עצה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה דחופה
    מיי
    28/06/2011

שלום
    אני בת 26 ומקיאה לסירוגין מגיל 17. אחרי תקופה של תנודות במשקל כיום אני שוקלת 56 קילו..בחודשים האחרונים היו לי התקפי הקאות,לפעמים פעם בשבוע ולפעמים כל יומיים.פעם ביום.עישנתי,שתיתי אלכוהול לפעמים במקביל ומאז אני בפחדים שהרסתי את הגוף שלי.
    לפני שלושה שבועות החלטתי שאני מפסיקה להקיא ולוקחת את עצמי בידיים כי המחזור התחיל להופיע לי כל פעם בתאריכים אחרים והיו לי כאבים בחזה.אני מרגישה הרבה יותר טוב היום,כאילו לעולם לא חליתי.ביום אחד הפסקתי,אני שומרת על המזון שאני מכניסה לפה,אבל גם נהנת לפנק את עצמי מדי פעם...אני נלחמת בזה.
    הבעיה היא שאני מתכננת להכנס להריון בשנה הקרובה ורופא נשים אמר לי שאני לא מבייצת בחצי שנה אחרונה.אני פוחדת שהנזק בלתי הפיך בגלל הבולימיה,כי לא סיפרתי לו שהקאתי עד לפני כמה שבועות.התביישתי.זה פשוט רודף אותי שפגעתי בעצמי בגוף ובלב שלי,שאני לא יוכל להביא ילדים.השאלה האם יש בולימיות שאכן מצליחות להכנס להריון או שתוך תקופה מסויימת הגוף מחלים וחוזר לעצמו או לעשות בדיקות מסויימות לבדוק שהכל תקין...ההשלכות שכתובות באינטרנט כלליות מדי.אני רוצה לחזור לחיות חיים נורמליים..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה

הוספת תגובה

• הריון לאחר בולמיה

תות
    30/06/2011

לצערי הרב גם אני הייתי בולמית יותר מעשר שנים ויש לי 2 בנות מדהימות הישמרי לך ותהייי חזקה בדכך כי לפני כל הריון היו לי הרבה הפלות טבעיות
    ככל שתצאי מזה מהר יותר ותשמרי על תזונה נכונה תקלטי להריון בריא יותר מהר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    05/07/2011

נשים רבות שמחלימות מהפרעת אכילה מצליחות להיכנס להריון, ומאחר ואצלך מדובר בסך הכל בשבועות ספורים של ניסיון להיפטר מהמחלה, כדאי לתת לגוף קצת יותר זמן להתאושש. בינתיים חשוב לשתף את הרופא בפרטים האמיתיים והמלאים של ההתנהלות בעבר, בלי להתבייש (יותר חשוב לוודא שאת בריאה ושההיריון שלך יהיה תקין). כמו כן, מומלץ לשקול עזרה טיפולית בתהליך, במידה ותרגישי שיש לך צורך בתמיכה וליווי בהתמודדות עם הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולימית עם ילדים

בולימית לשעבר
    06/07/2011

אני בשנות הארבעים המאוחרות-התחלתי להיות בולימית בגיל צעיר מאד אולי סביבות 11 -הרבה שנים-היו לי תקופות שאני לא יכולה עד היום לפרט מה עשיתי מרב מבוכה מעצמי-יום שכולה הקאות, חוקנים ועוד ועוד ותקופות שהיה רק בסוף שבוע. בעלי לא ידע, חברים לא ידעו. הסימן על היד היום נעלם. החלטתי פעמים רבות שאפסיק. כשהריתי והקאתי בפעם ראשונה ללא שליטה בגלל ההריון ובלי קשר להריון הייתי בדרך הנכונה. ומאז, במשך שנים אני כל הזמן מבריאה עוד. יש הפסקות ארוכות ולפעמים ייתקוף אותי זעם על עצמי-אבל אני בריאה, אוכלת בריא, חיה בשלום עם משקלי הריתי לא פעם ויש לי ילדים בריאים. כשאת כבר בדרך להיות אימא יש לך אחריות על גופך נפשך ועל בריאות הגוף והנפש של עוד אנשים. שיהיה לך בהצלחה-תביאי ילדים, תשמרי על הגוף, תהני מההריון-זה לא להיות שמנה זה להחזיר ילד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו