ילד בן 4 שנגעל מאוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 שנגעל מאוכל
    אנה
    23/06/2011

שלום ,
    יש לי ילד בן 4 שנמנע במודע מרוב המזונות , משיהיה קטן מאוד נגעל !! מכל סוג של אוכל שלא מוכר לו ועד היום לא מוכן לטעם דברים חדשים .
    עד היום כל ארוחה היא בגדר מלחמה ושהוא כן מתיישב לאכול התפריט שלו מצומם ביותר .

אני מחפשת עזרה מקוצעית, אולי אפילו טיפול שיעזור לי לגרום לו להפתח לאוכל ויעזרו לו להבין שאוכל זה לא מגעיל !

אשמח לקבל טלפון / כתובת של מטפל/ת מקצעית שיכלו לעזור לי בנושא .

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 4 שנגעל מאוכל

הוספת תגובה

• ילד בן 4 שנגעל מאוכל - תגובה

עדי מילר
    23/06/2011

שלום אנה

מומלץ לעשות בירור מקיף לגבי המצב שהינך מתארת, על מנת להבין לעומק את דפוסי ההאכלה וההתפתחות. הסיבות לכך יכולות להיות רבות ומגוונות ודורשות אבחון מקצועי ע"י צוות אכילה הכולל דיאטנית קלינית, פסיכולוגית ילדים, קלינאית תקשורות ורופאת ילדים. כול סיבה מגיבה לשיטת התערבות שונה ועל כן ראשית יש לאבחן את מקור הבעיה.
    הכתובת המתאימה לבדיקה מעמיקה של הנושא הוא המכון להתפתחות הילד והתינוק. מידע יותר מדויק לגבי הפניה למכונים אלו ניתן למצוא באתר האינטרנט של משרד הבריאות או בקופות החולים.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו