מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בטיפותרועי08/12/2011
שלום
עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת הלאסיק לפני כשבוע. וכרגע אני לוקח טיפות ויגמוקס, לאחר 3 דק- מקסידקס כל שעתיים , 8-9 פעמים ביום.
אם בטעות לא נכנס הויגמוקס ושמתי רק מקסידקס, עד כמה זה נורא?
לאחר חצי שעה אני שם דמעות מלאכותיות
תודה רבה! אני קצת בלחץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטיפות - תגובה
ד''ר יובל דומניץ08/12/2011מטרת הויגמוקס הוא מניעת זיהום מדובר באנטיביוטיקה. מה שקרה קרה. עתה להקפיד על לקיחת הטיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה נוספת...
רועי08/12/2011ויש לי עוד שאלה....
העיניים שלי מלאות לכלוך מהטיפות שהתייבשו וקיבלתי הנחייה מהפרופ' לא לגעת בעיניים. איך אוכל לנקות את העיניים? ובנוסף, יש לי לכלוך שהצטבר בפינות העין. יש אפשרות לנקות עם קיסם אוזניים מהול בדמעות מלאכותיות.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ תוך עייניאיציק08/12/2011
האם לחץ דם גבוה מעט בסביבות 150/90
עלול להשפיע על
תוצאות בדיקת לחץ תוך עייני?
אני בן 48 בריא בד"כ
והלחץ שנמדד 21 -22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ תוך עייני - תגובה
ד''ר יובל דומניץ08/12/2011יש קשר בין יתר לחץ דם והתפתחות גלאוקומה קשר לא ברור דיו. אך לחץ בעיניך לא מקורו בלחץ דם אלא בחשד לגלאוקומה. יש לבצע בירור לגלאוקומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטקונוסישראל08/12/2011
שלום.
אני בן 32 הובחנתי עם קרטקונוס לפני 3 שנים.
כ"כ אני עובד מול מחשב 10 שעות ביום.
בתקופה האחרונה אני סובל מכאבי ראש, עיניים, עיניים אדומות ועייפות לאחר כל יום עבודה. (בימי שישי ושבת בהם אני לא רואה מסך כלל איני סובל מתופעות אלו).
ויותר מכל אני מרגיש ירידה בראייה למרות שאני מרכיב משקפיים באופן קבוע.
איני יכול להרכיב עדשות עקב יובש בעין.
ושאלתי :
1. מהי ההשפעה של המחלה על תופעות אלו? האם כל התופעות הם בגלל המחלה או רק חלקם?
2. האם העבודה מול המחשב מחמירה את המחלה? ועד כמה?
בברכה
תודה מראש
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטקונוס - תגובה
ד''ר יובל דומניץ08/12/2011קרטוקונוס לא מחמיר יובש . עבודה מל מחשב לא משנה מצב קרטוקונוס. היא כן יכולה להדיל מספר אך לא משנה עיוות בקרניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. ושאלה נוספת
ישראל11/12/2011האם כאבי העיניים והראש הם תוצאה של ישיבה מול מחשב , או תוצאה של ישיבה מול מחשב+קרטקונוס?
בברכה
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת ברשתית לאחר ניתוח קטרקטויקי07/12/2011
דר" שלום רב,
אבי עבר לפני כשלושה שבועות ניתוח קטרקט בעין שמאל, לאחר ניתוח התגלתה אצלו דלקת הוא טופל בטיפות מתאימות אולם ללא שיפור.
לפני כיומיים עבר בדיקת סי טי בבי"ח ואובחן כי הוא סובל מבצקת ברשתית.
נאמר לו כי יש טיפול בהזרקה לתוך העין, אבי מאוד לחוץ וחרד לראייתו ושאלתי היא האם יש סיכוי שהוא יחזור לראות כבעבר? אציין שיש לו סוכרת גבולית.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת ברשתית לאחר ניתוח קטרקט - תגובה
ד''ר יובל דומניץ07/12/2011זה תלוי מה סיבת הבצקת. אם מהניתוח סבירות גדולה יותר מבצקת על רקע סכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישון גדול צללים וחרדהנינה07/12/2011
שלום ד"ר
לפני 4 חודשים הופיעה אצלי נקודה שחורה בעין ימין נכנסתי להיסטיריה עשיתי בדיקות ויצא תקין ורשתית צמודמ עכשיו לפני שלוש שבועות הבחנתי שהאישון בעין ימין גדול מעין שמאל ולפעמים הראיה מטושטשת בעין ימין עשיתי בדיקות והופנתי לבית חולים לעשות שדה ראייה כדי לשלול חסרים עשיתי ויצא תקין והראייה מצויינת ושיחררו אותי הביתה בטענה שזה אמור לעבור מעצמו תוך שבועיים.חזרתי אתמול לרופא עיניים והמצב אותו דבר האישון עדיין לא מגיב כמו שצריך לאור והרופא אמר שנחקה עוד קצת ואם ישאר ככה יעשו לי אמריי מחשש לדלקת בעצב הראייה שאולי בעצם עברה אבל הם רוצים לראות אם יש סימנים..כרגע הבחנתי שאני רואה צללים למשל אם מישהו עובר מולי אני רואה כאילו צל קליל כזה נפרד ממנו מה זה אמור להיות??? .
דוקטור אני בלחץ היסטרי ואני בתקןפת לימודים כל הזמן אני חושבת על הרע מכל ויש לי נדנודי שינה אני פשוט בסיוטים ואני לא מתפקדת בצורה תקינה. מקווה את עצתך תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישון גדול צללים וחרדה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ07/12/2011צריך בירור מקיף יש סבירות לדלקת עצב ראייה . צריך גם לברר את סיבתה. גם אם יש דלקת עצבית ניתן לטפל בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה עם עדשות מגעיוסי07/12/2011
אני יודע שאסור לישון עם עדשות מגע, רציתי לדעת מדוע?
והאם בלי כוונה(כנראה מתוך עייפות) ישנתי בלילה עם עדשות מגע האם יכול להיגרם לי נזק לעיין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה עם עדשות מגע - תגובה
ד''ר יובל דומניץ07/12/2011יש סיכון מוגבר לזיהום עקב השהות הממושכת של העדשה בעין אי אספקת חמצן לפני קרנית ואי תחלופת דמעות מספקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בראיה עם משקפייםמתן06/12/2011
שלום,
כשאני מרכיב משקפיים אני לא רואה טוב אורות מלאכותיים בלילה, אני רואה את האור יוצא מהגוף שבו הוא אמור להיות.
כך גם בבדיקות ראיה שעשיתי, נאמר לי שאני רואה 6/6 אך אני מרגיש שהאור יוצא החוצה, וברור לי שאני לא רואה טוב.
אך כשאני שם עדשות מגע אני רואה מושלם האור לא יוצא החוצה והכל טוב.
האם זה תופעה נפוצה?
מה אפשר לעשות?אני לא רוצה להרכיב עדשות כל הזמן...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בראיה עם משקפיים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ07/12/2011הסיבה ייתכן צילינדר לא נכון או בעייה בעדשת משקפיים עצמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עיניים ממושכתדפנה04/12/2011
מזה 3 חודשים אני סובלת מדלקת עיניים ומטופלת בטיפות שונות , סטרואידים , אנטיביוטיקה וטיפות רגילות עם ובלי מרשם כמוכן עברתי 2 תרביות שיצאו נקיות וכן CT ארובות העיניים וסינוסים שאף הם יצאו תקינים היה חשד לטפיל מסוג קלמידיה טופלתי בדוקסילין וללא מזור אני די מיואשת האם יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים ממושכת - תגובה
ד''ר יובל דומניץ04/12/2011לא יכול לפתור בעייה בלי בדיקה. המצב מורכב אך לדעתי בר פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעיןבלה אלוני04/12/2011
לפני כ 5 שנים התחיל היובש בעין ימין שלי כתוצאה מתנאי עבודה ירודים - עבודה של שעות מול מחשב, ריבוי אורות ניאון, יובש ומזגן במשרד. הלכתי למיטב הרופאים ועשיתי בדיקות לחץ, שדה ראיה וכד', ובסוף אותה דיאגנוזה - יובש. היתר תקין. לאחרונה, הוספתי טיפות חדשות ואני מרגישה שהן הרעו את המצב. הייתכן? ואיך אפשר לתקן את הנזק. ברצוני לציין שעברתי ניתוחי לייזר בזמנו, שנת 1992, ואף שנים הרכבתי עדשות, אך עד לתעסוקה האחרונה, הכל היה תקין. היו לי מספרים מאוד גבוהים והצליחו יפה מאוד להורידם. איזה פתרון יש חוץ מטיפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעין - תגובה
ד''ר יובל דומניץ04/12/2011יש מספר אפשרויות הרבה מעבר לטיפות ליובש. אך צריך בדיקה מקיפה ואז טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על יובש
עינת08/12/2011שלום רב! מומלץ מאד לעשות כל 15-20 דקות הפסקה בעבודה מול מחשב ולעפעף. העפעוף עוזר לפעילות תקינה של מערכת הדמעות שתפקידה ללחלח את העין ולמנוע יובש. בברכה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםגלית04/12/2011
שלום רב,
רציתי בבקשה לבדוק היום קמתי בבוקר עם נקודה אדומה בעין ימין מתחת לעישון האם זה משהו מסוכן צריך ללכת לרופא עיניים או שזה יעבור?? מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ04/12/2011כדאי בדיקת עיניים. קשה לאבחן בלי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקתoct מיןם27.11.11צילה בר-אילן04/12/2011
ש לןם רב אני במעט בת 80 בבדוקה מיום 27.11.11עברתי בדיקת oct.להלן פענוח הבדיקה .עין ימין שינןיים גלייםבשכבת הrpe המתאימים לדרוזן.הרמה היפר רפלקטיבית .ללא הצטברות נוזלים תוך או תת רטינלים ללא עדות לנגע פעיל.עובי הרשתית ה מקולרית מגיע ל320 מיקרון. עין שמאל.תמונה אופיינית לERM.קרום מעובה ע"פ הרשתית עם אזורי חיבור והפרדה הגורמים לצורה גלית על פני הרשתית.עיבוי שכבות הרשתית.שינויים גליים בשבבת הRPE המתאימים לדרןזן קטנים.ללא הרמה או הצטברות נוזלים ללא עדות לנגע פעיל.עובי הרשתית המקולרית מגיע ל376 מיקרון.אודה חך על תשובתך צילה בר-אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקתoct מיןם27.11.11 - תגובה
ד''ר יובל דומניץ04/12/2011צריך בדיקת מומחה רשתית להחליט אם לנתח או לא. יש לך ממברנה על הרשתית וזה תלוי מה חדות ראייה ומה מצב קליני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה בעיןעמי03/12/2011
הילד שלי קיבל שריטה בעין בחלק הפנימי התחתון ירד לו מספר שניות דם בצורה עדינה מאוד נכון לעכשיו ישן האים יש צורך בטיפול מיידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטה בעין - תגובה
ד''ר יובל דומניץ04/12/2011חייב ללכת לרופא עיניים מיידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימ03/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא עיניים מומלץ בת"אאנונימ03/12/2011
שלום לכולם,
אני מרכיבה עדשות מגע רכות במשך כעשרים שנה...בחצי שנה האחרונה יש לי אלרגיות ודלקות חוזרות ונשנות.טופלתי ע"י מקסיטרול ואיי ריליף במשך החודשים האחרונים אך ללא הועיל העין שלי דומעת ויש לי תחושת צריבה קלה כמעט כל הזמן(בלי עדשות מגע).
אני מחפשת המלצה על רופא עיניים טוב בת"א (ממכבי) שיאבחן לי את הבעיה ויתן לי את הטיפול המתאים.
אשמח מאוד לעזרתכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא עיניים מומלץ בת"א - תגובה
ד``ר יורם שוחט03/12/2011לא ניתן להמליץ על רופאים במסגרת הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה....ועוד שאלה
אנונימ03/12/2011מה דעתכם המקצועית על ניתוח השתלת עדשה תוך עינית לשיפור ראייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה....ועוד שאלה - תגובה
ד``ר יורם שוחט03/12/2011כל מקרה לגופו. לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. לצערי לא ניתן ממש
אנונימ03/12/2011לחלץ איזשהוא שביב אינפורמציה ממנה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. לצערי לא ניתן ממש - תגובה
ד``ר יורם שוחט03/12/2011יש קריטריונים מוגדרים להשתלת עדשה תוך עינית. בנוסף יש לקחת בחשבון גם את הנתונים הספציפיים של כל מטופל (גיל, למשל...) ושל כל עין. לא כל אחד מתאים לניתוח כזה. ייתכנו גם אלטרנטיבות להשתלת עדשה.
לכן, לא ניתן לענות ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם צהוב בעיןbat02/12/2011
שלום רב,
אני בת 23, ובינואר האחרון לפני כשנה, עברתי ניתוח לייזר לתיקון הראייה, בהצלחה:)
אך מזה כשלושה חודשים מאז שהופיע פתאום, אני לוקחת איתי כתם צהוב בשתי העיניים בדיוק באותו המקום.
אני רוצה לציין שזה מאד מפריע לי, ומסיח את דעתם של אנשים שמדברים איתי, ונמצאים קרוב אליי.
ביצעתי בדיקות עיניים מקיפות, וכן בדיקות דם, כולסטרול ובלוטת התריס, וכל אלו יצאו תקינות.
מה יכולה להיות הסיבה לכתם הזה שאינו עובר ונראה שהוא כאן כדי להישאר...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם צהוב בעין - תגובה
ד``ר יורם שוחט03/12/2011על פי הצילום נראה שמדובר בפינגואקולה. יש הרבה חומר בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש ראיה בעקבות יציאה לשמשלילה02/12/2011
שלום
רציתי לברר האם זאת תופעה מוכרת ואם כן מה המשמעות שלה. התפועה כבר קרתה בעבר, אבל השבוע חוזרת על עצמה כל יום הרבה פעמים ביום.
אני בת 30. כאשר אני יוצאת ממקום שבעיקרו אפל למקום מואר היטב (בעיקר אור שמש) פתאום מתחיל לי טשטוש ראיה בעין אחת (עין שמאל) שעובר לפעמים אחרי חצי שעה, לפעמים אחרי שעה. בבדיקות עיניים שאני עושה, תמיד מוצאים שהראיה 6/6. יש לציין שאני נוטה לסבול ממגרנות לא שגרתיות (בלי כאבי ראש, אך אם תופעות נימול וטשטוש ראיה זמני).
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש ראיה בעקבות יציאה לשמש - תגובה
ד``ר יורם שוחט03/12/2011לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)