מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועדה רפואית עינייםעאדל30/10/2011
אני חולה בדלקת פרקים קשה הרופא מלה לי טפסים לנכות כללית שלחו לי מהבטוח לאומי לוועדה רפואית עיניים ואחרי שבוע ראמוטולוגיה בקשר לעיניים אין כל ניירת מוכנה לא ידעתי שישלחו לי על עיניים ידוע לי שיש לי עוורון צבעים האם בגלל זה שלחו לי לוועדה רפואית עיניים איך עליי להתנהג מה להגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית עיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט31/10/2011הפנו אותך לעיניים מכיון שדלקת פרקים יכולה לגרום לתופעות גם בעיניים. עליך לפנות לרופא עיניים לבדיקה ולהביא את הממצאים לועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם לא מחליפים משקפים למספר גבוהסיגל30/10/2011
אם לא מחליפה משקפים למספר גבוה יותר או למולטיפוקל, האם העין נחלשת או מתנוונת ואחר כך לא תוכל יותר לראות מספיק חד?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא מחליפים משקפים למספר גבוה - תגובה
ד``ר יורם שוחט30/10/2011לא ייגרם שום נזק.
מצד שני, גם לא ייגרם שום רווח - העין לא "מתחזקת" אם נמנעים מהחלפת המשקפיים, ולא "נחלשת" אם מחליפים את המשקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימי מחלהאלעד29/10/2011
נמצאתי מתאים לניתוח P.R.K-LASIK. האם אני אמור לקבל ימי מחלה לאחר הניתוח?
אם כן, כמה ימים ומי הגורם שנותן את ימי המחלה? הרופא המנתח או רופא בקופת החולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה - תגובה
ד``ר יורם שוחט30/10/2011אנא הפנה את השאלה לרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקט בלייזריב 198429/10/2011
בוקר טוב לכם
סבתא שלי הייתה לפני כמה זמן אצל רופא עיניים !
והוא גילה שיש לה מין קטרקט משני הפנה אותה לטיפול בבית חולים דרך לייזר
עכשיו יש לנו תור לעוד כמה ימים ביקור במירפאות חוץ
ואני הייתי רוצה לדעת האם יכולים לבצע את פעולה על המקום ?
או יש צורך לקבוע מועד טיפול בלייזר?
זה דחוף בשבילי מכיבן יש לה שובר מזכה בסכום מסיום בכסף והוא עוד מעט
פג תוקף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט בלייזר - תגובה
ד``ר יורם שוחט30/10/2011הטיפול בלייזר בקטרקט משני נעשה במסגרת המרפאה (לא בחדר ניתוח). הטיפול עצמו קצר מאד. באופן עקרוני ניתן לבצע את הטיפול באותו היום, אך זה תלוי גם במדיניות של מרפאת החוץ בבית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעוף בעת צפייה בטלוויזיה לתינוקתתרזה29/10/2011
שלום,
בתי בת שנה וחודשיים ובימים האחרונים שמתי לב שהיא מעפעפת, ומקמצת את העיניים בעת צפייה בטלוויזיה. היא לא עושה זאת בשום מצב אחר, ונראה שהראייה שלה למרחק טובה. לפני חודש היינו אצל רופא עיניים לבדיקה שגרתית ולאחר בדיקה מקיפה הוא אמר שהראייה שלה תקינה לגמרי. כך שאני מופתעת מהעניין.
אנחנו חיים במקום קר ובימים האחרונים הבית מחומם מאוד על ידי מזגנים, האם זה יכול להעיד על משהו?
אני מרכיבה משקפיים מגיל 18 במספר נמוך, ובעלי אינו מרכיב משקפיים - אם נתון זה רלוונטי.
אני מאוד חוששת לראייה שלה, וכמובן מודאגת...
אשמח לקבל את דעתכם המקצועית.
בברכת סופשבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר יורם שוחט30/10/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_עיניים_ילדים' id=link]רפואת עיניים ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בעיניים- שאלהדנה28/10/2011
לא מזמן שמעתי על הזיהום האפשרי בעין ומאז אני מודאגת: האם במהלך שיחה עם אנשים עם הרפס השפתיים (דבר נפוץ למדי) שמתיזים בטעות טיפות של רוק ניתן להידבק? מה הגורמים להרפס בעיניים?
בנוסף, לא מזמן דיברתי עם מכר שהיה לו פצע על השפתיים (יש לציין שלא בדיוק בשפה אלא מתחתיה) והוא ירק מעט וזה הגיע לי לעין. הלכתי לשטוף אותה בסבון ליתר ביטחון ואני חוששת שמעט שרטתי את העין עם הציפורן. האם בהכרח יהיה לי הרפס בעיניים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם ידועים הגורמים?
דנה28/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס בעיניים- שאלה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ28/10/2011הרפס נגרם מהדבקה ישירה. לעין מערכת חיסון ואפיתל לשמירה עליה כך שלא כל חשיפה לגורם תגרום למחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CRVOאלמוני א28/10/2011
שלום,
לפני 4 חודשיים od) CRVO) מה הכוונה ב od?. כעת מומלץ לי אווסטין ל NVI אשמח לדעת מה הכוונה NVI?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CRVO - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/10/2011OD = עין ימין
NV = נאו-וסקולריזציה (צמיחה של כלי דם חדשים בתוך העין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע לאחר דלקת, וצניחת עפעפייםגלי28/10/2011
שלום רב,
אני בחורה בת 27, מרכיבה מזה 6 שנים עדשות מגע רכות חודשיות, ללא כל בעיה (מלבד דלקת קטנה שהתרפאה תוך יום עם משחה).
לפני כמה שבועות חשתי תחושות מציקות בעיניים - גרודים, אדמומית לעיתים כשאני מגרדת את העין, והנחתי שזה בגלל שהעדשות ישנות/מלוכלכות, ולכן נחלפתי זוג.
זה לא עזר והעדשות המשיכו להציק, לכן הלכתי לרופא עיניים רגיל
שבקושי בדק משהו, אמר לי שיש לי צניחת עפעפיים בגלל העדשות ולהפסיק איתן לגמרי. כאמור, לא נתן לי שום טיפול/תרופה לגרוי, גרוד שחשתי בעיניי.
החלטתי ללכת לרופא בכיר יותר, מנהל מחלקת עיניים.
הוא בדק ואמר שיש לי דלקת בעין שמאל, נתן לי 2 סוגים של טיפות ועוד טיפות של יובש, ואמר לי לעשות הפסקה עם העדשות לחודש לפחות ועדיף לשלושה חודשים, ואחר כך אפשר לנסות שוב.
לשאלתי לגבי צניחת העפעפיים אמר שיש לי את זה, אבל זה לא בגלל העדשות.
שאלתי - מה לעשות, האם לחזור לעדשות או להפסיק כליל?
יש לציין שאיני אוהבת משקפיים כלל, ויש לי מספר גבוה (6).
ניתוח לייזר אני לא רוצה לעשות כרגע.
אנא תשובתכם האדיבה.
תודה מראש,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע לאחר דלקת, וצניחת עפעפיים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ28/10/2011יש מספר סיבות לצניחת עפעף ייתכן מדלקת לחמית חוזרת מעדשות מגע או סיבות אחרות. קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואם הרופא אמר שזה לא מהעדשות
גלי28/10/2011אז אני יכולה לחזור לנסות עדשות יומיות? מה היא המלצתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואם הרופא אמר שזה לא מהעדשות - תגובה
ד''ר יובל דומניץ28/10/2011צריך לראות את מצב העין. אבל ככלל אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קטרקט והשתלת עדשה מולטיפוקליתש.ח27/10/2011
בת 34 , אני מרכיבה משקפיים מגיל 8 ואני צריכה לעבור ניתוח קטרקט, אני מעוניינת בהשתלת עדשה שתפתור לי את בעיית הראייה מקרוב ומרחוק, רציתי לקבל איזושהי הערכה לגבי מחיר העדשה המולטיפוקלית או עדשת טוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קטרקט והשתלת עדשה מולטיפוקלית - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011אנא הפני השאלה לרופא או למכון שבו בחרת לבצע את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרייבס ועינייםקרן שחמון27/10/2011
שלום רב ד"ר!!
אני בת 27 ואני סובלת ממחלת הגרייבס מזה 3 שנים (כרגע אני מאוזנת בעזרת PTU מינון של 40 מ"ג). כתוצאה מהמחלה נהיה לי בלט עין דו צדדי ונפיחות בעפעפיים העליוניים. מזה זמן רב אני במעקב אצל ד"ר מרקוס בבית חולים סורוקה. חוץ ממקרה של תסנין בקרנית בעין ימין שאירע לי לפני שנה- שנרפא בהצלחה אין לי איום ממשי על הראייה כאמור לפי הסיטי ובידקות שדה הראייה שעשיתי. בכל אופן לאחר התייעציות רבות החלטתי כן לנתח את העיינים ולעבור ניתוח דהקומפרסיה ארובתיתמשולב עם ניתוח לכריתת בלוטת התריס עם ד"ר שבתאי בשיתוף עם ד"ר קוזן בתל השומר- לטיפול בבלט, אך הבנתי שיש לבצע סדרת ניתוחים נוספת לנפיחות העפעפיים. ויש לי כמה שאלות:
האם ניתן לשלב את הניתוח של העפעפיים בניתוח זה?
נאמר לי שיש סיכון לפזילה, האם הוא גבוה?
האם אני אוכל לחזור ולהרכיב עדשות מגע לאחר הניותח? או לחילופין לעשות ניוח לייזר להסרת משקפיים?
תודה רבה על התיחסותך והמשך יום מהנה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרייבס ועיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011את השאלות הנוגעות לניתוח עצמו (דקומפרסיה, עפעפיים) אנא הפני לפורום העוסק בניתוחי עיניים.
לגבי עדשות מגע - אם הנתונים יאפשרו (יובש, תפקוד העפעפיים) אפשר יהיה לשקול חזרה להרכבת עדשות מגע. לגבי ניתוח לייזר להסרת משקפיים - יהיה עליך לעבור בדיקת התאמה שבה נלקחים בחשבון פרמטרים רבים, וגם כאן יובש ותפקוד העפעפיים צריכים להלקח בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בראיה הקשורות לחומרי הלחמהתרצה26/10/2011
לרופאי הפורום שלום,
אני בת 70, עברתי ניתוחי קטרקט בשתי עיני ועלי לעבור טיפול בקטרקט משני בשתיהן , אותו אני דוחה כבר זמן לא קצר.
לאחרונה ,בחוג ויטראג נחשפתי לחמרי הלחמה כמו בדיל-עופרת ופלקס [חומצה העוזרת להלחמה]. בעת ההלחמה משתחררים חמרם נדיפים ו"עשן נכנס לתוך עיני".
לאחרונה אני רואה בתוך ענן או דרך חלון מכוסה אבק או אמבט אדים. רואה רק ממרחק קצר. נדמה שהמצב משתפר ככל שעוברים הימים מהחוג וחוזר חלילה ביום בו אני חוזרת לחוג.
האם השימוש בחמריפ הוא הגורם להפרעות בראיה, ואם יתכן שנגרם נזק
[לאיזה חלק בעין] האם הוא הפיך. האם גם יובש בעיניים הוא גורם ל"ראיה
בערפל"[לפעמים אני חשה הקלה רגעית כששוטפת עיניים במי ברז] .
אודה להתייחסותכם.
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות בראיה הקשורות לחומרי הלחמה - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011לא ניתן לענות ללא בדיקה. ראיה לא נקיה ("דרך ענן") יכולה לנבוע מסיבות שונות, כגון שינויים בזגוגית העין, שינויים בקרנית, קטרקט משני ועוד. פני לרופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה שחורה בראייהרוית26/10/2011
שלום ,
אבקש חוות דעתכם בנושא .
חודש לאחר ניתוח לאסק אני שמתי לב לנקודה שחוזרה שמופיע במהלך עבודתי אל מול המחשב .
בראייה שתוקנה 3.5 + 1.75 צילנדר ועין שמאל - 3.5 + 2.5 צילנדר .
הניתוח הצליח וראייה שחזרה למעט 6/6 .. אולם לעיטים רואה מטושטש בשל יובש (משתמשת קבוע בטיפות מלאכותיות ).
יחד עם זאת אני רואה בצורה שלא משבשת את אורח החיים ( נהיגה , קראה וכו').
הוסבר לי שלוקח עד 3 חודשים להגיע למצב של ראייה אופטימאלית
ממה זה נובע ? ואיך מטפלים ?
בגיל בת 32
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה שחורה בראייה - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011הנקודה שאת רואה אינה קשורה ללאסק שעברת, ומקורה בזגוגית העין (הג'ל שבתוך העין). פני לרופא עיניים לבדיקה עם הרחבת אישונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שתי שאלות נוספות
הילה28/10/2011תודה על המענה ,
רוצה לעדכן שאכן נעשתה לי בדיקה ע"י הרחבת האישונים שתוצאתה תקינה .
הוסבר לי לשים לה להבזקים ( במידה והיו).
1 . האם יש קשר לפעילות גופנית ? מניעה של פעילות מסויימת /מאומצת ?
2 . לאלו סימנים / תופעות נוספות עלי לשים לב ?
3 . כל כמה זמן לבצע בדיקה נוספת ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שתי שאלות נוספות - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/10/2011אין קשר לפעילות גופנית או מאמץ גופני. יחד עם זאת יתכן שפעילויות גופניות מסוימות (בעיקר כאלה הכרוכות בקפיצות או טלטול של הראש) יגרמו ליותר הבזקים. ראית ההבזקים בד"כ נעלמת עם הזמן. רצוי להמנע בינתיים מפעילויות הגורמות להבזקים.
כל שינוי בסימפטומים (החמרה בעצמת ההבזקים או בתדירותם, הופעת "נקודות" חדשות, או כל הפרעה אחרת בראיה או בתחושה) דורש פנייה לבדיקה.
בהעדר תופעות חדשות רצוי להבדק עך פי הוראת הרופא שלך (הוא יקבע את התדירות הרצויה על פי הממצאים בבדיקת העיניים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרעומר25/10/2011
שלום
לפני זמן קצר העכבר האופטי שלי התקלקל בתחית העכבר יש נקודת אור אדומה-לייזר כזה ניסיתי לבדוק מה הבעיה והאור פגע בי לכמה שניות האם יגרם נזק הלייזר של הכבר הוא לייזר חזק ומזיק?קצת חשתי בכאבים באותו זמן
תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011לא סביר שנגרם נזק, אך במקרה של ספק פנה לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולהאדי25/10/2011
לעשות טיפול של הנוירוויז'ן? המספר שלי בעין העצלה מינוס16 ובעין השניה 6
ועוד משהו המספרים שש לי זה אומר בהכרח שיש לי עין עצלה או שיש גורמים אחרים שמעלים את המספר שלא קשורים לעין עצלה כי בעין שבו המספר שלי מינוס 16 יש לי בו קרע ברשתית כבר שנים אולי זאת הבעיה ולא העין העצלה תודה ומקווה שהבנתה את השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עולה - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011עקב ההבדל הגדול במספר בין שתי העיניים מדובר קרוב לודאי בעין עצלה, אך יתכנו סיבות נוספות לראיה הלקויה בעין זו, ולא ניתן לענות ללא בדיקה.
לגבי התאמתך לנוירו-ויז'ן ולגבי המחיר עליך לפנות למי שעוסק בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה דחוףאור25/10/2011
חברה שלי כל לילה עולים לה העיניים למעלה ולפעמים היא שומעת קולות
למי אפשר לפנות? , מה ההסבר לזה? , איזה תרופה צריך ? זה טיפול חד פעמי או טיפול יומיומי? תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה דחוף - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011יש לפנות לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)