רק בשביל הידע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק בשביל הידע
    חסוי
    21/06/2011

אני בת 14 וחצי ואני שוקלת 42.5 על גובה 1.56 בערך וזה אף פעם לא מספיק לי המשקל .
    אני מחשבת קלוריות של כל דבר ורוב הזמן אני אוכלת רק דברים עם קלוריות נמוכות
    ( לחם קל , מעדנים של עד 80 קל' בדרך כלל וכו' .. ) .
    תמיד הייתה לי בעיה של דימוי עצמי ואני תמיד חושבת שאני צריכה להוריד עוד ואז ההרגשה הזאת נעלמת לי ואני מתחילה לאכול גם כשאני שבעה - ומתחילה להשמין הרבה תוך תקופה קצרה מאוד .
    האם יש לי בעיה כלשהיא שאני לא מודעת אליה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק בשביל הידע

הוספת תגובה

• מחפשת תשובות

חסוי
    21/06/2011

שחכתי להוסיף שאני מגבילה את מספר צריכת הקלוריות היומית שלי ל 300 - 500 קל' ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    23/06/2011

השילוב של המצב המשקלי, העיסוק הכפייתי בספירת קלוריות, התחושה שהמשקל "אף פעם לא מספיק", הקושי לאכול על פי סימנים של רעב ושובע, וכמובן צריכת הקלוריות המצומצמת מדי - כל אלו עלולים להעיד על בעיה חמורה שיכולה גם להחמיר יותר ללא טיפול. עצם העובדה שפנית לפורום הזה והעלית את השאלה, מעידה על כך שכן קיימת אצלך מודעות כלשהי לבעיה הזו, וטוב שכך. חשוב לקבל טיפול ומענה, ולשם כך הורייך צריכים להיות בתמונה. האם הם מודעים לבעיה? האם הם מנסים לדבר איתך עליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו