מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין דומעת.בתיה27/02/2012
שלום רב,
מידי פעם עין שמאל שלי דומעת, זה לא כל יום, כאשר זה קורה זה נמשך מספר שעות ועובר.
אשמח לדעת מה זה יכול להיות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין דומעת. - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/02/2012יתכנו סיבות שונות. לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק אפשריאביעד27/02/2012
שלום,
רציתי לדעת האם פגיעה של לייזר/אור חזק אחר בעין, יכולה להתבטא רק בצורת כוויה ברשתית או שיתכן ותהיה פגיעה אחרת?
כלומר בדיקה של הרשתית אצל רופא מספיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק אפשרי - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/02/2012יתכנו פגיעות גם בחלקים אחרים בעין, בהתאם לאורך הגל, למשך החשיפה, לעוצמת החשיפה ולמיקוד הקרן. בבדיקת עיניים נבדקים כל חלקי העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר לא יכול להיגרם נזק "נסתר"?
אביעד28/02/2012בבדיקת עיניים, הרופא יראה כל נזק שעלול היה להיגרם כתוצאה מהאור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר לא יכול להיגרם נזק "נסתר"? - תגובה
ד``ר יורם שוחט01/03/2012לא. בהחלט ייתכן שנוצר נזק אשר לא יתגלה בבדיקה, ויבוא לידי ביטוי רק לאחר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעלומה שלא ברורהליאור 5526/02/2012
מהם הסמפטומים של דלקת בניקוז הדמעות ???
אני שואלת כי משהו לא ניראה לי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלומה שלא ברורה - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/02/2012דמעת, נפיחות ורגישות בצד הפנימי של העפעפיים ובגשר האף, אודם באותו אזור, הפרשה, יציאת מוגלה בלחץ על כיס הדמעות. ייתכן שיהיה רק חלק מהתופעות, בעיקר כשמדובר בדלקת כרונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי עינייםרובי26/02/2012
אני סובל מזה מספר שבועות מכאבי עיניים. הכאב מורגש כלחץ מהחלק האחורי של העין כלפי פנים כמו כן אני מרגיש כאילו העיניים רוצות להיסגר כל הזמן ממש כמו עין עצלה
העיניין מלחיץ אותי וגורם לי לכאבי ראש (לדעתי האישית זה לא נובע מראייה לקוייה)
אנא עזרתכם
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי עיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/02/2012לא ניתן לענות ללא בדיקה. פנה לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לאורדרור26/02/2012
בני בן 8.5 סיים עכשיו את מחלת החצבת ועדיין בבית.
הוא חלק מהזמן עם עיניים מכווצות כאילו הוא מסונוור או ששורפות לו העיניים.
האם זו תופעה מוכרת אחרי חצבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאור - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/02/2012בחצבת עלולה להיות גם דלקת בלחמית או בקרנית, ועלולה להיות רגישות לאור. מציע להתייעץ עם רופא הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלויזית LCDגדי25/02/2012
שלום,
רציתי לדעת האם טלויזית LCD פולטת קרינת UV? שהרי התאורה שלה מגיעה מנורת פלורסנט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עינייםהמתעניין25/02/2012
בוקר טוב,
היום הבינתי בתופעה משונה מבחינתי.
שמתי לב שלזמן קצר (מספר דקות) ראיתי בעין שמאל בגוון כחלחל יותר מאשר בעין ימין.
זאת אומרת שכשעצמתי עין ימין ראיתי את הסביבה מעט יותר כחלחלה וכהה מאשר עם עין ימין. גם רקע לבן היה נראה עם גוון יותר כחלחל.
כאמור זה קרה למספר דקות, נפסק וחזר שוב לאחר כמה דקות.
ממה יכולה התופעה הזו להיגרם, האם נורמאלית והאם יש צורך בבדיקת רופא כלשהיא ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/02/2012התופעה אינה מוכרת לי. פנה לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבזקים בעיניים +נבוסיפעת24/02/2012
שלום, אני בת 30 עם עדשות ראייה. כבר תקופה שאני מרגישה בעיות בראיה, ריצודים של אור בעיניים, ברקים, ובאור יום רואה את הכל עם גוון כחול. כשאני מעבירה את המבט בעצמים אני רואה את ה"נגטיב" שלהם וזה מפריע לי מאוד בראיה.
הייתי אצל רופא עיניים שבדק את העין (בתוך העין) ואמר שהכל תקין. מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני מאוד לחוצה ואקבע תור לנוירולוג האם יש עוד כיוון לבדיקה?
דבר נוסף, הרופא אמר שזה לא קשור לסיבה שבאתי אבל הוא ראה נקודת חן בעין- נבוס מעל ארקדה עליונה. האם זה משהו שצריך להדאיג? נשלחתי לUS לבדיקה, האם זאת בדיקה דחופה או שתור לעוד חודשיים זה בסדר?
תודה רבה!! שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שוב
יפעת29/02/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבזקים בעיניים +נבוס - תגובה
ד``ר יורם שוחט01/03/2012שלום יפעת,
1. אם בדיקת רופא העיניים לא העלתה כל ממצא יש בהחלט מקום להתייעץ עם נוירולוג או נוירו-אופטלמולוג. ריצודים יכולים לפעמים להיות ביטוי של מיגרנה (לא בהכרח קשור לכאב ראש).
2. ממצא של נבוס בקרקעית העין אינו נדיר, וברוב המכריע של המקרים אין לממצא כל השלכה. יחד עם זאת, מקובל לעקוב אחרי נבוס, כפי שמקובל גם לעקוב אחרי נקודות חן בעור. אין דחיפות בבדיקה ואפשר בהחלט להמתין למועד שנקבע לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת,אלרגיה, טפיל?מעיין23/02/2012
שלום רב,
בחודשים האחרונים אני סובלת מאוד מגירוי בעיינים,כאבים בגלגל העין,אדמומיות,רגישות לאור,תחושת צריבה והרגשה ממשית של ירידה בראייה. הלכתי למספר רופאים אשר איבחנו יובש בעיינים ואף דלקות חוזרות (גם דלקת זיהומית בעלת הפרשות מוגלתיות וגם דלקת לחמית אלרגית) (אציין כי אכן אובחנה אצלי לאחרונה אלרגיה לקרדית האבק ואני אכן מנסה להימנע מכך עד כמה שניתן..)
טופלתי בטיפות ומשחות אנטיביוטיות וכן בסטרואידים דוגמת FML וטיפות תחליפי דמעות באופן קבוע והשיפור היה חלקי ביותר כאשר לאחר הפסקת האנטיביוטיקה או הסטרואידים התופעות חוזרות.
באבחון שעברתי לאחרונה ברפואה המשלימה נמצאה נוכחות טפיל שנקרא LOA LOA. לפי מיטב הבנתי זה טפיל שנפוץ בעיקר ביבשת אפריקה (אציין כי לא הייתי בחול מעולם לכן לא ברור לי מה משמעות הממצא)- שאלתי היא האם ניתן לאבחן הימצאות טפיל זה בבדיקת עיינים? ואיך ניתן לטפל בו במידה ואכן התשובה חיובית? אשמח לחוות דעתך בנושא האם מדובר בדלקות כרוניות,אלרגיה,יובש או בכלל אפשרות לטפיל..כיוון שאני כבר ממש מיואשת מהמצב.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת,אלרגיה, טפיל? - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/02/2012LOA LOA נקראת גם eye worm, מכיוון שבמקרים רבים ניתן לראות את התולעת בבדיקת העיניים.
מכיוון שאת סובלת כבר מספר חודשים, ומכיוון שהתגובה לטיפול היתה חלקית וזמנית, ממליץ לבקש הפנייה למרפאת חוץ של בית חולים לצורך ברור וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת,אלרגיה, טפיל ?
מעיין23/02/2012תודה רבה על ההתייחסות והתגובה המהירה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה חזקה בעיניים?ויק23/02/2012
שלום רב,
הנני סובלת מזה עשרה חודשים מאודם חזק בשני העיניים, יובש, דמעות, הפרשות מוגלתיות, טשטוש בראייה ואי נוחות.
בהתחלה חשבתי שזו דלקת כרונית והלכתי למספר רופאי עיניים שכל פעם נתנו לי טיפות אחרות לטיפול- הטיפות היחידות שהשפיעו עליי הינן טיפות המכילות סטירואידים. בזמן הטיפול הבעיות היו נרגעות אך משהייתי מפסיקה עם הטיפות הכול היה חוזר לאחר יומיים שלושה.
הייתי בהתייעצות מומחה במכון עיניים באסותא שאען חד משמעית שמדובר באלרגיה ולא במחלת עיניים או חיידק- עשו לי תרבית לוירולוגיה ובקטירולוגיה והתוצאות היו S משמא SENSITIVE... ככל הנראה זה לא חיידק והרופאים טענו שבגלל שהעיניים שלי מגיבות רק לסטרואידים זה גם מחזק את העובדה שמדובר באלרגיה...
עכשיו אני בהריון שבוע 14, לא נוגעת בסטרואידים כבר ארבעה חודשים וסובלת מאוד... (מה לא נעשה בשביל להגן על ההריון) כמובן שגם בלי שום קשר להריון טיפול ממושך בסטרואידים לא מומלץ ולא בריא... בכל אופן אני די נואשת... מצד אחד לא יכולה לקחת טיפות שיעזרו לי בגלל ההריון מצד שני גם אם לא הייתי בהריון מה כל החיים שלי אקח סטרואידים...
חשוב לציין שעשיתי טסטים לאלרגיה לאחרונה ולא נמצאה רגישות לאחד מהגורמים שנבדקים בדרך כלל אזי זה אומר שאין לי מושג למה אני אלרגית... מנסה לעבוד עם עצמי ולהבין מה השתנה בתקופה האחרונה, החלפתי סוג שמפו, סבון נוזלי, אבקת כביסה מה לא... הדבר היחיד שנותר לי לבדוק או לעבור דירה לשבוע שבועיים ולראות אם זה משהו מהבית... אני גרה ביחידה נפרדת במרתף של בית פרטי ויש שם גינה עם פרחים- אולי זה סוג חדש של פרח שעושה לי את זה....?
אני ממש מיואשת וכואבת... אף אחד לא יכול לעזור לי... מישהו מכם אולי מכיר איזה רופא שמתמחה בתחום האלרגיות בעיניים? אולי אלך אליו לייעוץ וחוות דעת נוספת?
בכל התקופה שאני בהריון אני משתמשת בדמעות מלאכותיות שאמורות לעזור לי ולהקל עליי במקצת אבל אני לא רואה שום שיפור...
להתייחסותכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה חזקה בעיניים? - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/02/2012ישנם רופאי עיניים המתמחים במצבים דלקתיים של העיניים. אין אפשרות להמליץ במסגרת הפורום על רופאים. בררי אצל רופא העיניים שלך. בנוסף, בכל מחלקת עיניים בבית חולים יש מומחה כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקס לבןזאב22/02/2012
שלום,
מצ"ב תמונה של הכלב שלי , פוקס טרייר שיער זיפי, בן שנה וחצי.
האם הרפלקס הלבן יכול להעיד על קטרקט ?
יש לציין שהתופעה מולדת.
בתודה מראש,
זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקס לבן - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/02/2012בהחלט יתכן שמדובר בקטרקט, אך קשה לשפוט לפי צילום. מציע לשאול את הוטרינר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלפרטיסאיילה22/02/2012
שלום רב,
יש לי בלפרטיס בערך שנתיים, לאחרונה החלה נשירה מסיבית של הריסים. מריסים מלאות ושחורות נהיו לי ריסים מדולדלות.
1) איך אפשר לעצור את התופעה?
2) האם ניתן לגרום לריסים לצמוח מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי...
איילה23/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלפרטיס - תגובה
ד''ר יובל דומניץ23/02/2012צריך בדיקת רופא עיניים וטיפול ואז יחזור לרוב לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאה באור חלשניצן22/02/2012
האם קריאה בתאורה חלשה מהווה סיכון לראייה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאה באור חלש - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/02/2012אין סיכון אך תתכן התעייפות מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום על רשתית העיןגבריאלה-צפון22/02/2012
שלום, בבדיקת OCT אובחן קרום על רשתית בעין שמאל. נאמר לי שמצב הראיה עלול להדרדר עד כדי עוורון. קבלתי יעוץ עם המלצה על ניתוח להסרת הקרום. רופא אחר אמר שבשלב זה לא כדאי לנתח כל עוד אני רואה טוב... מבקשת לדעת האם דיקור סיני יכול לעצור את ההדרדרות של המחלה או אפילו לעזור לסלק את הקרום. מבקשת תשובה מרופא קונבנציונלי בשילוב רפואה משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום על רשתית העין - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/02/2012למיטב ידיעתי אין לדיקור סיני כל השפעה במצב זה.
אם טרם נבדקת על ידי מומחה רשתית מציע לפנות למומחה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום על רשתית העין
גבריאלה-צפון22/02/2012דר שוחט שלום, בקרתי אצל מנתח רשתית והוא המליץ על ניתוח להסרת הקרום. האם כדאי לקבל יעוץ מפרופסור המתמחה בבעיות רשתית ועל מי אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום על רשתית העין - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/02/2012מכיוון שקיבלת שתי דעות סותרות יש מקום לפנות למומחה נוסף.
לא משנה אם זה פרופסור או דוקטור. חשובים ההתמחות והנסיון.
אין אפשרות להמליץ על רופא ספציפי במסגרת הפורום. התייעצי עם הרופא שלך או בקופת החולים שלך לגבי מומחים בתחום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת הטיפול
אלמוני א24/02/2012כפי שידוע מטרת הטיפול הסיני במקרה של ERM היא לאו דווקא להסיר את הקרום אלא למנוע התדרדרות בראייה ובכך למנוע (במקרה שהראייה הנוכחית לא מאוד ירודה) את הצורך בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עיניים חוזרת ואיפורענת21/02/2012
שלום,
הייתה לי דלקת עיניים (עיניים אדומות, ראייה מטושטשת והרגשה כאילו יש לי משהו בעין אבל בעצם לא היה). הרופא רשם לי טיפות FML שמכילות סטרואידים. לאחר השימוש הדלקת עברה אך חזרה שוב די במהירות. הפעם הרופא רשם לי טיפות "פרד פורטה" שגם מכילות סטרואידים ו"דמעות ליקויפילם". כמו כן, קניתי את המגבונים של ד"ר פישר לניקוי יסודי של העפעפיים והריסים. האם מותר לי להשתמש באיפור בזמן הטיפול והאם ייתכן שהדלקת חזרה לי משום שנדבקתי מהאיפור שבו השתמשתי בזמן שהייתה לי דלקת? חשוב לציין כי אני מאוד היגיינת ומשתמשת רק באיפור שלי ולא מעבירה לאף אחת אחרת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים חוזרת ואיפור - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/02/2012בדקי בעצמך אם איפור מחמיר את התופעה, ואם המנעות מאיפור משפרת את התופעה. במקרים רבים נכנסים חלקיקי איפור לעיניים וגורמים לגרוי. נסי להמנע מאיפור על קו הריסים או על הריסים ותראי מה ההשפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)