בן שנתיים בלי תיאבון- כבר מיואשת לג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים בלי תיאבון- כבר מיואשת לג
    שבלול
    24/05/2011

שלום,
    בני בן שנתיים ו-9 חודשים, מאז שנולד- יש לו הפרעה קשה בתיאבון. נולד אחוזון 50, אחרי חודשיים ירד עד 3% ורק בגיל שנתיים עלה קצת לסביבות 25% או קצת יותר.
    ההנקה הייתה קשה מאוד, הוא כמעט לא ינק.חשבתי שזו בעייה בייצור החלב אבל גם בקבוק הוא שתה מעט מאוד-שתה 120 עד 180 מ"מ או פחות (עד גיל שנתיים) בדיעבד מסתבר שהוא פשוט לא רוצה לאכול.
    בגן טוענים שהוא אוכל סביר, לבד. בבית- אוכל מעט מאוד עד בכלל לא.ניסינו לא להתייחס לעניין ,במשך תקופה הרמנו את הצלחת מהשולחן (ללא מילים או הסברים) למרות שלא אכל דבר.
    אימי מאכילה אותו בכל הזדמנות- למרות שאינו רוצה.אחרת הוא פשוט לא אוכל.
    היציאות שלו רכות מאוד, שללנו חיידק, צליאק, כשעברנו למטרנה צמחונית בגיל שנתיים היו 3 ימים עם יציאות מוצקות ושוב חזר ליציאות רכות (למרות מטרנה צמחית), כך מלידה ועד היום.

בהריון נאלצתי ליטול כדורי מורפיום ופנרגן (עקב מחלה שהחמירה) ויש לי הרגשה חזקה מאוד שיש קשר בין הדברים
    אני כבר מיואשת לגמרי, נמאס לי להכין אוכל ולזרוק, קשה לי שהילד לא אוכל כלום וברור לי שמשהו לא בסדר

אשמח מאוד לקבל הכוונה,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה, בן שנתיים ו-9 חודשים

שבלול
    24/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    29/05/2011

חשוב לעשות בירור מקיף לגביהמצב שאת מתארת, לשלול בעיות רפואיות, ולהבין לעומק את דפוסי ההאכלה וההתפתחות. הכתובת המתאימה לבדיקה מעמיקה של הנושא הוא המכון להתפתחות הילד והתינוק. מידע יותר מדויק לגבי הפניה למכונים אלו ניתן למצוא באתר האינטרנט של משרד הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו