מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות קלוריות רצויה ביוםדנית06/06/2011
שלום רב
שאלתי את השאלה בפורום דיאטה ואמרו לי לפנות לכאן.
אני בת 26,גובה 1.60 משקל 44 קילו.
אני מרגישה כאילו אני שמנה ושאני אוכלת המון!!!
מהי כמות הקלוריות הרצויה לנתונים שלי?
ושאלה נוספת:
ארשום תפריט יומי שלי:
בוקר-כוס נס +2 ביסקויטים
צהריים-טוסט מ2 פרוסות לחם לבן וגבינה צהובה
ערב- 2 פרוסות לחם לבן עם חומוס ומלפפון חמוץ
כמה קלוריות יש בתפריט והאם זה יותר מדי?
אני מרגישה ממש כאילו אני שמנה ושכולם מסתכלים עליי כאילו אני שמנה???
מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב09/06/2011מדברייך ניכר שהעיסוק במשקל ובאוכל אינו מווסת, התפריט שלך מצומצם מאד, והתחושות שאת מתארת ביחס לגוף אינן תואמות את המצב המציאותי. השאלה שיש לשאול במצב זה היא לא רק מה התפריט המתאים לך, אלא האם יש קושי וחשש מעלייה במשקל, אלו עוד מחירים את משלמת סביב דפוסים אלו של התנהלות תזונתית ומחשבתית, והאם מאפיינים אלו מצטרפים לכדי תמונה של הפרעת אכילה.
על השאלות האלו יש לתת מענה בפגישה עם איש מקצוע. ייתכן שבשלב הראשון כדאי לערוך פגישה כזו עם תזונאית מתחום הפרעות האכילה, כדי שתוכל לבחון יחד איתך גם את ההתאמה של התפריט למצבך (זה לא משהו שאפשר לעשות דרך האינטרנט, זה דורש תהליך יותר אישי וממושך) וגם את השאלות ביחס לקיומה של הפרעת אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)