מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ...זהר10/03/2010
האם טיפול בשיטת בייטס יכול לשפר את מיקוד הראיה?
ואם לא מה כן יכול לעזור לשיפור מיקוד הראיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ10/03/2010לשיפור מיקוד ראייה תבקש מרופא עיניים שיפנה אותך להערכה אורטופטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... מה דעתך על שיטת בייטס?
זהר10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ10/03/2010לא חושב שעוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... מה דעתך על שיטת בייטס?
זהר10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עיניים חוזרתארז09/03/2010
שלום רב
אני סובל מדלקת עיניים חוזרת .
הייתי אצל רופא עיניים כבר מספר פעמים בעקבות דלקת עניים חוזרת ( יותר מחודש ) והוא תמיד ממליץ על אותו טיפול
שבוע של שימוש ב Fucithalmic ובטיפות Dexamiycin , ולאחר מכן שבועיים של שימוש רק בטיפות.
הבעיה שברגע שאני מפסיק לקחת את המשחה האנטיביוטית הדלקת חוזרת ( מלווה בפרשות צהובות לבנות) .
האם קיים טיפול מומלץ אחר? – האם עלי לבקש תרופה אנטיביוטית אחרת?
האם עלול להתרחש נזק לראיה בדלקת מתמשכת שכזאת ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לארז
ד``ר יורם שוחט10/03/2010אין אפשרות לענות על שאלתך ללא בדיקה. יש מקום לפנות לרופא אחר לקבלת דעה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית ראייהיובל09/03/2010
הי, אני בן 16.
לאחרונה הבחנתי כי בעין ימין אני רואה גרוע יותר מעין שמאל.
1.זה מתבטא בטשטוש(לדוגמא שלטים שעין שמאל כן רואה עין ימין מתקשה לקרוא).
2. עין שמאל "קולטת" יותר אור(לדוגמא אם אני מול מסך המחשב עין ימין רואה חשוך יותר את האור מהמסך).
ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ד``ר יורם שוחט09/03/2010ייתכנו סיבות שונות לתופעה שאתה מתאר, ואתה חייב לפנות לבדיקה אצל רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מקטרקטענת09/03/2010
שלום, אני בת 58 מרכיבה משקפי ראיה כאשר המספרים בעין ימין 8- ובעין שמאל 11-
כאשר העין השמאלית מתפקדת רק 15 אחוז. [עצלה].
בעין ימין הראיה שלי היום תקינה לגמרי. [למעט זבובים כבר שנתיים בביקורת רופא וכן אני
חולת סכרת [עם כדורים]. שנים רבות הרכבתי עדשות מגע במקום משקפיים.
לעתים, מחשבות עצובות, אני חוששת מה יהיה בעוד מספר שנים עם חס וחלילה אקבל
קטרקט בעין ימין.
אמי קיבלה קטרקט בגיל מבוגר. כל השנים לא הרכיבה משקפיים וראייתה היתה תקינה
כאשר קיבלה קטרקט בעין אחת הרופא אמר שניתוח לא יעזור ולכן יכולה לראות בעין
הבריאה ללא הרכבת משקפים.
אני חוששת אם חס וחלילה והיה ואקבל קטרקט האם יכול להיות מצב שניתוח לא יעזור
ואז למעשה אחשב ל..........[לא ארצה לחיות]
והאם אפשרי עדיין להציל את העין העצלה שלא טופלה בזמנו.
תודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילה
ד``ר יורם שוחט09/03/2010ראשית, לפי הנתונים שציינת (קוצר ראיה, עין עצלה, סכרת) את חייבת בבדיקת רופא עיניים כל חצי שנה לפחות. בבדיקה כזאת יתגלה גם אם מתפתח קטרקט.
אם תזדקקי לניתוח קטרקט, השיטות הנהוגות בניתוחים כיום מבטיחות אחוזי הצלחה גבוהים מאד. מדי יום מנותחים בארץ אנשים עם נתונים דומים לשלך.
בגילך אין טיפול אפקטיבי לעין עצלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שדה ראיהירדנה09/03/2010
בס"ד
לכבוד רופאי העיניים בפורום הנכבד
שלום רב. רציתי להעיר הערה בקשר לבדיקות שדה ראיה. בבדיקת שדה ראיה, הילד או המבוגר נדרשים להגיב מהר מתי שהם רואים משהו. אבל הרבה פעמים הם לא מגיבים מהר, בלי שום קשר לראיה. ישנם ילדים וגם מבוגרים שחסר להם את המיומנות להגיב מהר. כך היה למשל, עם בתי שלא הגיבה מהר, והטכנאית חשבה שהבדיקה לא טובה, והלכנו למומחה רופא עיניים גדול, והוא הסביר שזה בסדר ב"ה. למשל, בתי במשחק פינג פונג מאוד קשה לה להגיב מהר, והיא מפספסת תמיד את הכדור. זה אותו רעיון. על אף שהיא ילדה מאוד חכמה. עכשיו לפני כמה זמן הלכתי עם חברתי , לבדיקת שדה ראיה, וראיתי אישה בחוץ בוכה. שאלתי אותה מה קרה והיא אמרה שהילד שלה עבר בדיקת שדה ראיה, והם הכניסו אותה ללחץ שאולי יש בעיה רצינית. אמרתי לה שתלך לרופא עיניים מומחה כי לפעמים, ילד לא מגיב מספיק מהר, וכך היה ואכן הכל היה בסדר ב"ה. בכל אופן רציתי להעיר את הנקודה הזאת לתשומת לבכם, שלא תמיד חוסר התגובה מעידה על בעיה בראיה.
שאלה נוספת הבן של חברתי עבר תאונה קשה והוא איננו רואה, הוא נפגע בעצב הראיה, האם ישנם חידושים בנושא?
בכבוד רב
ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדנה
ד``ר יורם שוחט09/03/2010בבדיקה הממוחשבת של שדה הראיה יש אפשרות לקבוע זמן תגובה ארוך יותר. כמו כן אפשר להגדיל את נקודת האור לאלה שמתקשים לזהות את הנקודה הקטנה. ואם זה לא עוזר, מבצעים בדיקת שדה ראיה במכשיר "גולדמן". בבדיקה זו הבודק מנהל את הבדיקה שלא באמצעות מחשב, והוא מתחשב בתגובות הנבדק ובקצב ההענות שלו. בנוסף לכל אלה, אפשר לעשות הפסקות בזמן הבדיקה ואין הכרח לבצע אותה ברצף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה ראיה גולדמן
מרימי14/11/2013בהמשך לתגובה מ-2010, היכן בארץ ניתן לבצע שדה ראיה גולדמן?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה ראיה גולדמן - תגובה
ד``ר יורם שוחט15/11/2013רופא העיניים של הקופה אמור לדעת, אנא הפני השאלה אליו. לחילופין את יכולה לברר במרפאת העיניים המרכזית של קופת החולים שלך או במרפאת חוץ של בית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבתא שלי ביצעה את הבדיקה בשערי-צדק
שילה14/09/2014לפני כמה שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה ראיהאורלי09/03/2010
אמא שלי עברה תאונות דרכים וכתוצאה מכך חבלה בראש ולאחר כשנה גילו שישנה בעיה בשדה הראיה שלה. עד התאונה הייתה בריאה לחלוטין אך בעקבותה נהיה לה ורטיגו וחוסר שיווי משקל וגם גילו בעיה במיקוד ראיה. האם הבעיה בשדה הראיה קשורה איכשהו לחבלת הראש שלה? כי לחץ העינים שלה הוא תקין .. או שיש לה התחלה של גלאוקומה?
מה אנו אומרים לעשות? אולי ישנן בדיקות מיוחדות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
ד``ר יורם שוחט09/03/2010לכל סוג פגיעה יש ביטוי אופייני בשדה הראיה. פגיעה מוחית תגרום ליקוי שונה בשדה הראיה מהליקוי שגלאוקומה גורמת. הרופא יכול לקבוע לפי צורת השדה במה מדובר.
חשוב לציין שאין צורך למצוא לחץ תוך עיני מוגבר כדי לאבחן גלאוקומה. גלאוקומה יכולה להיות גם בנוכחות לחץ "נורמלי", ואבחון הגלאוקומה מתבסס על שקלול של גורמים רבים, שהלחץ הוא רק אחד מהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכירות בקרניתשרון09/03/2010
שלום,
אני סובלת מזה 13 שנים מדלקות עיניים חוזרות. עד לפני כחודש הדלקת הייתה מופיעה רק בעיין ימין. כתוצאה מהדלקות קיימות בעיין ימין עכירויות רבות בקרנית. במהלך השנים נפסלו מחלות עיניים כמו הרפס. צורתן של העיכירויות בקרנית דומות לאדנו וירוס רק שהדלקת חוזרת שוב ושוב וכאמור משאירות עכירויות. במשך השנים אני מטופלת בסטרואידים, ומגיבה להם בצורה טובה (אין לחץ בעין והעכירויות מתבהרות). לפני כחודש החלו להופיע תופעה דומה בעיין שמאל שעד היום הייתה בריאה לחלוטין וכל המתואר כאן לא היה כלל קשור אליה. במהלך השנים הייתי מטופלת אצל בחרי רופאי העיניים בישראל ואף אחד מהם עד היום לא נתן איבחון למחלה המוזרה. יש הטוענים מחלה אוטואימונית? אני חוששת לעייני השמאלית ורוצה לדעת האם מחלה אוטואימונית בקרנית היא הבחנה הגיונית למצבי? האם נתקלת בתופעה שכזו? האם תוכל להמליץ על ממוחה לקרנית? ובכלל מה דעתך בנושא.
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010צריך לראות את עינייך כדי להחליט מה הטיפול הנכון. את חייבת מעקב מומחה לקרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בהתאמת משקפייםmoti kuf09/03/2010
יש לי אסטיגמציה גבוהה והבדל גדול בראייה בין שתי העיניים. יש לי משקפיים ביפוקליות אבל העיניים מתעייפות מהר בעיקר בקריאה. עברתי כבר ניתוח קטרקט. האם הפיתרון הוא משקפיים מולטיפוקליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010הפיתרון משקפיים יחידות רק לקריאה כי בביפוקל ומולטי פוקל יוצרים פשרה בקריאה שכנראה לא מתאימה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!זהר08/03/2010
יש לי שאלה חשובה ואשמח לשמוע ממך תגובה.
הייתי אתמול בבדיקת עיניים במיונים לצבא ועברתי שם בדיקת עיניים מקיפה שבה היה רשום לי כך:
הטרופריה (40 ס"מ)- 4 EXO
אקומדציה- L-9 R-9
קונברגנציה (ס"מ)- 10
ראיה סטריאוסקופית- 9/9
אישהרה- תקין
בסוף הבדיקה היה רשום:
ראיה סוביקטיבית עין ימין- -0.37, עין שמאל 0.37
הייתי שמחה לדעת האם אני צריכה משקפיים?
או האם יש לי פזילה? או עיוורון צבעים? יש אפשרות שלא ראיתי טוב בעקבות עייפות/אנמיה?
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010איך בעיית ראיית צבעים. יתכן ותצטרכי תרגול אורטופטי בעתיד למיקוד ראייה. ראייה מבחינת חדות לא ברור ממה שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה אולם...
זהר09/03/2010לא כל כך הבנתי,
יש לי פזילה?, מה הכוונה טיפול אורטופטי?
כרגע יש לי בעית מיקוד ראיה? או בעתיד תהיה לי?
מה יכול לעזור לי כרגע בשביל שכשאגיע לבדיקה חוזרת אני אראה טוב יותר?
יש סיכוי שהתוצאה נובעת מעייפות/ אנמיה/ חולשה/ לחץ?
ושוב תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ10/03/2010טיפול אורטופטי זה תרגילים שניתנים לעיניים ליזוק מיקוד ראייה. לאור ממצאי הבדיקה שלך זה מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי פזילה? או שאני בגבול?
זהר11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/03/2010אין פזילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניוון מרכז הראיהטליה מוסקוביץ08/03/2010
שלום! בעקבות הכתבה אודות התופעה/מחלה נמ"ג,ברצוני להבדק ויפה שעה אחת קודם.אשמח להנחיה והכוונה בכדאי לקצר דרך תהליכים ביוקרטיים וכדומה.הנני מתגוררת באזור העמקים/צפון.תודות לשיתוף פעולה. טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010לפנות לרופא עיניים תחילה לבדיקה מקיפה כולל קרקעיות עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניוון מרכז הראיהטליה מוסקוביץ08/03/2010
שלום! בעקבות הכתבה אודות התופעה/מחלה נמ"ג,ברצוני להבדק ויפה שעה אחת קודם.אשמח להנחיה והכוונה בכדאי לקצר דרך תהליכים ביוקרטיים וכדומה.הנני מתגוררת באזור העמקים/צפון.תודות לשיתוף פעולה. טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010קודם כל לפנות לבדיקת רופא עיניים של קרקעיות עיניים כולל צילום פלורוסאין אם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה ראיה וגלאוקומהצח08/03/2010
שלום,
בן 37 בריא בד"כ.
לפני כשנה גילו לי במקרה לחץ של 25-27 בשני העיניים (בשני בדיקות באותו השבוע). ביצעתי שדה ראיה, OCT ובדיקת עיניים אצל רופאים מומחי גלאוקומה והעצבים היו תקינים.
אחרי כשבוע הלחץ "נעלם". ייתכן והיה גבוה בגלל תרופות שהתמשתי בזמנו (בודיקורט+סינופד).
מאז כבר למעלה משנה אני במעקב ופעם בחודשיים-שלושה מודד לחץ. הלחץ תמיד בכל הבדיקות היה תקין (בין 13-17).
לפני מספר ימים שלחה אותי הרופאה (ליתר ביטחון) לשדה ראיה ו OCT. בשדה ראיה היו 2 נקודות שסומנו בעיתייות (אחת -ריבוע קטו מחצי אחוז), (שניה - חץ כהה קטן מאחוז). 2 הנקודות היו קרוב למרכז העין ולא בתחום הפריפרי.
עדיין לא עשיתי את ה OCT.
מה עלי לעשות עם התוצאה? האם זה אומר שיש לי גלואוקומה?
צ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010רוב הסיכויים שלא וזה רק במקרה עקב שימוש בתרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חיגור הרשתיתרון07/03/2010
אני בן 13 כתוצאה מפגיעה של כדור בעין עברתי ניתוח לחיגור הרשתית לפני כ3 וחצי שבועות ועדיין אני רואה מטושטש לא כמו יום אחרי הניתוח אבל עדיין הראיה שלי לא טובה , רציתי לדעת מהו בערך זמן ההחלמה ומה יהיה בערך בטווח זמן הארוך עוד כשנה בערך הרופאים אומרים לי שאצטרך משקפיים
ואני עדיין לא שקט כי איני רואה ברור ועדיין אני רואה מין שערה והמון עיגולים שחורים בשדה ראיה
תודה רבה מראש רון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010טווח זמן החלמה והעלמות תופעות הלוואי שציינת כחצי שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
רון10/03/2010ונראה לך שהראיה שלי תהיה יותר טובה ממה שהיא עכשיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/03/2010צפוי שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמיעה בעינייםאריאל07/03/2010
שלום,כבר המון זמן שיש לי דמעות בעיניים
ורציתי לדעת ממה זה יכול לבוא?..
תודה בכל מקרה [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010ייתכן דלקת לחמיות יובש בעיניים לפנות לבדיקת רופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפיייםא.ש07/03/2010
שלום
לאחר בדיקת ראיה אצל רופא עיניים נמשר לי כי אני צריך משקפיים עין ימין 0.5 צילנדר ועין שמאל 1.5 (רק למרחק-לנהיגה לילה וכו' ) .שקבלתי אותם יש כאב לי ראש\עיניים שאני שם אותם.האם צריך להתרגל ?האם המשקפיים יכולות להיות לא בסדר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/03/2010אם יש כאבי ראש בעת הרכבת משקפיים סימן שהמספר לא נכון או גדול מדי. לפנות לבדיקה שנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)