מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרההרותם31/12/2007
היי אז ככה אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל כל כך קשה לי.
אני התחלתי את ההקאות מלפני שתיים ואפילו יותר והיה איזה תקופה שהפסקתי להרבה זמן אבל זה שוב חזר לי המפלצת חזרה להרוג אותי והכל ביגלל שראיתי שעליתי 3 קילו הייתי 52 ועכשיו 55 וזה קשה לי לראות את עצמי ככה וזה חזר ביגלל שאני רוצה להיות רזה בחתונה של אחותי היא מיתחתנת עוד חודשיים ואני להיות רזה לחתונה אני אומרת שאני יפסיק אחרכך אבל זה קשה ממה שאני חושבת..ואני יודעת את זה.פשוט אין לי עם מי לדבר אז אני רושמת לכם.
אין לי מושג למי לפנות אין לי עם מי לדבר כלכך רע לי...
יש לי שאלה האם ההקאות פוגעות ברחם? היה מצב שאני לא יוכל להביא ילדים שאני ירצה??
האם את מכירה שם של מקום שאני יוכל לקבל עזרה מקצועית בירושלים אני חייבת אני רוצה לצאת מזה באמת!!
מספר טלפון של מקום לא יודעת משהו!!
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרותם
קרן עמית31/12/2007רותם שלום. אכן חשוב שתפני לטיפול במרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה על בהקדם על מנת למנוע פגיעה בבריאותך הפיזית ופגיעה מתמשכת בבריאותך הנפשית. ממחקרים הפרעות אכילה משפיעות על הפרופיל ההורמונלי כפונקציה של רקמת השומן בגוף(כשנמוך מדי). מחקרים מראים גם כן, שריפוי מהפרעות אכילה ברוב המקרים "מתקן" את הבעיות הללו.
תנסי לברר בבית חולים הדסה. למיטב זכרוני יש שם מרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה.
בהצלחה
קרן עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)