מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקאות ללא שליטהשיר10/05/2011
שלום ,
אני בת 17 וחצי ,
מאז שאני מכירה את עצמי , אני מקיאה כמעט מכל דבר שמגעיל אותי ,
מסטיקים,שערות , סוכריות טופי,רוק וכ'ו.
אני מקיאה לפחות פעמיים ביום , בלי לדחוף אצבעות ולגרום לגירוי.
בתקופה האחרונה , זה החמיר , אחרי כל פעם שאני אוכלת ארוחה עולה בי הדחף להקיא,
ואני מקיאה , אך ללא גרימת גירוי שאני עושה , פשוט זה קורה .
כבר נמאס לי להקיא מכל שטות.
רציתי לדעת למה זה קורה , האם יש לדבר הזה שם , זה מסוכן ..?
תודה ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ללא שליטה - תגובה
עדי מילר12/05/2011שלום שיר
הקאות מרובות בהחלט מסוכנות !!! במהלך ההקאה הגוף מאבד נוזלים ומלחים רבים, דבר העלול לגרום להתייבשות, חוסר איזון של אלקטרוליטים במיוחד איבוד האשלגן שיכול לגרום לקצב לב לא סדיר ובמקרים קיצונים להתקף לב. כמו כן, הקאות מרובות עלולות לגרום לנפיחות הבלוטות מתחת ללסת, איבוד ציפוי האמייל של השיניים, הרס החניכיים, כאבי בטן ואולקוס, בקע סרעפתי או בקעים אחרים ועוד...
לאור ההשלכות השליליות של ההקאות המרובות אני ממליצה לך בחום ראשית לשלול בעיה אורגנית (פיזיולוגית) המובילה להקאות שהנך מתארת (באמצעות בירור רפואי מקיף ע"י רופא המשפחה ובמידת הצורך ע"י מומחה גסטרו) ולצד זה מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ עם איש מקצוע מתחום בעיות האכילה, כדי שאפשר יהיה לאבחן בצורה יותר מדויקת את הסיבה המובילה אותך להקיא ולהתאים לך מענה בצורה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)