צריכה עזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרהה
    רותם
    31/12/2007

היי אז ככה אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל כל כך קשה לי.
    אני התחלתי את ההקאות מלפני שתיים ואפילו יותר והיה איזה תקופה שהפסקתי להרבה זמן אבל זה שוב חזר לי המפלצת חזרה להרוג אותי והכל ביגלל שראיתי שעליתי 3 קילו הייתי 52 ועכשיו 55 וזה קשה לי לראות את עצמי ככה וזה חזר ביגלל שאני רוצה להיות רזה בחתונה של אחותי היא מיתחתנת עוד חודשיים ואני להיות רזה לחתונה אני אומרת שאני יפסיק אחרכך אבל זה קשה ממה שאני חושבת..ואני יודעת את זה.פשוט אין לי עם מי לדבר אז אני רושמת לכם.
    אין לי מושג למי לפנות אין לי עם מי לדבר כלכך רע לי...
    יש לי שאלה האם ההקאות פוגעות ברחם? היה מצב שאני לא יוכל להביא ילדים שאני ירצה??
    האם את מכירה שם של מקום שאני יוכל לקבל עזרה מקצועית בירושלים אני חייבת אני רוצה לצאת מזה באמת!!
    מספר טלפון של מקום לא יודעת משהו!!
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרהה

הוספת תגובה

• תשובה לרותם

קרן עמית
    31/12/2007

רותם שלום. אכן חשוב שתפני לטיפול במרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה על בהקדם על מנת למנוע פגיעה בבריאותך הפיזית ופגיעה מתמשכת בבריאותך הנפשית. ממחקרים הפרעות אכילה משפיעות על הפרופיל ההורמונלי כפונקציה של רקמת השומן בגוף(כשנמוך מדי). מחקרים מראים גם כן, שריפוי מהפרעות אכילה ברוב המקרים "מתקן" את הבעיות הללו.
    תנסי לברר בבית חולים הדסה. למיטב זכרוני יש שם מרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה.
    בהצלחה
    קרן עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו