מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לחיסון אדמת (גיל שנה)נעמה22/03/2010
שלום,
בתאריך 8.3. בתי חוסנה בחיסון המחומש והמרובע בטיפת חלב. בסוף השבוע בתאריכים 12-14.3 חלתה, אך הסתבר שזו הייתה דלקת גרון. טופלה באנטיביוטיקה והחום עבר תוך יממה.
אתמול, יום ראשון 21.3., 12 יום לאחר מתן החיסון, הופיעה לה פריחה אדומה על הפנים ועל הגוף.
האם הגיוני שמדובר בתגובה לחיסון?
אם כן, האם מטפלים? האם היא מדבקת לאנשים/ילדים/נשים בהריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לבדוק את הילדה לא ניתן לענות
22/03/2010נגעים צריך לראות
גשי לרופא/ת הילדים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון לד''ר שמואלינטלי22/03/2010שלום לך ד''ר שמואלי
ובכן לקחתי בעצתך ואתמול לקראת ערב כבר לא יכולתי לחכות . קשה לי היה לדמיין שלמרות שהילד אוכל, ומשחק ופעיל החום גבוה והרופא המחליף אומר שזה כלום! ופניתי עם התינוק שלי למוקד.
אני לא יודעת מה להגיד בקיצור מזל שפניתי. התגלה אצלו אודם בתוף הימני של האוזן, ודלקת גרון, שקדים נפוחים עם תפליט. וטען שאין בכלל פטרייה ופטרייה בלשון לא עושה חום. קיבלנו טיפות אוזניים ל 3 ימים ומוקסיוויט לשבוע ימים. וכל זה בהפרש של כמה שעות מהביקור אצל הרופא! ליתר ביטחון ביצעו שם גם משטח. קשה לי לדמיין שהרופא המחליף אליו פניתי זילזל בבקשתי לבדוק את הילד ביסודיות, כולל פתיחת פה עד הסוף כי בני סבל מכך גם פעת אחת לפני זה. וההיסטוריה במחשב תעיד על כך. הוא טען שאני היסטרית מדי כשההרגשה שלי כאימא אומרת משהו אחר. מעודד לשמוע שנשארו עוד רופאים שקדנים כמוך. יישר כוח על עבודתך הנפלאה בפורום זה. כל הכבוד. רפואה שלמה לכולם ויום טוב, נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה, שמואל*
נטלי22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה שלמה והרבה בריאות
22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעוררות משינה בבכילי22/03/2010הבת שלי בת שנתיים וב3 הלילות האחרונים היא מתעוררת בבכי רב למרות שהיא בריאה ואין לה משהו כואב בערב הראשון שהיא התעוררה ראיתי שהיא מגרדת את הראש אז בבוקר בדקתי את הראש ובאמת ראיתי כינים (יש לציין שהיא בגן וששאלתי את הגננת היחא הסבירה שכולם מודבקים)ניקיתי לה את הראש עם מסרק סמיך ללא חומר פעיל.ולילה אחרי היא שוב מתעוררת בבכי האם זה הגיוני שזה בכי בגלל הכינים שוב כי בבדיקת רופא היא בריאה.ואולי ולא די בטיפול ראש הזה ואני צריכה עם חומר\.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול בכינים
22/03/2010הטיפול בכינים אינו חד פעמי מכיוון שלכינה יש מחזור חיים הכולל את הביצים, הכינה המתתחת והבוגרת המטילה
ניקוי חד פעמי מסלק חלק קטן
על מנת לסלק ללא חומר רק עם מסרק סמך יש צורך בלפחות חודש ימים טיפול יום יומי
ניתן לחלופין להתמש במגוון תכשירים הקיים בשוק לחיסול כינים
הכינה מאוד מציקה לילדים ובהחלט ייתכן כי זו הסיבה לבכי הבלתי פוסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרוןסיון21/03/2010
שלום,
בני בן שנה וחודש, בני עם שיעול וחום 38.5 מעלות כבר 3 ימים. היום היינו אצל אף אוזן גרון שאיבחן דלקת גרון עם תפליטים בשני הצדדים, ורשם לילד אוגמנטין.
רופאת הילדים אמרה שהיא לא הייתה ממליצה להתחיל בטיפול, בטענה שעד גיל שנתיים אין לילדים קטנים חיידקים בגרון ולא נותנים אנטיביוטיקה, וכנראה שהתפליטים הם מוירוס.
מה לעשות? לקחת את האנטיביוטיקה או לא? אני מבולבלת.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררופא מטפל
פרופ' חיים ביבי21/03/2010תמיד כדאי לשמוע לרופא הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב שני סוגי תמ"לטלי21/03/2010שלום,
האם כדאי לשלב בין שני סוגי תמ"ל לתינוקת בת שלושה חודשים על מנת שלא להסתמך על סוג אחד בלבד (פרשת רמדיה....)?
במידה ומשלבים, האם לעשות זאת לסירוגין - ארוחה אחת סימילאק וארוחה אחת מטרנה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מומלץ לשלב
21/03/2010רמדיה היא חריג ולא הכלל וגם שם היה מדובר ברמדיה צמחית בלבד
ובכל מקרה אם את כל כך דואגת אני תמיד מזכיר שהתזונה המיטבית לילדים הינה הנקה או חלב אם שאוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתנה מרובה בלילההילה21/03/2010שלום,
יש לי ילד בריא בן שנה וחמישה חודשים.
לאחרונה קם עם חיתול מאד רטוב באמצע הלילה ושוב בבוקר (פעמים רבות קם רטוב לחלוטין כולל בגדים גם אחרי שהחלפתי חיתול באמצע הלילה, וזאת על אף שימוש בחיתולים גדולים מספיק ובצורה נכונה וחימום נאות של החדר).
הילד גם מבקש לשתות המון מים, אך ללא שינוי מהכמות בעבר, ובהחלט שותה הרבה לפני שהולך לישון - בקבוק חלב שבא אחרי ארוחת ערב עשירה בירקות.
פרט לכך אין לו חום או שום תלונה אחרת.
האם זה נשמע סביר או שיש לברר מתן שתן בכמות מרובה בלילה כמתואר?
תודה רבה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקרוב לוודאי שתקין אך יש להיבדק
21/03/2010ולו רק ביצוע בדיקת שתן על מנת לשלול סכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בשפה העליונהליז אזולאי21/03/2010שלום רב,
ביתי היא בת שנתיים ו-5 , ואתמול היא קיבלה מכה בפה עקב נפילה במדרגות הבית.
עקב ההחלקה במדרגה, השפה העליונה מעט התנפחה וירד המון דם.
וגם עקב הנפילה, יש לה נפיחות בחניכיים ונראה שהשן הקדמית מעט עקומה.
אין לה חום, ולאחר שנרגעה שתתה ואכלה.
האם יש מקום לדאגה, יש צורך לגשת לרופא?
יש המלצה לטיפול בבית?
תודה ליז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממליץ לפנות לרופא/ת שיניים
21/03/2010בלי לבדוק את הילד אתקשה להמליץ אך אם יש שינוי בצורה/מבנה השן מומלץ להיבדק ע"י רופא/ת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה וחום?נטלי21/03/2010שלום רב
בני בן 9 חודשים סובל מחום שנע בין 38.5-39 מיום שישי עד כה.
היתי אצל הרופא ביום שישי והוא שלל אוזניים, גרון וכל מה שצריך. אמר לחכות ולבקר אצלו אם החום ממשיך. הבוקר הייתי אצלו שוב והוא הבחין שיש לבן שלי פטריה על הלשון. הוט טען שזאת היא הסיבה לחום. הוא צודק? פטרייה יכולה להיות סיבה לחום גבוה? וטען שוב שאם זה ממשיך לחזור אליו. רשם לי דקטרין אורל ג'ל למריחה 4 פעמים ביום. ביקשתי ממנו לשלול שוב גרון. הוא טען ש "אדום או כחול" זה לא משנה ולא נותנים אנטיביוטיקה בזמן הימצאות פיטרייה. אני מרגישה שהוא בכלל לא סגור על עצמו וחשתי אי-וודאות הרופא הקבוע בחופש.
מה דעתך
תודה, נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדעתי היא שתיבדקי שוב
21/03/2010אני לא יכול לומר האם הרופא שלך צודק או טועה מכיוון שאיני מכיר את המקרה ולא בדקתי את הילד
אבל, אם תחושת הבטן שלך כאם אינה טובה עלייך החובה לפנות לרופא נוסף ממנו תקבלי יותר ביטחון
ללא קשר צודק הרופא שלא נותנים אנטיביוטיקה על סמך צבע ויש להתקין משטח אבל !!! אין מניעה לתת טיפול אם הוכח חיידק מה גם שדקטרין היא תרופה אנטיביוטית נוגדת פטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות בעקבות מחלהנעמי20/03/2010שלחום ביתי בת שנתיים וחצי היתה שישה ימים עם חום ללא תסמינים אחרים. נעשתה לה ספירת דם ויש לה שני מדדים חריגים. מה המשמעות? הרופאת ילדים שלה אמרה שמדובר במחלת הנשיקה. האם זה חד משמעי? בנוסף האם הבזל שלה תקין?
WBC-Leucocytes 6.50 10*3/micl 4,50 - 13,5 .(.*........).
RBC-Red Blood Cells 4.85 10*6/micl 4,10 - 5,30 .(.....*....).
Hemoglobin 12.90 g/dl 12,00 - 15,0 .(..*.......).
Hematocrit 37.60 % 34,00 - 43,0 .(...*......).
MCV-Mean Cell Volume 78.00 fl 72,00 - 88,0 .(...*......).
MCH-Mean Cell Hemoglobin 26.60 pg/cell 26,00 - 32,0 .(*.........).
MCHC-M.Corpuscular Hg con 34.30 g/dl 32,00 - 37,0 .(....*.....).
RDW-Red Cell Distri.Width 13.50 % 11,60 - 15,0 .(.....*....).
Platelets 217.00 10*3/micl 150,00 - 450, .(.*........).
MPV-Mean Platelet Volume 10.30 fl 8,00 - 12,0 .(.....*....).
Neutrophils % 35.0 % 40 - 60 *(..........).
Lymphocytes % 41.0 % 33 - 48 .(....*.....).
Monocytes % 12.0 % 3 - 13 .(........*.).
Eosinophils % 3.0 % 0 - 5 .(.....*....).
Basophils % 1.0 % 0 - 2 .(....*.....).
Plasma Cell % 1.00 % 0,00 - 3,00 .(..*.......).
Atypical Lymphocytes 7.00 % 0,00 - 5,00 .(..........)*
Neutrophils # 2.30 # 1,80 - 8,00 .(*.........).
Lymphocytes # 3.10 # 1,50 - 6,50 .(..*.......).
Monocytes # 0.80 # 0,00 - 1,10 .(......*...).
Eosinophils # 0.20 # 0,00 - 0,60 .(..*.......).
Basophils # 0.10 # 0,00 - 0,20 .(....*.....).
תודה נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש חשד למחלת הנשיקה
20/03/2010הוכחה למחלת נשיקה צריכה להיות על סמך ממצאים בבדיקה גופנית ועל סמך בדיקת מעבדה מכוונת לבדיקת הנגיפים הגורמים למחלת הנשיקה
לגבי ברזל הרושם שלי שאין חסר אך בדיקת דם לברזל בעת מחלת חום אינה אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום חוזר בילד בן שנה וחמשדקלה19/03/2010בני בן שנה וחמש בחמש חודשים האחרונים מעלה חום גוף לסרוגין בין 38-39 ללא סיבה שנראת
וללא סימנים של חום יש לציין שהחום עולה ויורד לבד לדוגמא לפני שינה יכול להיות 38.2 ובבוקר לרדת לבד ל37.3 מה זה הדבר הזה שהחום לא מאוזן האם יש קשר שאחרי שהוא משתולל ורץ החום עולה ויורד לבד בנוסףלעיתים קרובות יש קושי בנשימה מעין נשימה כבדה (עם אנחות כמו מבוגר)ומעט חירחורים שעוברים עם אינהלציה האם יש צורך בהמשך ברור לגבי החום הלא מאוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
20/03/2010בצעי יומן חום מסודר במשך 3-4 שבועות עם 2-3 מדידות ליום כולל ציון פעילות וממצאים נוספים הנראים לך קשורים ובואי עם הילד והיומן לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהENFAMIL-ARצפון19/03/2010הבן שלי עבר ניתוח פונדובליקאציה לפני שנה אך עכשיו שוב הקאות, בבדיקת וק"ת הודגם ריפלוקס
השאלה אני יכול להשתמש בפורמולה ENFAMIL-AR בכל הארוחות עד שיוחלט מה לעשות איתו מבחינה ניתוחית, או רק פעמיים ביו כמו שכתוב על הקופסה, ומה עם PREPULSID
התינוק בן שנתיים וחצי עם פגיעה ניורולוגית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה יהיה חוסר אחריות לענות לך
20/03/2010מדובר בילד עם בעיה רפואית מורכבת ממה שמשתמע מדברייך
הכתובת המתאימה היא רופא/ת הילדים שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיערגלידל19/03/2010שלום רב,
לאחרונה הבחנתי בתופעה של נשירת שיער אצל בתי בת השנה.שיער ראשה נמצא על משטח ההחתלה וכן לאחר שמברישים את שיערה מבחינים בשערות על המברשת.
יש לציין כי שיערה קצר ולא סופר עדיין וכן שאיננו נוהגים לאסוף את שיערה בכל דרך שהיא.מודה מראש לתשובה,
אמא של תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצריך לבדוק את הילדה
20/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 10 חודשיים פצעים חוזרים ובאיםיונית מטרסו19/03/2010הנ''ל
אשמח לדעת למה זה קורה
מה עושים
אולי בדיקת דם לבדוק ,ואיזו
מצורף לזה תמונה
של הרגליים
הפצעים באים גם בפנים ,ובאצבעות של הידיים ובגב ובאוזן בקצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהסתייגות רבה
20/03/2010מכיוון שלא ניתן לראות היטב ברזולוציה הנ"ל לא אוכל להתחייב אך נראה כעקיצת חרק
מרחי בשעות אחה"צ דוחה יתושים
כילה על החלון/המיטה
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,ויש איזה משהו להמית את הדבר
יונית מטרסו21/03/2010שלום
מה ניתן לשים על החלון בכדי שלא יגיעו על ביתי
שמתי מלח
ראיתי עכביש על המיטה שלי
אני גרה קומה 4-5
מה ניתן לעשות ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסוס נגד חרקים, קוטלי יתושים
21/03/2010כילות על החלון ומעל מיטת התינוק
דרך אגב, עכבישים הם קוטלי יתושים מצויינים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה לבת שנתייםקרן18/03/2010הי ד"ר,
אני גרה בקפריסין יש לי תינוקת בת שנתיים לפני שבועיים התגלתה דלקת גרון טופלה ע"י אוגמנטין 457 מ"ג לכל 5 מ"ל , 3.5 מ,ל פעמיים ביום. מתחילת השימוש כל היציאות שהיו לה (בערך פעמים ביום היו נוזליות) לאחר התייעצות עם הרופא המטפל, ביקש כי נשלים טיפול של 5 ימים ונפסיק את הטיפול. מאתמול שוב עם חום וחסרת שקט היום הלכנו לרופא שוב. אשר ראה כי יש דלקת גרון. ביקש כי ניתן טיפול של מוקסיויט למשך 7 ימים 3 פעמים ביום 5 מ"ל. (קיבלה כבר שתי מנות, עשיין עם חום)
האם זה שסיימה לפני שבוע טיפול באנטיביוטיקה שהיא יותר חזקה תמנע מהמוקסיויט להשפיע על הדלקת?
האם הדלקת חזרה כי לא נתנו טיפול מלא? או שיכול להיות כי היתה ליד בעלי שחלה ביוק כסיימה את הטיפול הקודם והיה עם שפעת אך ללא דלקת גרון?
האם 7 ימים טיפול זה מספיק. האם יש צורך ב-10?
מה דעתך על הטיפול?
אשמח לתגובה מהירה
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצריך להכיר את התרופות
20/03/2010היציה הנוזלית היא חלק מהתגובה לטיפול באוגמנטין והיה כדאי לתת שעה לפני האוגמנטין או שעתיים אחרי מנה של פרוביוטיקה וכך היה ניתן למנוע את השלשול
טיפול בסטרפטוקוק בלוע הינו 10 ימים בכל רשימת התרופות שנתת ולכן לא פלא שהחיידק חזר
ממליץ להשלים טיפול של 10 ימים מלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת שנה ושלושה חודשיםשירה18/03/2010הבת שלי בת שנה ו-3 חודשים לפני כחודש ניכנסה לגן ומאז יש לה כל שבוע בעיה אחרת זה התחיל מדלקת אוזניים שטופל במוקסיפן המשיך לאחר שבוע וחצי בחומים ולוייקוציטים גבוהים בדם שגרם לתת שוב מוקסיפן היום אחרי שבוע וחצי היא משתעלת שיעול רטוב מאוד מלא ליחה ומנוזלת שבהתחלה טיפלנו בהוראת רופא כמובן באינהלציות בודיקורט+וונטולין וסירופ לשיעול מוקוליט של טיפטיפות לאחר שבוע חזרנו לרופא עם אותו השיעול שרק הלך והחמיר ולא השתפר נכון להיום היא מחרחרת התחלנו במתן אזניל 3CC X 1 במשך כבר 3 ימים מתוך 5 וממשיכים באינהלציות וונטולין והפעם עם סולבקס רציתי לדעת עם זה מספיק או שצריך להוסיף מייבשי שיעול כמו אוקסקטין/טימי כי הליחה יוצאת אבל היא בולעת אותה ולא מוציאה לחלוטין
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנית לכתובת הלא נכונה :-))
20/03/2010אני מאוד לא מתלהב בלשון המעטה מהתכשירים נוגדי השיעול בכלל
ובפעוטת בפרט
עשי לפי המלצות הרופא/ה של הילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)