מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעיינות חמיםברכה21/06/2011
שלום, רציתי לדעת האם שחיה בנביעות תרמיות (ב"חאן דרך הבשמים" בערבה) יכולה להזיק לילדים (בגילאי 9-18) ואף למבוגרים, והאם ישנו פרק זמן מומלץ.
תודה רבה!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיינות חמים - תגובה
פרופ' חיים ביבי22/06/2011לכל בריכה יש את הוראות ההתנהגות במים חמים שלה. לכל בריכה תכולת מלחים וחום שונים ולכן יש לשאול במקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםענבר18/06/2011
שלום רב,
לאור חום גבוה ללא תסמינים ביצענו ספירת דם לבני שהוא בן 9 חודשים.
התקבלו 3 פרמטרים אשר חורגים מהנורמה,
אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר לגבי פרמטרים אלו:
MONOCYTES abs-DIF - 1.9
MONOCYTES%-DIF - 15.5%
NEUTROPHILS%-DIF - 29%
תודה רבה מראש,
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
פרופ' חיים ביבי19/06/2011יתכן ומדובר במחלה וירלית יש צורך להציג הבדיקה לרופא המטפל שיתייחס בהתאם למצב הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנתיים-יציאות רכות כל 3 עד5 ימיםהילי18/06/2011
היי,
בני בן שנתיים ו-3 חודשים. יש לציין שיש לו חוסר ב-G6PD, ויש לו הרחבת אגני כליה עוד מההריון- במעקב אורולוג.
עד לפני כחצי שנה היה עושה קקי כל יום- מאז כל שלושה עד אפילו 5 ימים.
לפני כחודשיים היה לו וירוס בטן של יום. לא סבל כל כך- הקיא כ3 פעמים בסוף יצא שילשול ונגמר. חושבת שמאז בערך היציאות שלו לא חזרו להיות תקינות. היציאות רכות ואף לעיתים שלשוליות- אמרו לי בגן שזה לא שילשול כי יוצא רק פעם אחת.
אף שהיציאות רכות הוא עושה כמעט בדרכ כל שלושה-עד חמישה ימים, נדיר שעושה יום אחרי יום. אבל אני רואה שכבר תקופה הקקי שלו לא ממש קקי- אלא יותר דומה לקקי של תינוק- רך ומיימי (סליחה על הביטוי- כמו שאומרים מרקם קוטג בערך).
אני לא יכולה לשלוח לתרבית מאחר שאף פעם לא עושה קקי בבוקר- כמה שניסיתי לא קורה, ותרבית נאמר לי שניתן לתת רק בבוקר.
אני דואגת, גם מסוג הקקי וגם מהתדירות-יכול להיות שיש לו וירוס למרות שאין חום וכו'?
האם תוכלו לחוות דעה ולייעץ לי מה לעשות?
תודה רבה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים-יציאות רכות כל 3 עד5 ימים - תגובה
פרופ' חיים ביבי19/06/2011יש צורך בבדיקות בהקדם ורצוי ייוץ של רופא גסטרו ילדים שישלול בעיה שיש צורך בטיפול מקיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי07/07/2011פתרון מצויין מרפואה סינית טבעי לחלוטין 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה סובלת מעצירותכהן ליז18/06/2011
יש לי ילדה בת 11 שניים שסובלת מעצירות נוראית נתתי לה נורמלקס לא עזר נתתי לה שזיפים לא עזר גם חלב ואיי גיי לקס וגם יובסלקס בקיצור כלום לא עוזר מסרבת לחוקן ונירות ושאלתי אם חלב להמשיך לתת לה לשתות ומה עלי לעשות אודה לתשובתך בדחיפות אמא מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה סובלת מעצירות - תגובה
פרופ' חיים ביבי18/06/2011עצירות בעיה לא פשוטה-אם מדובר בעצירות לא כרונית יש צורך בבדיקת רופא ונסיון
לשחרר בסדר עולה - נר גליצרין > חוקן קטן> חוקן גדול.
אם העצירות כרונית רצוי בדיקת רופא ובירור בהמשך שתיה מרובה כללכה עם הרבה סיבים ת משלשלים > וחוקני ניקוי לפי הצורך.
אם הילדה סובלת מאד יש צורך בבדיקת רופא בהקדם וחוקן ניקוי תחת השגחה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות קשה
כהן ליז18/06/2011הילדה מסרבת לנר ולחוקן מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי07/07/2011פתרון מצויין מרפואה סינית- טבעי לחלוטין 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות קשה
כהן ליז18/06/2011בבקשה תשובה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות קשה - תגובה
פרופ' חיים ביבי19/06/2011אם היא סובלת רצוי להגיע לרופא המטפל שיכול להרגיע ובעזרת אחות לבצע החוקן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 5 הקיא המון בפעמיים הערב והלך ליאורלי17/06/2011
והלך לישון... האם לדאוג? מן הסתם, יצא שכל הנוזלים (כ-2 כוסות) ששתה עד לפעם השניה (הפרש של כשעתיים) יצאו.
מה שמטריד אותי בעיקר זה הכמויות שהקיא, בהתחשב לעובדה שלא אכל הרבה היום. (בפעם הראשונה הקיא בעיקר מים, ובפעם השניה זה היה חום משום מה, למרות שלא אכל כלום בין שתי הפעמים).
לא נראה שיש לו חום. נתן שתן צהוב. חיוור וחלוש אבל לא אפטי, והלך לישון (כבר השעה...).
האם להעיר לשתות קצת?...מתי לראות רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5 הקיא המון בפעמיים הערב והלך לי - תגובה
פרופ' חיים ביבי18/06/2011אם זה המצב ללא שיפור יש לראות רופא בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול יבש וליחה בת חודש וחציאמא16/06/2011
שלום
בתי בת חודש וחצי. מאתמול בלילה יש לה שיעול יבש מאוד (בכל פעם שהיא משתעלת נראה שהיא כמעט נחנקת) כמו כן, לפי הקולות שאחרי השיעול נראה כי מדובר בליחה או בנזלת שתקועה במעבר (לא מצליחה להגדיר)
מה ניתן לעשות בגיל כזה?
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול יבש וליחה בת חודש וחצי - תגובה
פרופ' חיים ביבי16/06/2011בגיל חודש וחצי יש צורך בבדיקת רופא ילדים בהקדם.
הרופא יבדוק ישקול בירור וימליץ על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומויות בפותענת15/06/2011
שלום ילדתי סובלת מאדמומיות הנלוות בהפרשות לבנות. אשמח לדעת מה זה אומר ומה ניתן לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומויות בפות - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`15/06/2011ממליץ בדיקה ע"י רופא המטפל ולקיחת תרבית מהפרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים כבר כשבועיים ילדה בת 10 חודמורן14/06/2011
שלום רב,
לביתי בת 10 חודשים הופיע חום במשך מס' ימים לאחר כשבוע משהסתיים החום החלו שלשולים לאחר מכן חזר חום למס' ימים והסתיים.
בנתיים נשארו השלשולים. הילדה משלשלת כפעמיים-שלוש פעמים ביום (בד"כ בגדיה מתלכלכים) לרוב מופיע שלשול באמצע הלילה.
הענין הוא שהילדה אוכלת כמעט כרגיל (למעט המרק שהיא מסרבת לאכול- אני מחליפה לה בקציצות או סימילאק). הילדה מרבה לשתות מים והיא נראית חיונית ב"ה ורגילה.
האם לחכות עד שהשלשולים יחלפו מאליהם או שמא יש לקחת אותה לבדיקה אצל הרופא?
אודה מאוד להתייחסותכם.
בברכה,
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים כבר כשבועיים ילדה בת 10 חוד - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`15/06/2011לעתים יכול להיווצר מצב שלאחר מחלה ויראלית במערכת העיכול ילד ממשיך לשלשל תקופה מסויימת. מומלץ הפסקה של מוצרי חלב ל-5-7-ימים: ברוב המקרים זה פוטר את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניסטיל בהנקההילה14/06/2011
רופאת הילדים של בתי נתנה לי מרשם לפניסטיל עקב אלרגיה שיש לי ואמרה כי זה בטוח לשימוש בהנקה. לאח שלקחתי פעמיים - כ-40 טיפות כל פעם - ראיתי באינטרנט שזה לא מומלץ. יכול להיגרם נזק לילדה שלי? לעשות משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניסטיל בהנקה - תגובה
פרופ' חיים ביבי16/06/2011
מרכז לייעוץ תרופות בהריון והנקה ובכלל בבי"ח אסף הרופא 08-9779309/152* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות חוזרות כל לילה ילדה בת 8נסיה14/06/2011
שלום רב, ילדה בת 9 סובלת בחודש האחרון מהקאות כל לילה לפני השינה
ילדה בריאה ונמרצת, שנשאלה מדוע מקיאה אמרה כי היא מפחדת מהלילה וכי היא רוצה שאימא שלה תהיה איתה יותר (אמא עובדת עד 16:00)
האם יכולה להיות תופעה שכזו מבחינה נפשית / פסיכולוגית או שמא המצאות של הילדה לעצם השאלה של אימא ? או שייתכן וישנה בעיה רפואית , אני חוזרת ההקאות קוראות רק בלילה לפני השינה, במשך היום הילדה בחוגים , פעילה ומקסימה.
אודה מאוד לתשובה מפורטת, הנושא מאוד מטריד באופן יומיומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות חוזרות כל לילה ילדה בת 8 - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`15/06/2011מאוד יתכן הקאות כתגובה התנהגותית. אבל חייבים לשלול בעיה גופנית קודם. ממליץ יעוץ רופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות ושלשוליםנעמה14/06/2011
שלום,
בתי בת 9 חודשים וחטפה וירוס של חום (כבר עבר), הקאות מדי פעם, שלשולים, משתעלת, גם פריחה מאתמול שהיום קצת פחות רואים. אוכלת בד"כ 2-3 ארוחות מוצקים ביום, עדיין לא מסכימה תמיד לשתות מים, והשאר מטרנה. בגלל השלשולים, נתתי היום מעט מאד מטרנה ובעיקר אוכל המבוסס על מאכלים שאמורים לעצור את השלשול כגון בננה, תפו"א, אורז (גם מי אורז במטרנה) וכו'. היום אחרי 3 ארוחות כאלו הקיאה כמות שנראית כאילו הקיאה כל מה שאכלה היום... מה לעשות ואילו מאכלים מומלץ לתת לה?
תודה מראש
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ושלשולים - תגובה
פרופ' חיים ביבי14/06/2011יש צורך בבדיקת רופא בהקדם שישלול התייבשות ויתן הנחיות למתן נוזלים. במידה וממשיכה להקיא יש צורך לתת נוזלים בעירוי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםאורטל14/06/2011
בתי בת חודשיים והיא סובלת מגזים כל היום. היא מתפתלת מכאבים ובוכה כל היום בנסיון להוציא גזים. היא ניזונה מתחליף חלב. אני יודעת שהיא עדיין בתקופה שהיא סובלת מקוליק אך מנסיוני עם ילדתי הגדולה בתי הקטנה סובלת הרבה יותר.
ניסיתי מספר תחליפי חלב 0בינהם איזומיל כיוון שיש לה גם ריפלוקס אך הו החמיר את הגזים)
האם ייתכן בשנוסף לקוליק היא גם רגישה ללקטוז וזה מה שגורם לגזים הרבים בכל שעות היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים - תגובה
פרופ' חיים ביבי14/06/2011הכל יתכן ..יש צורך במעקב רופא אחד שיבדוק ..ישלול סיבות אחרות לאי שקט ..
ימליץ על תזונה מתאימה ויעקוב אחר שינויים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בעיה...
יעלה14/06/2011אני ניסיתי כמעט הכל באמת,.... עכשיו קראתי עוד כתבה של מישהי שגם אצלה בעיית הגזים, אני מוכנה לנסות מה שהיא עושה רק שיקל על הקטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בעיה... - תגובה
פרופ' חיים ביבי16/06/2011כנראה של ניסית הכל. יש מצב של רגישות לחלב ..יש עוד סיבות רבות נוספות...רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל שיבדוק ישלול דברים שכיחים הגורמים לאי שקט
ובהמשך ינסה טיפול בשיטת הניסוי והתהיה...אם זה "גזים" התופעה חולפת עם הגיל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמיתאוסנת14/06/2011
הבן שלי בן חמש אמר לי שהיום היתה לו ליחה דמית.הוא ברוך ה מרגיש טוב,הוא לא קיבל מכה כולשהיא וגם אין פצע כולשהוא באזור.הגננת לא ראתה זאת אלא רק 2 ילדים.לאחר מכן הוא אמר שהכול היה בסדר,האם יש הסבר לתופעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית - תגובה
פרופ' חיים ביבי14/06/2011אם התופעה היתה חד פעמית ולא חזרה בדרך כלל אין מקום לדאגה
אם השיעול יתמיד או פליטת הכיח תמשיך יש צורך בבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפטמהנעמה13/06/2011
ביתי בת ה- 10.6 מתלוננת בימים האחרונים על כאב בפטמה השמאלית בשד. טענה שיש נפיחות קלה - דבר שלא נראה לעין אך ניכר במישוש. האם זו תופעה נורמלית ואולי קשורה להתבגרות המינית ? האם ניתן להקל על הכאב ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפטמה - תגובה
פרופ' חיים ביבי14/06/2011בדרך כלל תופעה נורמלית אבל יש צורך בבדיקת רופא מטפל שיראה ויאשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 3 חודשיםמירי13/06/2011
שלום בני בן 3 חודשים לאחרונה מזה כשבועיים סובל מעצירות שיכולה להמשך 3-4 ימים ללא יציאות
לפני שהתחילה הבעיה הנל היו לו יציאות פעמים ביום
אחרי שהיה שותה תה צמחים ומקבל גרפרוטר
היום אפילו ששותה את תה הצמחים אין יציאות אנני יודעת מה לעשות
כמו כן הילד לאחרונה לא רגוע ורוצה רק בידים אם עוזבים אותו לכמה דקות או מניחים אותו במשחק הוא צורח ללא הפסקה עד שממש משתעל אם לא מרימים אותו
אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות לא יציאות ולא מתעניין במשחקים או בטלוויזה או במוסיקה קלאסית
נא עזרתכם מחשש שאכנס לדיכאון מהעניין שהילד מהרגע שמתעורר ועד שנרדם בוכה ורק על הידים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 3 חודשים - תגובה
פרופ' חיים ביבי14/06/2011לצורך זה יש רופא ילדים - הרופא המטפל....
מתפקידו לבדוק את הילד לבדוק את הכללכלה ..לראות אם יש גורמים נוספים לעצירות להציע טיפול ולעקוב אחר השפעת הטיפול - מדובר בתהליך ממושך ..רק רופא קבוע יעזור כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)