מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר מרגישה שנגזר עלי למות ככההיךה03/06/2011
שלום לכם. שמי הילה, אני כבר 15 שנה חולה בבולימיה, כשמתוכן 10 שנים בצורה מאוד קשה, איבדתי שיער, שיניים ושאר סממנים שבטח לא חדשים לכם, אך עדיין הצלחתי לחיות איכשהו- מסיימת תואר בשנה הזאת, יש לי חיי חברה וסה"כ אני למראה חיצוני די בסדר.
בחורה נורמטיבית. המחלה חיה את חיי בעצם, כל היום אני סביב קניות למחלה, עבודה למען המחלה, לא פעם סחבתי אוכל מסופרים כדי לאפשר את הבולמוסים, כי הכסף פשוט לא מספיק אף פעם. אני שבורה כבר, עברתי אינספור טיפולים: שני אישפוזים, המשמעותי היה בבי"ח תה"ש למשך 4 חוד', טיפולים קוגנטיביים למיניהם, אישפוזי יום ומה לא.. אני נואשת. בסוף אני אגמור בכלא, בחורה חכמה שמסיימת תואר בהצטיינות, אך בחלק השני של החיים אני נרקומנית לכל דבר וכותבת שורות אלה בבכי, תעזרו לי, תפנו אותי בבקשהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב09/06/2011נשמע שש לך כוחות ויכולות שמאפשרים לך לתפקד, לתקשר ולהשיג הישגים "נורמטיביים" למרות המחלה, אך שהעובדה הזו גם מאפשרת למחלה להמשיך להתקיים בסתר, מאחורי הקלעים, ומשאירה אותך לכודה ובודדה בהתמודדות הקשה עם הפרעת האכילה. את כותבת שהיית בטיפולים בעבר, והעובדה כי אלו לא סייעו לך להכחיד את המחלה ודאי מאכזבת מאד. עם זאת, פעמים רבות נדרש תהליך רציף וממושך (בייחוד לאחר שחרור מאשפוז), ומספר ניסיונות עד שמוצאים את הכתובת המתאימה (ולפעמים זה גם עניין של מאמץ מצטבר, לעיתים בטיפול השלישי או הרביעי קוטפים את הפירות גם של הטיפולים הקודמים).
במילים אחרות, המלצתי היא באמת למצוא מסגרת טיפולית מתאימה, כלומר טיפול המשלב טיפול תזונתי, פסיכולוגי ופסיכיאטרי. ניתן לעשות זאת במכונים פרטיים או אצל אנשי מקצוע פרטיים העובדים בתחום הפרעות האכילה, או בצוותים ייעודיים של קופות החולים השונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)