רוצה להיגמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להיגמל
    מליסה
    23/06/2011

שלום אני בת 23 שוקלת 47 גובה 163 לפני כמהשנים החלה אצלי הפרעת אכילה הייתי מקיאה מדיי פעם ולפני שנתיים זה הפך להיות קיצוני ביותר ירדתי למשקל 38 ההורים גילו את זה והלכתי לטיפולים שבהם רימיתי לרוב אבל העלתי במשקל רק מתוך רחמים על ההורים שלי היום אני מודעת לעצמי יותר עלה לי הביטחון אבל תמיד יש את התחושה הזאת של הרצון העז לרדת עוד 2 קילו ואז אני מאושרת... טוב לי שלפחות אני לא מקיאה יותר ואני אוכלת בין 900-1500 קלוריות ביום אבל הבעיה העיקרית שלי זה המשלשלים לא מצליחה לחיות בלעדייהם כשניסיתי להפסיק הייתי 3 שבועות בלי יציאות ואני לא מוכנה לעבור את זה עוד הפעם אני לוקחת 20 כדורים ביום במשך שנה וחצי האחרונות אם לא יותר ואין לי את מי לשתף ברצון לצאת מזה כי ההורים שלי לוקחים כל דבר קשה מדיי ולוחצים עליי ומתערבים לי בחיי היום יום בצורה קיצונית ועד שהם קצת הרפו ממני ואני מרגישה טוב יותר אני לא רוצה את הלחץ הזה שוב כי הוא מפיל אותי בחזרה למקומות שהתגברתי עליהם הרופא משפחה שלי הוא לא מענה בשבילי השאלה היא אם הנזק הוא במצב בלתי הפיך? מה לעשות? למי לפנות? וגם יש לי בעיה שאין לי יותר מדיי כסף אז מה עושים במצב כזה נשאר לי לצאת מזה ואני יהיה כמו חדשה אני רוצה חיים נורמלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להיגמל

הוספת תגובה

• רוצה להיגמל - תגובה

עדי מילר
    23/06/2011

שלום מליסה

ראשית, אני שמחה לשמוע על הרצון הקיים בך להיגמל ממשלשלים ולמגר לגמרי את הפרעת האכילה.
    לשאלתך, הנזק הוא הפיך, את בהחלט צודקת הגמילה היא לא פשוטה אך בהחלט אפשרית בעזרת טיפול מתאים.
    בשלב ראשון הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה דרך קופת חולים וכמובן לשלב טיפול פסיכולוגי תומך.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתת לי תקווה

מליסה
    24/06/2011

תודה לך!!!
    את מטפלת בעניין? אם אני יגיע אליך זה יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתת לי תקווה - תגובה

עדי מילר
    24/06/2011

את מוזמנת לייצור עימי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו