאת נופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו